19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Nekdanji izvršni direktor Mastercarda, ki je vodil Rippleovo evropsko širitev

Nekdanji izvršni direktor Mastercarda, ki je vodil Rippleovo evropsko širitev

Sendi Young ima več let izkušenj s fintechom in je že delal v uglednih plačilnih podjetjih.

2310 Skupno ogledov

5 Skupno delnic

Former Mastercard exec to lead Ripple’s European Expansion

Skupnost Ripple in XRP že dolgo stavi na splošno rast posvojitve in ne na svojo tržno ceno. V tem nadaljnjem prizadevanju je Ripple napovedal imenovanje Sendi Young za generalnega direktorja evropskih operacij.

Sendi prinaša krepitev vizije družbe Ripple, da bo urejala krajino čezmejnih plačil leta izkušenj s fintechom, da bi “nadziral strategijo in zagovarjal širitev Rippleove globalne tehnologije finančnega omrežja RippleNet.”

Nazadnje je Young delala v Mastercardu, kjer je pet let preživela v „strategiji, komercializaciji, bančnem in finančnem partnerstvu in razvoju poslovanja.“

Generalni direktor RippleNet-a Asheesh Birla je dejal: “Imenovanje Sendi predstavlja izjemno priložnost za naše evropske operacije glede na njene vodstvene izkušnje, globoko razumevanje plačilne krajine in znanje o tem, kako povečati in razširiti mrežno podjetje.”

Povečano osredotočenost na evropski trg lahko pripišemo dejstvu, da okoli 128018 % kupcev Ripple predstavlja evropska demografska kategorija.

V sporočilu za javnost družbe Ripple je zapisano: “Leto do danes, Transakcije evropske likvidnosti na zahtevo (ODL) so se povečale za 250% v primerjavi z 2020, nadoknaditev 40% vseh transakcij ODL do danes. ” Glede na leta partnerskih odnosov s finančnimi institucijami po vsem svetu se zdi, da je podjetje ohranilo svojo usmeritev navzgor v smislu sprejetja XRP.

Evropa trenutno stoji na meji pri sprejemanju kriptografskih podatkov, Na podlagi stroge splošne uredbe o varstvu podatkov. RippleNet z upoštevanjem različnih zahtev glede skladnosti, ki jih je postavila evropska vlada, še naprej povezuje plačilne koridorje po vsem svetu s partnerji, kot so Paydek, Xbaht, Lemonway in MoneyNetint.

Prejšnji članekBitcoin opazi 4,5-odstotni upad med opozorilnim dnom kazalnika cen BTC še vedno lahko pride
Naslednji članekZaradi naraščajočih pripovedi Bitcoina je antifigibilen

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments