2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nekdanji izvršni direktorji Binance pravijo, da je menjava vredna 300 milijard dolarjev:...

Nekdanji izvršni direktorji Binance pravijo, da je menjava vredna 300 milijard dolarjev: poročilo

Čeprav je holding borze registriran na Kajmanskih otokih, Binance trenutno nima uradnega sedeža nikjer na svetu.

75951
Skupaj pogledi

31

Skupaj deleži

Former Binance execs say exchange is worth $300B: ReportFormer Binance execs say exchange is worth $300B: ReportFormer Binance execs say exchange is worth $300B: ReportFormer Binance execs say exchange is worth $300B: Report

Tudi brez fizičnega sedeža in navidez malo predpisov, ki bi vplivali na njegove poslovne prakse, bi bil Binance po poročanju lahko vreden trikrat več kot Coinbase, če bi šel danes na borzo.

Po Četrtkovo poročilo Wall Street Journala, so nekdanji vodstveni delavci velike borze kriptovalut ocenili, da bi Binance lahko bil vreden do $300 milijard kot družba, s katero se trguje na borzi, glede na njen trenutni obseg trgovanja in transakcijske provizije. Podatki iz CoinMarketCap prikazujejo Binance z obsegom trgovanja več kot $ milijard v zadnjem 00 ur, zaradi česar je s približno 9,5 milijarde dolarjev najbolj uvrščena borza pred Coinbase. Ocenjena vrednost bi ga verjetno postavila pred svojega konkurenta iz ZDA, ki je šel v prvo javno ponudbo aprila z ocenjeno vrednostjo $. milijard.

Če bi Binance šel na borzo, ni jasno, v kateri državi bi začnite. Borza nima uradnega sedeža, vendar je njena holding družba registrirana na Kajmanskih otokih, s prejšnjimi povezavami s Kitajsko, Japonsko, Malto in Sejšeli. Izvršni direktor Changpeng Zhao ali CZ živi v Singapurju, številni zaposleni v Binanceu pa naj bi bili razporejeni po vsem svetu.

Vendar je CZ septembra dejal, da si ameriška podružnica borze prizadeva za prvo javno ponudbo v 2810, ki je ustvaril med $56 milijon in 1 milijardo dolarjev dobička v 2020. Kraken, ki prav tako razmišlja o javnem kotiranju v ZDA do konca prihodnjega leta, je bil ocenjen na $ milijard od junija.