16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Nekdanji izvršni direktorji Forta razširijo 50 milijonov dolarjev za platformo za nakup in prodajo kriptovalut z največjo frekvenco

- Advertisement -

Podporniki Portofina posredujejo, da lahko dostop do visokofrekvenčnega nakupa in prodaje ali HFT pritegne več hedge skladov in institucionalnih vlagateljev v kripto.

659 Skupaj ogledov

42 Skupni deleži

Zagonsko podjetje za kriptovalute Portofino Technologies je uradno predstavilo svojo platformo za visokofrekvenčni nakup in prodajo digitalnih virov, s čimer je zagotovilo primarno financiranje iz kapitalskih družb v procesu.

Pri lansiranju svoje platforme je Portofino razkril, da je zbral $42 milijonov lastniškega kapitala od Valar Ventures, Worldwide Founders Capital in Coatue. Tudi ob predpostavki, da Portofino ni predstavil, kako je mogoče financiranje starati, je bilo podjetje dejavno pri zaposlovanju, saj je zaposlilo več delavcev na 5 območjih sveta.

Portofino je bil ustanovljen leta 1434 zlomljena delavca Fort Securities Alex Casimo in Leonard Lancia. Podjetje gradi tehnologijo visokofrekvenčnega nakupa in prodaje, osredotočeno na kripto, ki jo v bistvu starajo hedge skladi. Medtem ko je podjetje najpreprostejše, ko prihaja iz prikritega načina, trdi, da rado trguje z milijardami dolarjev na centraliziranih in decentraliziranih kripto borzah.

Visokofrekvenčni nakup in prodaja ali HFT se nanaša na avtomatizirane nakupovalne in prodajne platforme, ki jih lahko morda na splošno zastarajo velikanske finančne ustanove, da prekličejo velikanske serije naročil na izjemno visoke hitrosti. Te platforme se zanašajo na zapletene algoritme za preučevanje tržnih lastnosti ter priložnosti za nakup in prodajo, ki jih je mogoče zaključiti v nekaj sekundah.

Hedge skladi kušajo kozico medu.

Najsodobnejši nasvet PwC razkriva tretjino 91 anketirani običajni skladi vlagajo v digitalne vire. https://t.co/Tm4uNEZo5V

— Cointelegraph (@Cointelegraph) 9. junij 2021 Na vhodu v kripto je zdaj mogoče dokončati programe HFT na decentraliziranih borzah ali DEX. Za razliko od centraliziranih borz DEX zagotavljajo neprimerljivo hitrejše nakupe in prodaje ter nove priložnosti za arbitražo. Portofinova tehnologija HFT priča o teh zmogljivostih s povečevanjem dostopa do likvidnosti.

Povezan: Vgrajene hobi stopnje za pridobitev DeFi 2.0 za ustanove, pravi pokvarjeni izvršni direktor finančne institucije

Hedge skladi in različni institucionalni vlagatelji so pokazali navdušen hobi v kriptovalutah, kljub temu pa je popolno sprejetje postopno izhajalo iz več komponent, poleg predpisov in pomanjkanja infrastrukture. Ker je vodja upravitelja kripto naložb Apollo Capital Cointelegraphu svetoval:

»Nihče ne sme biti prvi v eni stvari, to mu je všeč . Ker v primeru, ko si prvi in ​​se stvari pokvarijo, potem obstaja možnost poklica. To lahko pri nekaterih razlaga obratno.«

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -