15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nekdanji kongresnik Ron Paul: Bitcoin je denar in bi ga bilo treba...

Nekdanji kongresnik Ron Paul: Bitcoin je denar in bi ga bilo treba obdavčiti enako

Nekdanji kongresnik Ron Paul meni, da bi bilo treba Bitcoin regulirati in obdavčiti enako kot denar.

Former congressman Ron Paul: Bitcoin is money and should be taxed the same

Nekdanji predsedniški kandidat in kongresnik Ron Paul je ponovno pozval, naj se Bitcoin legalizira kot denar in ne obdavči.

Paul je prepričan svobodnjak in avtor priljubljenega bitcoinerja “End the Fed”, ki se je zavzel za legalizacijo Bitcoinov in drugih kriptovalut v preteklosti. Nekdanji kongresnik je od začetka pandemije redno ciljal tudi na Zvezno rezervo zaradi nepreverjenega tiskanja denarja.

Pred nastopom na konferenci v Miamiju Bitcoin 3. junija je 85 se je pogovarjal s ponudnikom pretočnih finančnih novic Kitco News in opozoril, da je njegov cilj “pomagati pri legalizaciji konkurence, potem pa mislim, da bodo ljudje bo to uredil. Svoboda izbire bo to uredila. “

Nekdanji kongresnik je zlato in Bitcoin opisal kot denar in” konkurenco “ameriškemu dolarju – in poudaril, da je glavni razlog, da vlagatelji iščejo takšne alternativne oblike denarja, varovanje pred padajočo vrednostjo ameriškega dolarja.

Paul meni, da bi morali biti zaradi tega „nadomestne oblike denarja“ obdavčene enako kot fiat valuta:

“Zdaj, če zlato kupujete in prodajate, ga obdavčite, lahko to storijo. Če v Bitcoinu zaslužite, preberete zgodbe o ljudeh, ki so nanj obdavčeni. Denarja ne morete obdavčiti, ne obdavčiti ga. Če ste pred enim letom kupili dolar in je šel dol 10%, ne morete izgubiti, ker je vaš dolar izgubil vrednost. ” () “Razvpito zelo željni nadzora nad denarjem” in napovedovali, da se “nikoli ne bodo odrekli nadzoru.”

“Toda enako skrb bi uporabil tudi za zlato, saj veste, kaj je prvo storil Roosevelt 1933? Takoj je ljudem odvzel vse zlato, «je dejal.

Na vprašanje o temi svojega naslova na konferenci v Miamiju Bitcoin je Paul poudaril, da ne bo nujno govoril na tehnični pomen tehnologije veriženja blokov ali z vidika, ki podpira Bitcoin, vendar bolj z vidika prepuščanja odločitve trgu in svobode izbire:

“Ne bom poskušal natančno tehnično razložiti, ali je dobro, slabo ali brezbrižno. Bolj bom trdil, da gre za legalizacijo svobode izbire in. Ljudje bi morali sprejemati odločitve in ne vlada. “

Prejšnji članekConsenSys svojo težo postavlja za predlog lobiranja Uniswap DeFi
Naslednji članekBitcoin On Path To Functioning Just Like Real Currency After Small Concentration Of People Acquire Majority Of It

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments