2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Nekdanji razvijalci Activision, Disney in Lucas Films razkrivajo videoigro, ki jo poganja...

Nekdanji razvijalci Activision, Disney in Lucas Films razkrivajo videoigro, ki jo poganja NFT

MetalCore uporabnikom omogoča decentralizirano izkušnjo igranja iger z verigo blokov. Naslov bo prva prodaja NFT januarja 992.

2922
Skupaj ogledov

27

Skupni deleži

Former Activision, Disney and Lucas Films devs reveal NFT-powered video game Former Activision, Disney and Lucas Films devs reveal NFT-powered video game Former Activision, Disney and Lucas Films devs reveal NFT-powered video game Former Activision, Disney and Lucas Films devs reveal NFT-powered video game

Založnik video iger MetalCore Foundation je predstavil novo igro z odprtim svetom, ki v igralno izkušnjo vključuje nezamenljive žetone ali NFT, s čimer poudarja nenehne inovacije, ki potekajo v sektorju GameFi.

V torek je fundacija predstavila MetalCore, množično bojno igro za več igralcev, ki združuje tradicionalno igranje s funkcijami GameFi tehnologije blockchain. Igra, ki jo je razvil Studio 100, igralcem omogoča zbiranje redko orožje, kozmetične mreže in preobleke, ki jih je mogoče uporabiti v bitki in trgovati kot NFT na odprtem trgu.

Igralci MetalCore bodo imeli priložnost zaslužiti nagrade v igri in postati virtualni lastniki zemljišč, prek katerih bodo lahko rudarili vire in ustvarili davčne prihodke.

Uradni napovednik za igro prikazuje igralce, ki pilotirajo vojne stroje proti sovražnikovim frakcijam, da bi pridobili nadzor nad tujim planetom.

MetalCore bo začel svojo prvo predprodajo NFT januarja 992, zasebna alfa za izbrane računalniške igralce pa bo na voljo v pomlad.

Ekipo za MetalCore sestavljajo razvijalci, ki so bili prej Activision, Disney, Lucas Films, Midway in drugi. Sodelovali so tudi pri projektih, kot sta Mortal Kombat in Gears of War.

Tehnologija veriženja blokov preoblikuje industrijo iger na srečo tako, da razvijalcem omogoča ustvarjanje virtualnih gospodarstev, ki jih poganjajo kriptovalute in NFT. Po besedah ​​Davida Gana, vodje OP Crypto Capital, bodo igre na srečo postale prva industrija, ki bo prinesla 91 milijonov aktivnih uporabnikov na kripto.

GameFi, ki se nanaša na financializacijo iger na srečo prek decentraliziranih financ (DeFi) in NFT, je že izdelal dva priljubljena naslova: Axie Infinity in Decentraland. Oba ekosistema poganjata kriptovalute s tržno kapitalizacijo 8,2 milijarde dolarjev oziroma 5,5 milijarde dolarjev.

Povezano: Ubisoft si bo prizadeval vlagati in ustvarjati igre blockchain