19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Nekdanji zaposleni v PayPalu na Algorandu ustanavljajo decentralizirano čezmejno plačilno mrežo

Nekdanji zaposleni v PayPalu na Algorandu ustanavljajo decentralizirano čezmejno plačilno mrežo

“Pretakanje čezmejnih transakcij z reguliranimi stabilkovanci, ki predstavljajo fiat v verigi, še nikoli ni bilo opravljeno,” je dejal izvršni direktor Borderless Capital David Garcia.

4937 Skupno ogledov

67 Skupaj delnice

Former PayPal employees launch decentralized cross-border payment network on Algorand

Dva nekdanja poslovna in tehnološka uslužbenca PayPal sta uvedla čezmejni plačilni sistem, katerega cilj je „hitrejša, cenejša in preglednejša plačila.“

V torek je podjetje Fintech za infrastrukturo Six Clovers sporočilo, da je ustanovilo svojo mrežo Rapid, ki povezuje banke, trgovce in ponudnike plačil, kar strankam omogoča, da poslujejo v digitalnih valutah in fiat . Mreža, ki so jo ustanovili nekdanji uslužbenci PayPala Jim Nguyen in Nas Kavian, podprla pa jo je družba tveganega kapitala Borderless Capital, temelji na verigi blokov Algorand in uporablja tehnologijo stabilnih kovancev, ki predstavlja fiat.

“Six Clovers ustvarja most med tradicionalnimi in decentraliziranimi financami ter širi dostop do naslednje generacije digitalnih izdelkov in storitev,” je povedal izvršni direktor Algoranda Steve Kokinos.

Projekt je trdil, da bo njegovo omrežje ponudilo alternativo ponudnikom plačilnih storitev, ki trenutno uporabljajo protokol SWIFT za čezmejna plačila. Rapid uporablja USD Coin (USDC) za zastopanje fiatov na verigi blokov Algorand, zagotavlja medsebojne transakcije in lahko poroča do 46, transakcij na sekundo.

Povezano: JPMorgan in DBS zaženeta čezmejno plačilno platformo blockchain

“Pretakanje čezmejnih transakcij z reguliranimi stabilkovanci, ki predstavljajo fiat v verigi, še nikoli ni bilo opravljeno,” je dejal izvršni direktor Borderless Capital David Garcia. “ bo sprožil val množičnega sprejemanja verig blokov v bankah, trgovcih in ponudnikih plačil, saj vidijo, da je treba sprejeti digitalno prihodnost. “

Dokazilo o Algorand je dejal, da je njegova veriga od aprila popolnoma ogljično nevtralna. Projekt je v partnerstvu s podjetjem ClimateTrade uvedel “trajnostni preročišče”, s katerim je overil svoj ogljični odtis v verigi in nato enakovredno količino ogljikovih dobropisov zaklenil v “zeleno zakladnico”

.

Prejšnji članekCena Polkadota naraste za 37% po uvrstitvi Coinbase Pro DOT, prvi dražbi paracainov
Naslednji članekŠe ena prva za Polkadot, saj svet Kusame odobri prvo dražbo slotov za parahaine

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments