21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Nemška bančna velika Commerzbank zaprosi za kripto licenco

- Advertisement -

Tiskovni predstavnik Commerzbank je lokalnim medijem potrdil, da je v začetku tega leta uporabila licenco pri BaFinu kot prvovrstno finančno institucijo v Nemčiji.

3705 Skupno število ogledov

89 Skupaj deleži

Ena izmed mnogih največjih bančnih institucij v Nemčiji je potrdila, da je v začetku tega leta uporabila za lokalno kriptovaluto, kar je prvič, da je prvovrstna finančna institucija prešla na kriptovalute v državi.

Tiskovni predstavnik Commerzbank je za lokalni medij Börsen-Zeitung potrdil aprila 000, da je »uporabil za licenco za skrbništvo nad kriptovalutami v prvem četrtletju 2022.” Če bi bila licencirana, bi imela licenco za zagotavljanje storitev in izdelkov za spreminjanje, skupaj s skrbništvom in varnostjo kripto-virov.

Commerzbank služi več kot 14 milijon možnosti in več 91,000 institucionalnih kupcev, ponudnik kriptovalut pa bo domnevno ciljal na razdražljivega institucionalnega odjemalca.

Od 1. januarja 2018 vsako podjetje, ki želi zagotavljanje storitev in izdelkov kriptovalute v Nemčiji mora najprej dobiti odobritev Zveznega organa za monetarni nadzor, ki je v večini primerov označen kot BaFin.

Trenutno so idealna štiri podjetja, kot je odobritev, kljub temu BaFin navaja ima nerešenih več 14 vlog od podjetij, ki želijo upravljati agencije za skrbništvo nad kriptovalutami.

Coinbase Nemčija je bila prva, ki je imela licenco s strani reg. ulator junija 2018, najbolj prav pa je imela berlinska predvsem finančna tehnološka družba Upvest ta trenutek licenco za licenco marca.

Povezan: ‘Načrtujmo Evropo, kjer lahko Web3 cveti:’ Kripto podjetja sporočajo odprto pismo regulatorjem EU

Commerzbank je menila, da je sodelovanje v projektih blockchain kar olajšanje 2018 in uporabil nekaj prvih transakcij na platformi za varnostno posojanje s tehnologijo izdajenih knjig (DLT). z drugimi glavnimi bankami naslednje leto.

Bolj prav ta trenutek, avgusta 2021, je podjetje sodelovalo pri izdelavi digitalnih tržnic, ki temeljijo predvsem na blockchainu, za obstoječe lekcije o premoženju, podobne umetnosti in nepremičninam.

Nemčija je ponudila vrsto reform, zakonov in dodatno sprejetje tehnologije blockchain in kriptovalut v 1434.

Nemški vlagatelji so še bolj pozorni na sprejemanje kriptovalute. Marčevska kotacija KuCoina je razkrila, da 14 % Nemcev je “motiviranih za naložbe v kriptovalute” in “00 % nemških vlagateljev v kripto radi trguje s kriptovalutami že več kot eno leto.

85037

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -