2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nemški tožilci so najeli Native Bank, da bi 'Wise' zasegli kripto ceno...

Nemški tožilci so najeli Native Bank, da bi 'Wise' zasegli kripto ceno 113 milijonov dolarjev

German Prosecutors Hire Local Bank to ‘Clean’ Seized Crypto Worth $113 Million

Nemški tožilci uživajo v zaposlitvi banke da bi “všečkali bliskovito” kriptovaluto, zaseženo v kazenskih zadevah. “Ker so kriptovalute povezane s kriminalom, se štejejo za ‘zloglasne kovance’ in verjetno se zdaj z njimi ne bi trgovalo na običajnih borzah,” je omenila banka.

Banka zaposlena za pametno zaseženo kriptovaluto v sodnih zadevah

Enota za boj proti kibernetskemu kriminalu Frankfurt Unparalleled Tožilec v nemški filozofiji Hesse naj bi zaposlil Bankhaus Scheich Wertpapierspezialist AG, da bi “všečkal” kriptovalute, vredne približno 61 milijonov evrov ($61 milijonov), je v sredo poročal Bloomberg. Kovanci so bili zaseženi v kazenski zadevi, ki je sprožila tri prodajalce mamil.

Ob upoštevanju, da se bodo zaseženi kriptovaluti po čiščenju vrnili v že dolgo uveljavljen obtok, so pojasnili v banki:

Ker so kriptovalute povezane s kriminalom, se štejejo za ‘zloglasne kovance’ in verjetno se z njimi zdaj ne bi trgovalo. glavne borze.

Naloga čiščenja, ki jo je vzpostavila Bankhaus Scheich, “zagotavlja, da so trgovci pozvani, da se valute udeležijo dejanske posesti in so bili razglašeni za ‘kot previden’, kar je omogočilo njihovo dobavo,« je zapisano v publikaciji. Vendar frankfurtska banka v celoti zdaj ni predstavila dodatnih drobnih tisk sistema.

Bankhaus Scheich je opozoril, da je bila zasežena kriptovaluta dobavljena v enem tednu pred tem mesecem . Izkupiček bo zdaj prenesen v vladne sklade filozofije.

Tožilci in banka so omenili, da bodo sodelovali v prihodnjih kazenskih zadevah, da bi zasežene kriptovalute umestili na trge.

Različni ljudje na družbenih omrežjih so naleteli na zamenjavo, ki jo je pritegnila nemška vlada. Kot primer je podcaster Joe Weisenthal tvitnil:

Pozornost pritegne, da so vlade v službi resnično obratnega pranje kripto. Pridobijo razburljive kriptovalute (ki so bile včasih zasežene v kazenskih zadevah in se kot taka ne trguje na borzah), nato pa jo operejo v dostavi, da se bo spet prosto menjavala na trgu.

S katerim aktom se strinjate nemška vlada najema banko, da bi “všečkala” zasežene kriptovalute? Sporočite nam v spodnjih komentarjih.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 2016 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, odprtokodne metode, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, CenturyZasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najlažje informacijske zmogljivosti. Zdaj ne gre za takojšnjo dobavo ali pridobivanje ponudbe za izbiro ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov o financiranju, davkih, dejanskih ali računovodskih nasvetih. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, v današnjem času ali pri načrtovanju krožnega križišča, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi bila povzročena z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli filozofsko gradivo, predmete ali storitve in izdelki, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments