24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Nenavadna namera glede zahtev po beli najemnini bi verjetno imela posledice za KYC kriptoindustrije

- Advertisement -

Bidnova administracija je izdala razvrstitveni dokument, ki se osredotoča na okoljske zahteve za “resne in naraščajoče” tehnologije, ki so enakovredne blockchainu in digitalnemu ID-ju.

2023 Celotni ogledi

6 Cele delnice

Obesite to del zgodovinskega prejšnjega

Pri iskanju tega članka kot NFT

Administracija predsednika Združenih držav Amerike Joeja Bidna je maja, morda tudi 4. maja, začela namero o nacionalnih zahtevah za resne in naraščajoče tehnologije. Namera je potrdila, da bodo ZDA prednostno razvrstile zahteve na osmih področjih. Med prednostnimi področji sta “infrastruktura digitalne identifikacije in tehnologije porazdeljene knjige, ki vse več vplivata na razvoj ključnih finančnih sektorjev.”

»Disbursed ledger«je sinonim za blockchain. Digitalna identifikacija je »nova ponazoritev področja, ki se ukvarja s spletnimi transakcijami«, v skladu z dokumentom Nacionalnega inštituta za standarde in spretnosti (NIST), ki je zdaj v pregledu. Digitalna identifikacija je “nova v kontekstu digitalnega nosilca, vendar v bistvu ne želi enolično poimenovati področja v vseh kontekstih,” je dodal dokument.

NIST je zvezno podjetje ki usklajuje izdajo zahtev organov.

Eden očitnih izpuhov digitalne identifikacije v finančnih sektorjih je Spoznaj svojo stranko (KYC) in preprečevanje pranja denarja (AML), kjer se aktivno razvijajo možnosti verige blokov. ker regulatorji in agencije za izvrševanje zahtevajo večjo skladnost z AML v ZDA in po vsej sferi v kripto industriji.

Povezano: Evropska denarnica za digitalno identifikacijo – enostavna za uporabnike ali nočna mora glede zasebnosti informacij?

Predlagane so bile inovacije, ki so enakovredne preverjanju KYC brez zapisov v skladu s soglasnim mehanizmom verige blokov, da bi izboljšali preverjanje AML, bonitetno točkovanje in analogne zapise. Za sestavo dostopne identifikacije izven verige so bile uporabljene taktike potnega lista z uporabo nezamenljivih žetonov (NFT), vezanih na dušo.

The White Rental je lansiral tako raven seznama vitalnih in vzpenjajočih se tehnologij (»seznam CET«), ki lahko olajša vzdihovanje prihodnje namere glede tehnološke konkurenčnosti in nacionalne varnosti ZDA. https://t.co/xyesCD5PFP

— Shams uz zaman (@shamsZaman_91) februar 17, 2023 Komponente zasebnosti so globoko prepletene z digitalno identifikacijo in so področja, kjer oblasti in kriptoindustrija ustvarjajo, a uspejo v soglasju.

Namen namere je predstaviti zaščito ameriškim strankam in vlogo države pri naraščajočih globalnih zahtevah, je priznal White Rental. Namen bo okrepiti financiranje v “predstandardizacijski analizi” v bistvu na najpomembnejših opredeljenih področjih, razbremeniti sodelovanje v največjem sektorju in vadnicah pri tej analizi, vlagati v prakso ter zagotoviti nedvomno integriteto in vključenost.

Oddelek za zakladništvo za prebivanje industrijskih denarnih raziskav vodi delo oblasti na področju digitalne identifikacije, digitalnih virov in spretnosti porazdeljene knjige v zveznih in globalnih agencijah.

Revija: Nestabilni kovanci : Depegging, bežitve denarnih institucij in različna tveganja

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -