17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Neoskrbniške denarnice Bitcoin ni mogoče prepovedati, pravi izvršni direktor za pomoč denarnicam Trezor

- Advertisement -

Regulatorji imajo nekaj tehnik za omejevanje uporabe denarnic, ki niso skrbniške, vendar ne obstaja taka stvar, kot bi dosegla, da bi jo popolnoma prepovedali, je omenil finančni direktor SatoshiLabsa.

Skupni ogledi

56 Skupaj deleži

Ker regulatorji vse pogosteje razmišljajo o vlagateljih, ki prenašajo svoje kriptovalute iz centraliziranih borz, je eden od izvršnih direktorjev industrije ocenil možnost izvedljive prepovedi denarnic, ki niso skrbniške.

Stepan Uherik, Izvršni finančni uradnik SatoshiLabsa, podjetja, ki podpira žepe strojne opreme Trezor, je prepričan, da ni več videti, da bi se vlade po vsem sektorju organizirale, da bi sčasoma prepovedale neposredne denarnice, ki niso skrbniške.

»Zelo nemogoče je, da bi vse države prepovedale denarnice brez skrbništva ali vse druge sestavine Bitcoinove skupnosti pogled na pogled,« je za Cointelegraph povedal finančni direktor.

Uherik je omenil ta dvom Prizadevanja za prepoved denarnic brez skrbništva bi bila navidezno podobna čudovitim državam, ki v preteklosti prepovedujejo vprašanja, ki se ukvarjajo s kriptografijo ali hudourniki. »Sprejetje teh uporabnih znanosti se je neomejeno nadaljevalo. V nekem smislu so vladne pobude, ki poskušajo prepovedati čudovito strokovno znanje, primerno oglaševanje ter trženje in trženje za omenjeno strokovno znanje,« je opozoril. skrbniške denarnice, denarnice za kriptovalute brez skrbništva so zasnovane tako, da zagotavljajo pokrovitelju popolno pomoč v pogledu na lastno kriptovaluto. V nasprotju s skrbniškimi denarnicami, denarnice, ki niso skrbniške, zahtevajo, da se zanašajo na tretjo priložnost, ki bi morda po naključju pridobila lepo, zamrznila ali dala prednost pokroviteljevim kripto virom. Zaradi tega je pokrovitelj v celoti kriv za shranjevanje zasebnih ključev.

Ker denarnice, ki niso skrbniške, nedvomno omogočajo strankam, da so “najbolje banke,” so številni monetarni regulatorji in bančne institucije postali nemirni. o nedvomnih nevarnostih ob pomoči takih instrumentov.

V začetku tega tedna je resno bančno združenje v Rusiji predlagalo kriminalizacijo čudovitih neposrednih primerov denarnic brez skrbništva, ki so posledica zapletenosti razlogov. zasega kripto virov iz takšnih denarnic. Pred tem je odboru Evropskega parlamenta bila všeč zakonodajna sprememba, ki bi morda po naključju morda vplivala na zmožnost borz, da skrbijo za denarnice za kriptovalute, ki niso skrbništvo.

Sliši se kot da je nekaj tehnik za vlade, da omejijo uporabo denarnic, ki niso skrbniške, kljub temu ni nevarnosti, da bi jih popolnoma prepovedali, v skladu s finančnim direktorjem SatoshiLabsa.

Vlade bi morda morda po naključju poskušali in prepovedali čudovite denarnice, ki niso skrbniške, z zemljevidom trgovin z mobilnimi aplikacijami, saj obstajata dve najlažji prevladujoči glavni storitvi mobilnih aplikacij, Google in Apple, je svetoval Uherik, vključno z:

»Vsako takšno prepoved bi bilo enostavno sestaviti, kljub temu pa bi absolutno najlažje zakrila del denarnic, ki niso varniške, in bi navidezno spodbudila stranke, da pogledajo mimo priljubljenih trgovin z aplikacijami. To ne bi vplivalo na strojno opremo in namizne denarnice.”Vsaka prizadevanja za prepoved denarnic, ki niso skrbniške, bi dodatno vodila do Odziv nevladnih organizacij za varnost potrošnikov zaradi takšne cenzure “ni določen v civiliziranih državah,” je omenil.

Povezano: Kripto industrija sproži pomoč po glasovanju EU za zajezitev denarnic brez gostovanja

Uherik je še omenil, da so denarnice strojne opreme, ki izvirajo iz lansiranja, dokaz proti kakršni koli prepovedi, medtem ko so izdelovalci žepov strojne opreme v večji meri kot večina drugih Bitcoin korporacij, ki so regulativno pametni, ker ne ne zagotavljajo skrbniških rešitev ali finančnih storitev. Zaključil je:

»Vlade lahko uničijo sprejetje Bitcoina, kljub temu pa bo Bitcoin prevladal znotraj vrha. Bitcoin je prepričanje, katerega čas je blizu, in nihče se tega ne more boriti.”

992

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -