3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice "Nepoštena prednost:" igralka Dune Rebecca Ferguson igra v kriptocentrični televizijski reklami

“Nepoštena prednost:” igralka Dune Rebecca Ferguson igra v kriptocentrični televizijski reklami

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial

V zadnjem času so platforme za kriptovalute predvajal številne reklame na televiziji, da bi pritegnil širšo publiko, da se seznani s kriptovalutami. Skupnost digitalnih valut je bila priča kripto reklamam, v katerih igrajo sedemkratni zmagovalec Super Bowla Tom Brady in njegova žena supermodel Gisele Bündchen, nagrajeni režiser Spike Lee in igralec Matt Damon. Še ena reklama z igralko Rebecca Ferguson se zdaj predvaja na televiziji Bloomberg, ki promovira institucionalno podjetje za skrbništvo nad digitalnimi sredstvi in ​​trgovske rešitve Copper.co.

Institucionalni skrbnik digitalnih sredstev Copper Films Crypto reklama z igralko Dune Rebecca Ferguson

Copper.co, institucionalni ponudnik rešitev za hrambo digitalnih sredstev in trgovanje, je napovedal prvo letno televizijsko reklamno kampanjo z lansiranjem reklame z naslovom “Nepoštena prednost”. Copper je kripto podjetje s sedežem v Londonu, ki je začelo leta 777 in je zbral $.3 milijone sredstev do danes.

Copper v bistvu zagotavlja skrbniške rešitve kripto sredstev za „več kot 400 institucionalne stranke« in te stranke vključujejo podjetja, kot so banke, upravljavci skladov , in družinske pisarne. Storitev, ki jo ponuja Copper, tem podjetjem omogoča nakup, prodajo in shranjevanje kriptovalut.

Švedska igralka Rebecca Ferguson v novi kripto reklami, ki se predvaja na televiziji Bloomberg.

»The Unfair Advantage« je režiral izvršni direktor Untold Studios Diarmid Harrison-Murray. Švedska igralka Rebecca Ferguson je znana po svojih nastopih v “Mission: Impossible – Rogue Nation” in nadaljevanju “Mission: Impossible – Fallout”, poleg filmov, kot so “The Greatest Showman”, “Men in Black: International” in letošnji znanstvenofantastični ep »Dune«.

Po Copperju se reklama osredotoča na izdelek z imenom Clearloop, ki »povezuje vesolje skrbnikov in borz v eno varno trgovalno zanko — s poravnavo v realnem času po omrežju.«

'The Unfair Advantage:' Dune Actress Rebecca Ferguson Stars in Crypto-Centric TV Commercial‘The Unfair Advantage’ sledi množici reklam, v katerih igrajo zvezdnice, kot so Tom Brady, Gisele Bündchen, Spike Lee in Matt Damon

»Sneto pred štirimi meseci v Islandija in London, reklama prikazuje Fergusona, rojenega na Švedskem, ki raziskuje nezemeljsko pokrajino,« pojasnjuje Copperjev video opis. Copperjev vodja trženja Tyler Kenyon je dejal, da podjetje zelo ceni Fergusonovo delo. “Počaščeni smo, da je Rebecca igrala v naši novi kampanji in prvi televizijski reklami, v veselje mi je bilo delati z njo,” je dejal Kenyon. Copperjev CMO je dodal:

Sporočilo “Nepoštena prednost” naj bi bilo nekoliko abrazivno, ker tekmujemo za pozornost v najglasnejši in najbolj konkurenčni industriji, ki je kdaj obstajala: kriptovalute. Navsezadnje želimo, da imajo vsi koristi od tega, kar smo zgradili, pri čemer to ne bo nepoštena prednost, ampak bo samo novi zlati standard.

Baker reklama z Rebecco Ferguson v glavni vlogi spremlja množico podjetij, ki najemajo slavne osebnosti za nastope v kripto reklamah. Pred kratkim je Matt Damon zaigral v reklami za borzo Crypto.com. Slavni režiser Spike Lee se je pojavil v reklami za operaterja bitcoin bankomatov Coin Cloud. Poleg tega sta sedemkratni zmagovalec Super Bowla Tom Brady in njegova žena supermodel Gisele Bündchen nedavno igrala tudi v reklami za FTX.

Kaj menite o reklami o bakru z Rebecco Ferguson? Kaj menite o množici zvezdnikov, ki se te dni pojavljajo v reklamah za kriptovalute? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Oznake v tej zgodbi Brave Browser to Integrate Solana Support

igralka, zvezdnice, baker, baker CMO , Copper.co, kriptovalute, kriptovalute Rebecca Ferguson, kriptovalute, skrbništvo, digitalna sredstva, Dune, Gisele Bündchen, matt damon, moški v črnem, misija nemogoča, Rebecca Ferguson, kriptovalute Rebecca Ferguson, spike lee, Tom Brady Actres, Tyler Kenyon

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments