19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Nepremičninsko podjetje v Miamiju po konferenci sprejema depozite za kripto stanovanja

Nepremičninsko podjetje v Miamiju po konferenci sprejema depozite za kripto stanovanja

Zagon zaradi dogodka v Miamiju Bitcoin, razvoj luksuznega stanovanja E 11 EVEN Hotel and Residences si je že zagotovil prvo kripto polog.

5983 Skupno ogledov

11 Skupaj delnice

Miami real estate firm accepts crypto deposits for condos after conference

E s sedežem v Miamiju 11 EVEN Hotel and Residences trdi, da je prva nepremičninska družba, ki dovoljuje vloge za nakupe nepremičnin v obliki kriptovalut.

Sogovornik podjetja Fox Business, soustanovitelj podjetja in etažne lastnine Marc Roberts je dejal, da je navdušenje nad kripto valutami “resnično osupljivo «.

Roberts je opozoril, da se je zanimanje za kripto premoženje povečalo na nedavni konferenci Bitcoin Miami, ki je potekala v začetku tega meseca in je zbrala množico približno 50, 000 v skladu z njenimi organizatorji.

Omenil je, da je prišlo do “izjemnega odziva” na E 11 EVEN je napovedal podporo za kripto in dodal, da je že zbral svoj prvi depozit v kripto, preden je uradno sporočil, da bo sprejel digitalna sredstva.

Roberts je dodal, da je E 11 EVEN je zdaj približno en mesec oddaljen od zbiranja drugega kripto depozita, napoveduje, da bo polog vreden med 10% in 15% prodajne cene nepremičnine.

Podjetje ponuja plišaste stolpnice s v okrožju Park West v Miamiju. Cene za razkošne enote se začnejo pri $ 377, 400, po navedbah nepremičninskega posrednika Miami Residential. Zgodba o etažni lastnini 50 ima 375 enot, pri čemer naj bi penthouse prevzel toliko kot $ 10 milijonov.

Roberts je podporo kripto opisal kot eno od največjih odločitev podjetja, ki opozarja: “tiste, ki ne sprejemajo bo zaostal: “

” Mislim, da je celotno gibanje usmerjeno k večjemu številu kupcev, ki plačujejo s kripto in zelo smo navdušeni, da smo prvi, ki jemljemo kriptovalute za vloge na nepremičninah. «

Povezano: DJ David Guetta je dal na prodaj luksuzno blazinico Miami, sprejel bo 380 Bitcoin zanj

Nepremičninski mogotec je priznal nestanovitnost digitalnih sredstev, vendar je bil prepričan, da je mlajša generacija nihanja cen in so že zajela digitalna sredstva.

Na vprašanje, ali takoj likvidira kripto nahajališča, da bi odpravil nestanovitnost, je Roberts ponudil malo jasnosti in dejal: “Vse je tako novo, študiramo in smo poskuša sprejeti gibanje. “

Cointelegraph je sredi maja poročal, da lahko vlagatelji na Portugalskem med drugimi digitalnimi sredstvi kupujejo luksuzna stanovanja z uporabo Dogecoina.

Tudi maja so poročali, da luksuzni apartmaji Arte Surfside v Miamiju, kjer domuje Ivanka Trump, sprejemajo plačila za nepremičnine v več kriptovalutah, vključno z Bitcoin in Ethereumom. )

Prejšnji članekPonudnik pokojninskih skladov s Coinbase ponuja 5-odstotno izpostavljenost kripto
Naslednji članekBTC v vrednosti 1,3 milijona dolarjev je bil v manj kot treh tednih podarjen dobrodelni organizaciji za Bitcoin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments