13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Neprofitna organizacija Clean-water ustanovi Bitcoin Water Trust, ki ga financirajo zvezdniki

Neprofitna organizacija Clean-water ustanovi Bitcoin Water Trust, ki ga financirajo zvezdniki

Bitcoin Water Trust je trenutno zbral več kot 12 BTC do zdaj, ki predstavlja kumulativno vrednost $ 468, 000 po današnjih cenah .

9075 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Clean-water nonprofit launches celebrity-funded Bitcoin Water Trust

Dobrodelna organizacija: water, neprofitna organizacija s sedežem v New Yorku, ki v države v razvoju prinaša čisto in varno vodo, je začela sprejemati donacije Bitcoin (BTC) prek namenskega sklada za kriptovalute – poteza, ki bi organizaciji lahko pomagala pritegniti nove donatorje k svojim pobudo.

Z zagonom Bitcoin Water Trust omogoča dobrodelnost: voda prejema in zadržuje Bitcoin donacije za financiranje globalnih vodnih projektov prek 2025, je v petek objavila neprofitna organizacija. Premoženje sklada bo v celoti v bitkoinih, predvidena izvedba vodnih projektov pa bo poravnana tudi v vodilni digitalni valuti.

“Spodbujala nas je ogromna podpora, ki smo jo že videli za pobudo Bitcoin Trust,” je dejal Scott Harrison, ustanovitelj in izvršni direktor pri dobrodelni organizaciji: water, in dodal:

“Z vzpostavitvijo tega zaupanja želimo izkoristiti transformacijsko moč te generacijske digitalne tehnologije, da bi dosegli trajni družbeni vpliv in v postopku, da bi zagotovili potencialni model za druge dobrodelne organizacije, ki si prizadevajo storiti enako. «

Eden najvidnejših donatorjev sklada je profesionalni rolkar Tony Hawk, ki že več kot desetletje podpira dobrodelno organizacijo: voda. “V čast mi je podpreti Bitcoin Water Trust in verjamem, da ima Bitcoin resen potencial za dobrodelno rast,” je dejal.

Dobrodelnost: voda je izkoristila 100, da vizionarji podarijo vsaj 1 BTC, da bi dosegli svoj visoki cilj zbiranja na najmanj 100 BTC. Prvim 000 BTC v donacijah bo ustrezal Bitcoin podjetnika Tyler in Cameron Winklevoss. Med drugimi predhodnimi člani sklada so nekatera najbolj prepoznavna imena v kripto, kot so Mike Novogratz, Barry Silbert, Anthony Pompliano, Meltem Demirors, Cory Klipstein, Yoni Assia, Bill Miller, David Marcus in Ayesha Kiani.

Dobrodelne organizacije, usmerjene v kripto, so v zadnjih letih postale priljubljene, kar odraža vse večje sprejemanje digitalnih sredstev. Porast kripto dobrodelnih organizacij je bil nedavno na ogled, ko sta dva blockchain projekta, Elongate in Munch, hitro zbrala več kot 3 milijone dolarjev za različne dobrodelne namene. Medtem je The Giving Block aprila objavil novo zavezo Crypto Giving Pledge, ki je okrepila prizadevanja za donacije po vsej industriji. Ameriško združenje za boj proti raku je začelo sprejemati tudi donacije kriptovalut prek posebnega sklada, ustanovljenega v partnerstvu z The Giving Block.

Prejšnji članekGana se pripravlja za pilota digitalne valute centralne banke
Naslednji članekV Miamiju se začne “največji dogodek Bitcoin v zgodovini” Bitcoin 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments