15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nervos in CMB International lansirata blockchain, sklad DeFi in NFT v višini...

Nervos in CMB International lansirata blockchain, sklad DeFi in NFT v višini 50 milijonov USD

Vodilno kitajsko omrežje blockchain za financiranje zagonskih podjetij, ki so pripravljena na njem razvijati.

10705 Skupno ogledov

29 Skupaj delnice

Nervos and CMB International launch $50M blockchain, DeFi and NFT fund

Fundacija Nervos je objavila ustanovitev sklada v sodelovanju s CMB International, hčerinsko družbo China Merchants Bank, ki je v popolni lasti.

The $ milijonski sklad z imenom “InNervation” bo uporabljen za zgodnje naložbe v zagonska podjetja, ki gradijo na osnovi verige blokov uporabnikom osredotočeni izdelki. Decentralizirano financiranje (DeFi), protokoli dApps in trgi z nefungibilnimi žetoni (NFT) bodo še posebej v središču naložb.

Nervos je kitajski projekt veriženja blokov, ki temelji na plasti 1 , Dokaz o delu, javni protokol blockchain brez dovoljenj. Trdi, da dovoljuje hrambo katerega koli šifrirnega sredstva z enako varnostjo in nespremenljivostjo kot Bitcoin, hkrati pa omogoča pametne pogodbe in skaliranje v dveh nivojih.

Nervos je začel svojo skupno bazo znanja ( CKB) blockchain omrežje v 2019 s poudarkom na razširljivosti. Projekt je bil usmerjen v DeFi in februarja je ustanovil 5 milijonov dolarjev lastnega sklada.

V skladu z novo objavo je $ 50 Sklad M bo razporejen v triletnem obdobju, startupi pa bodo prejeli začetne naložbe med $ 200, 0 in 2 milijona dolarjev za podporo rasti projekta v ekosistemu blockchain Nervos. Prednost bodo imeli projekti, ki gradijo na Nervosu ali pa jih nameravajo preseliti ali vključiti v svoje izdelke.

Združenje CMBI iz Hongkonga raziskuje uporabo dApps z Nervos od 2019 in je bil zgodnji vlagatelj v omrežje blockchain. Banka je integrirana finančna institucija, ki nudi celovite in strokovne storitve, v celoti v lasti China Merchants Bank (CMB), ene največjih poslovnih bank v državi

, glavna direktorica za naložbe v CMBI , Samuel Wang, je dejal: “Pri gradnji svoje infrastrukture niso sklenili nobenih kompromisov in zavezani smo, da bomo podpirali Nervos in širitev njegovega ekosistema dApp.” Soustanovitelj podjetja Nervos Kevin Wang je izjavil:

“Naša ekipa si prizadevno prizadeva zagotoviti razvijalcem in skupinam dostop do različna orodja, da lahko ustvarijo, prilagodijo in povežejo svoje aplikacije dApps, protokole in drugo v več verigah, «

Startupi, ki prejmejo sredstva, bodo imeli dostop do nabora orodij Nervos-dva, ki so bila prej v razvoju in so zdaj pripravljena za uporabo. Sem spadajo decentralizirana izmenjava, plast, združljiva z Ethereum Virtual Machine (EVM), imenovana Polyjuice, in okvir za zbiranje brez dovoljenj, imenovan Godwoken.

Obstaja tudi most čez verigo, imenovan Force Bridge, ki naj bi do konca tega četrtletja omogočil podporo za Bitcoin, Tron, EOS in Polkadot.

Skupna baza znanja Nervos (CKB) je že prej videla velike koristi. leto, ko je napredoval razvoj L2 in DeFi.

Prejšnji članekPopravljena ranljivost bi lahko v zadnjih dveh letih pohabila ETH: Ethereum Foundation
Naslednji članekBTC potone pod 40 tisoč dolarjev, prilivi Bitcoinov do centraliziranih borz naraščajo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments