14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice „Nesmiselno, a neverjetno“ - Novi električni avto kopira kripto, medtem ko je...

„Nesmiselno, a neverjetno“ – Novi električni avto kopira kripto, medtem ko je parkiran

Kanadski proizvajalec lahkih električnih vozil Daymak je napovedal prihajajoči električni avtomobil, ki lahko kopa Bitcoin, Ethereum in Doge – ko se polni ali parkira.

Glede na objavo podjetja 1. junija, Električni avtomobil “Spiritus” naj bi se predstavil v prodaji 2023 in bo opremljen z “vodilno grafično kartico v industriji, ki ustvarja dobiček.” Vendar so podrobnosti o tem, kakšne so posebne lastnosti rudarske strojne opreme, redke.

“Daymak Spiritus je prvi avtomobil v zgodovini z rudarsko strojno opremo in tehnologijo kriptovalut, programirano v uporabniški vmesnik,” je navedeno v sporočilu.

Kripto vmesnik – Daymak

Vsak Spiritus bo “okolju prijazno vozlišče kripto rudarjev”, ki vključuje rudarsko strojno opremo Daymak Nebular, kripto denarnico Nebular in zmogljivosti za polnjenje sonca. Daymak je poudaril, da Spiritus v nasprotju z drugimi vozili ne bo amortizirajo:

“Medtem ko večina vozil amortizira, ko sedijo v vaši garaži, meglica Miner vam bo služil denar, medtem ko bo vaš Spiritus parkiran. ”

Kljub tehnološkemu podvigu se lahko izkaže, da je neekonomično (ali vsaj ne posebno donosno) rudariti različne kriptovalute v nekakšni majhni potrošniški ploščadi, ki je verjetno vgrajen v avto.

Twitter-ov račun za dokumentiranje Bitcoinov je našel smešno plat uporabe kripto rudarjenja z obnovljivimi viri energije v avtomobilu in jim povedal 435, 200 privržencev, da je to “nesmiselno, a neverjetno. ”

Kanadski proizvajalec avtomobilov Daymak je pravkar objavil svojo novo serijo električnih avtomobilov bo #Bitcoin med polnjenjem izkoriščal s sončno energijo in # Bitcoin sprejema kot plačilo.

To je nesmiselno, a hkrati neverjetno. pic.twitter.com/mRkYvNtjx5

— Dokumentiranje Bitcoina (@DocumentingBTC) 1. junija, 2021

Podjetje je tudi pohvalilo, da bo aplikacija Nebula Wallet ponudila funkcije zajemanja za voznike in podpira “Bitcoin, Ethereum, Doge, Cardano in še več. ”

Daymak zdaj sprejema prednaročila za avto in sprejema plačila s kripto v Doge, Ethereum, Cardano in Bitcoin, poleg tega pa “sodeluje z različnimi borzami, da bi ponudil plačila na leasing prek kripto . ”

Spiritus je na voljo v “delux” modelu po ceni $ 19, 995 in “ultimativni” model po ceni $ 149, . Zdi se, da se modeli razlikujejo le po vozniških zmogljivostih, kot sta največja hitrost in življenjska doba baterije, dodane pa so tudi funkcije brezžičnega polnjenja in barve po meri – in ne zmogljivosti rudarske strojne opreme.

Spiritus deluxe in ultimate modeli – Daymak

To ni prvič, da je bil avtomobil opremljen s strojno opremo za kripto rudarstvo, že januarja je navdušenec nad kripto Simon Bryne je v svoje hibridno vozilo BMW i8 vgradil prenosno rudarsko ploščad. Takrat naj bi Bryneov avto lahko ustvaril $ 122, 000 dobička na leto.

“Predvidevamo prihodnost, v kateri bodo vaše cestnine, parkirišča in naročila za vožnjo plačani neposredno s kripto. Vaše račune na spletu in vaše bančništvo lahko upravljate z isto programsko platformo, ki se plačuje s kripto, «je dejal Aldo Baiocchi, predsednik Daymaka.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments