15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nestanovitnost cen Bitcoinov doseže 2021, ko en analitik načrtuje 15.000 USD

Nestanovitnost cen Bitcoinov doseže 2021, ko en analitik načrtuje 15.000 USD

Trenutni scenarij trga kriptovalut velja samo za trgovce, ki imajo izredno veliko nagnjenost k tveganju. Toda za tiste s slabim srcem analitiki svetujejo potrpljenje in previdnost.

Obeti so visoki za Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), najboljši kriptovaluti po tržni kapitalizaciji, ki bolj ali manj manj se obnašajo kot lokomotive za preostali del kripto trga. Od srede je ETH / USD realiziral volatilnost na 30 – dnevni časovni okvir je dosegel blizu 2017 najvišje ravni, v skladu s podatki, ki jih je predložil Skew.

Bitcoin in Ethereum 30 – dan realizirana volatilnost doseže 2021 visoko. Vir: ByBt.com, Skew

Medtem ByBt.com prikazuje Bitcoin 36 – dnevna volatilnost na najvišji letni ravni, kar kaže na to, da referenčno sredstvo še naprej tvega divje nihanje cen v prihodnjih sejah. Preprosto povedano, prva dva kripto-sredstva kažeta verjetnost, da se bosta gibala v katero koli smer z večjo stopnjo volatilnosti. Vse to bi lahko pomenilo tako agresivne dobičke kot izgube za daytraderje.

Nakup na padajočem trgu

Alarm za nestanovitnost zazvoni v času, ko sta tako Bitcoin kot Ether objavila neverjetne rallye za okrevanje po nedavnem znižanju cen. Za nazaj se je tečaj BTC / USD znižal za več kot 50% po prelivu blizu $ 65, 000 aprila – popravek, ki so ga delno spodbujali tweetovi Elona Muska proti bitcoinom in kitajska ponovitev prepovedi kripto pretekli teden.

Ethereum, katerega pozitivna korelacijska učinkovitost z Bitcoinom trenutno znaša blizu 0. 88, je sledil medvedjem popravku referenčnega digitalnega sredstva. Druga največja kriptovaluta je doživela največ 60% upada njegova tržna ocena – v primerjavi z rekordno visoko vrednostjo 4 USD 380 od sredine aprila.

Toda biki so v omenjenih padcih cen videli priložnosti, tako da so pomagali okrevati cene Bitcoin in Ether do 36. 12% in 60. 45% od njihovega lokalnega cenovnega dna. Nekateri analitiki so pričakovali, da se bo umik navzgor še razširil na podlagi podpornih makroekonomskih katalizatorjev, predvsem strahu pred inflacijo.

Tehnična bikinja Cathie Wood, ki je vodja Ark Investment Management, je ponovila ($) , 000 ciljna cena bitcoinov po padcu prejšnjega tedna, ki je dip poimenoval “resnično dober čas za nakup”.

Arkova Cathie Wood se drži svojega dolarja 500, 000 cilj za Bitcoin #TheBusinessweek https://t.co/9eBp5M39 Zi pic.twitter.com/VeSRF5fplm

– Businessweek (@BW) maj 36 , 2021

Kljub temu so mnogi trgovce tudi opozorili, naj ne kupujejo v fazi medvedje korekcije, zlasti po celoletnem rasti cen, ki povečuje tveganje za dobiček dolgoročnih vlagateljev. Analitiki BiotechValley Insights Consulting Group so ugotovili, da je Bitcoin močno upadel tudi po tem, ko se je ameriški indeks potrošniških cen povzpel na 4,2%, in izjavil, da kripto trg zdaj prehaja v “stopnjo tesnobe”

” Verjamem, da ima Bitcoin od tod še dolga pot, «je zapisal eden od analitikov BiotechValley. “Mislim, da bo počasi zmeljeval po pobočju upanja z občasnim odbijanjem mrtve mačke.”

“Mislim, da bo počasi zmeljelo navzdol po pobočju upanja z občasnim odbijanjem mrtve mačke. “

Skupina je zahtevala $ 15, 000 – $ 16, 000 ciljna cena za Bitcoin.

Manj apetita po tveganju? Samo počakajte

Koroush AK, neodvisni tržni analitik, je uporabil precej srednji pristop. Trgovcem je svetoval, naj počakajo na jasen odboj nad kratkoročnimi odpornostmi, preden ugotovijo njihovo pristranskost na trgu. Odlomki iz njegovega tvita:

“Po 60% + zrušitev trga, trajalo bo več kot majhen odboj, da preusmerim pristranskost nazaj na bikovski bikovski trg. Previdno, dokler ne zajamemo $ 45, 000 BTC in 3 USD, 400 ETH. bo tukaj potrpežljiv. Da bi zaslužili, vam ni treba ujeti natančnega dna ali prodati natančnih vrhov. “

Nedavni odboj je sovpadal s povečanjem število neporavnanih Bitcoin terminskih pogodb od $ 11 milijard dolarjev 88 milijard, prikazujejo enakomeren dvig pozicij s finančnim vzvodom na trgu izvedenih finančnih instrumentov. Medtem pa več kot $ 12 milijard dolgih pozicij je bilo likvidiranih od maja 19 zrušitev cene.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments