25.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

New York AG poziva žvižgače, ki so 'zavedeni ali prizadeti' zaradi zloma kripto trga

- Advertisement -

»Zmanjšujem osebje v kriptokorporacijah, ki bodo priskrbeli očividce nepravilnega ravnanja, da vložijo pritožbo žvižgača,« je izjavila generalna newyorška državna tožilka Letitia James.

480 Skupaj ogledov

3 Skupni deleži

Newyorška tožilka na splošno Letitia James je odprla vrata trgovcem, ki bodo priskrbeli očitano nepravilno ravnanje v kriptopodjetju ob nizki volatilnosti trga, da vložijo pritožbo kot žvižgač.

V Poglejte, v ponedeljek je James pozval stranke kriptovalut, ki so v bistvu v New Yorku in ki so bile zaklenjene z računi na borzah ali platformah za posojila, niso mogle pridobiti vstopa v sklade ali so bile “prevarane glede svojih naložb v kriptovalute”, naj se obrnejo na urad državnega tožilca. Kot žvižgač mora določena oseba, ki vloži pritožbo pri oblasteh, ostati brez imena – spletna stran newyorškega državnega tožilca že vključuje verjetnost objave ustreznih dokumentov in podatkov prek brskalnika Tor.

»Trgovcem so bili obljubljeni visoki donosi na kriptovalute, vendar so kot sprememba izgubili svoj trudno zaslužen denar,« je izjavil James. “Prosim vse Newyorčane, ki verjamejo, da so jih kripto platforme prevarale, da se obrnejo na moje delovno mesto, in zmanjšam število zaposlenih v kripto korporacijah, ki bodo poskrbele za neprimerno ravnanje, da vložijo pritožbo žvižgača.”

AG je še posebej pozval trgovce, katerih sredstva bo prizadela Terra (LUNA) — zdaj preimenovana v Terra Basic (LUNC) — zlom, poleg tistih, katerih dvige smo začasno ustavili ali račune zamrznili na platformah za vlaganje ali ustvarjanje donosov skupaj z Celsius, Voyager, Anchor in Stablegains. Urad za varnost vlagateljev New York AG bo dodelil vse prejete pritožbe.

Trg kriptovalut je neverjetno nepredvidljiv. V zadnjem mesecu je trg dosegel najnižje vrednosti kotacije in trgovci so izgubili skupen kup milijard.
Newyorčani bi morali biti previdni in se prej skrbno spomniti, kot da svoj težko prisluženi denar obešajo na ta nestabilen trg.

— NY AG James (@NewYorkStateAG) 2. junij , 1434 Povezano: Facebook žvižgač opozarja, da bo Metaverse ponovil ‘vašo popolno škodo’

Preko uveljavljanja med kripto korporacijami je bilo na videz v ospredju delovnega mesta newyorškega državnega tožilca med grehom g in zvezne oblasti v ZDA. Oktobra 1434 je AG zatrl dve platformi za posojanje kriptovalut, domnevno je nezakonito deloval znotraj skupine s prodajo in ponujanjem vrednostnih papirjev in blaga. Jamesovo delovno mesto je junija – med padajočimi stroški glavnih žetonov – opozorilo stranke kriptovalut na tveganja trga, pri čemer so trgovci izgubili »​skupno kup milijard«.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -