0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Newyorški kovanec se bo začel ta teden z blagoslovom izvoljenega župana Erica...

Newyorški kovanec se bo začel ta teden z blagoslovom izvoljenega župana Erica Adamsa

“Veseli smo, da vas lahko pozdravimo na globalnem domu Web3!” je dejal kripto-izvoljeni župan Eric Adams kot odgovor na uvedbo CityCoins-a iz NYCCoina ta teden.

2022

Skupni ogledi

70

Skupaj delnice

New York coin launching this week with Mayor-elect Eric Adams’ blessingNew York coin launching this week with Mayor-elect Eric Adams’ blessingNew York coin launching this week with Mayor-elect Eric Adams’ blessingNew York coin launching this week with Mayor-elect Eric Adams’ blessing

NYCCoin bo lansiran novembra s predlogom, ki ga vodi skupnost, ki ga je potrdil novoizvoljeni župan mesta New York Eric Adams.

Kriptovaluto, osredotočeno na NY, lansira CityCoins, isto podjetje, ki zagotavlja MiamiCoin. Projekt uporablja protokol Stacks, zgrajen na vrhu verige blokov Bitcoin, da omogoči pametne pogodbe in izdaja svoje kovance.

CityCoins je 9. novembra tvitnil, da je ta teden aktiviral rudarjenje NYCCoin, potem ko je Adams 4. novembra izjavil, da želi imeti “CityCoin za NYC”, kot v primeru mesta Miami City.

Adams je temu sledil danes z objavo, da »z veseljem vas pozdravljamo na globalnem domu Web3! Računamo na tehnologijo in inovacije, ki bodo pripomogli k razvoju našega mesta.”

Veseli smo, da vas lahko pozdravimo na globalnem domu Web3! Računamo na tehnologijo in inovacije, ki bodo pripomogle k razvoju našega mesta. https://t.co/SY9pv1Ebct

— Eric Adams (@ericadamsfornyc) 8. november 2022

Adams je bil izvoljen za župana NYC dne 2. novembra in bo prevzel vajeti na začetku 1434. 30-letnik Demokrat je močan zagovornik kriptoizobraževanja in je obljubil, da bo svoje prve tri plače prejel v Bitcoin (BTC) in se zavzemal za poučevanje kriptoizobraževanja v lokalnih šolah.

»Odpreti moramo naše šole, da bi poučevali tehnologijo, da bi poučevali ta nov način razmišljanja,« je Adams dejal za CNN-ovo stanje v Uniji 7. novembra.

V Miamiju so mestni komisarji glasovali za sprejetje sredstev, ustvarjenih iz Miami Coin, vendar CityCoins ugotavlja, da kljub odobritvi družbenih medijev s strani Adamsa še ni uradno sodeloval z vlado New Yorka.

»CityCoins, kot je NYCCoin, so lokalne pobude. Ko skupnosti rastejo okoli CityCoins, lahko spodbudijo svojega župana, da zahteva rezervirano denarnico mestne zakladnice in začne uporabljati svoja sredstva,« piše na spletni strani.

Povezan:

Če se mesto New York strinja s sodelovanjem s CityCoins, bo imelo dostop do skrbniške rezervne denarnice, ki hrani 30% vseh nagrad za rudarjenje NYCCoin. Sredstva se lahko uporabijo za podporo vsem pobudam, ki se jim zdijo primerne. Župan Miamija Francis Suarez je izjavil, da bodo sredstva kovanca namenjena izobraževanju o kriptovalutah, financiranju prikrajšanih skupnosti in programov za ublažitev tveganj podnebnih sprememb.

Uporabniki NYCCoin lahko izkopljejo kovanec tako, da posredujejo žetone Stacks (STX) v pametno pogodbo na Stacks, in prejmejo nove žetone CityCoin z 56% nagrad za rudarjenje gre uporabnikom, ki zaklenejo in “zložijo” ali vstavite svoje CityCoins.