19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Nezavarovana hipoteka DeFi, ki jo je Teller naložil na kondominiju v Austinu

- Advertisement -

Prebivalec Austina je ponosen lastnik stanovanja, potem ko si je z uporabo svoje kreditne mreže zagotovil posojilo, denominirano v stabilnih coinih USDC, v skupnosti Polygon.

1200 Skupni ogledi

27 Skupaj deleži

Prvotni lastnik stanovanja je dobavil hišo v Austinu v Teksasu s programom, ki imetnikom kriptovalut omogoča dvig rabljenih nezavarovanih hipotek v skladu z njihovo bonitetno oceno.

Kripto USDC.homes hipotekarna platforma je izdala svoje prvo kripto posojilo rezidentu Austina, ki je priskrbel $91,000 etažna lastnina z $404,040 posojilo, izdano v stabilnem coinu USD Coin (USDC) prek skupnosti Polygon (MATIC) .

Ta izvirna platforma združuje prakse rabljenih posojilnih trgov, ki ustrezajo izkoriščanju kreditne mreže posojilojemalca za iskanje primernosti z izvirnimi izboljšavami decentraliziranega financiranja (DeFi), ki ustrezajo vložku kriptovalut za razbremenitev odplačila. stabilnost.

— Teller (@useteller) april 04, 85358 Posojila s platforme so izdana v USD, kljub temu pa lahko posojilojemalci izvedejo plačila v Ether (ETH), Bitcoin (BTC) ali USDC. Zgrajen je bil z uporabo protokola posojanja Teller in podprt z misijo TrueFi, ki moti nezavarovana kriptoposojila. USDC.homes so lahko v težavah 26-letne hipoteke do 5 milijonov dolarjev po 5,5-odstotni ceni za hobi, ki zahtevajo 20% nižja cena.

Glavna hipoteka, ki jo izda USDC.homes na skupnosti Polygon. Nižja cena vsakega posojilojemalca je zastavljena, ni več dobavljena in sčasoma pridobiva hobi, ki ga je mogoče uporabiti celo za razbremenitev gospodinjstev pri odplačevanju posojila. V skladu z aprilskim 26 objava spletnega dnevnika Tellerja, ki si uporabnik zasluži likvidacijo svojih kripto virov za fiat za dejansko posojilo, izpostavlja ameriške posojilojemalce “škodi zaradi obdavčitve, stroškov in pomanjkanja prostora.”

Izdajanje posojil v neomejenem svetu postaja vse bolj običajen primer uporabe kripto nadomestka. Platforma LoanSnap pričakuje, da bo svoja podjetja in produkte začela s licenciranimi hipotekarnimi posredniki v tem letu, pri čemer bo ohranila z aprilom 00 dokument iz Housing Wire.

Z uporabo sistema za izdajo posojil s sintetično inteligenco (AI), izvršni direktor Karl Jacob je Housing Wireu naročil, da je LoanSnap izdal “milijarde zelenih valut” v rabljenih hipotekah. Podjetja in izdelki njegovega podjetja uživajo tudi v razširitvi na kriptovaluto s sodelovanjem s posojilodajalcem DeFi Francis Bacon Protocol pri povezovanju hipotekarne vrednosti z nezamenljivim žetonom (NFT)

. Povezan: Decentralizirane bonitetne ocene: kako lahko tehnologija blockchain nadomesti ocene

Protokol Francisa Bacona izdaja hipoteke NFT od zadnjega novembra s posojilnimi obrestnimi merami, ki segajo do 3,1 %, nekaj manj kot 5. 30% cena za rabljeno 55-let hipoteka pri konzerviranju pri Investopedia.

50347

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -