0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Neznana tehnologija Web3, pripravljena za demokratizacijo nadomestka kibernetske mreže stvari

- Advertisement -

Prebivamo v domovih, ki izpopolnjujejo spremljanje in nadzor ogromne oblike notranjih procesov – od ogrevanja in hlajenja do varnostnih in nadzornih mehanizmov. Naši avtomobili branijo pesem zunanjih okoliščin in dobro uporabljajo svojo metodologijo za uporabo. Naši telefoni dosledno zbirajo dragocene datoteke in snemajo naša dejanja – tako v naših napravah kot v mirnem življenjskem slogu.

Čudoviti domovi, urejeni avtomobili, pametni telefoni – vse to in še veliko več je dodelitev podobnega flash razširjajoče se kibernetsko omrežje stvari (IoT), ki služi kot temelj strojnega finančnega sistema. IoT je tisto, kar povezuje vse naše urejene naprave in stroje, in medtem ko je sintetika ustvarila odlične dosežke, ki so zadovoljno izboljšali življenja v celotnem okolju, je poleg tega nadomestek, ki je bil desetletja centraliziran.

Ta centralizacija je strankam urejenega sistema pustila nadzor nad njihovimi najglobljimi datotekami. W3bstream, projekt številka ena v MachineFi – decentraliziranem strojnem finančnem sistemu – je sposoben govoriti o gorečem monopolu IoT, ki koristi milijardam urejenih sistemskih strank po vsem svetu.

Razcvetoč nadomestek IoTMckinsey napoveduje, da je internet stvari v tempu, tako da bi morda morda naključno dodali kjerkoli od 5,5 $ do $12.6 bilijonov do svetovni finančni sistem avtor 2030. Velik del te psovke se pripisuje idejam interneta stvari v maloprodajnem, domačem in zdravstvenem sektorju. Obstaja veliko nedvomnih prednosti izboljšane povezljivosti med našimi napravami in stvarmi, s katerimi delamo skupaj, od zdravstvenih in varnostnih izboljšav do prednosti prihranka časa.

Kljub vsem obljubam IoT, širjenje urejenih predmetov in čedalje bolj pomembna vloga, ki jo igrajo v naših življenjih, je dvigovanje pomembnih vprašanj, povezanih z vidiki zasebnosti in nevarnostmi koncentrirane energije.

Eden od najpomembnejših razlogov, zakaj ima nadomestek interneta stvari dokazano tako boljše je naraščajoča vrednost datotek določenih oseb. Medtem ko je IoT uvedel izboljšave za človekovo varnost, dolgoživost in kakovost življenjskega sloga, obstajajo tudi slabosti, ki jih je mogoče pripisati žrtvam za ceno udobja. Razprava o zasebnosti že nekaj časa poteka v tehnološkem sektorju, saj obstaja tveganje, da bodo podjetja že dolgo prej zadovoljna z velikimi napori, da bodo dosegla datoteke določenih oseb. Vsiljivost teh podjetij in naslednje svoboščine, ki so si jih vzela pri pridobivanju dobička od rešitev, ki jih zagotavljajo, so navlekle jezo strank po vsem svetu.

Kljub težavam, ki jih veliko dodelitev, ki se nanašajo na prekoračitev zasebnosti, glede na kako temeljito vpeta v naša življenja so storitve in izdelki, ki jih zagotavljajo podjetja, ki cenijo Google in Amazon, je postal splošen občutek, da se runt izvaja tudi zato, da nadomesti plimo in strankam omogoči nadzor nad njihovimi datotekami. Kljub temu obstaja še ena metodologija za vzorec IoT, ki ima sposobnost ponovnega umerjanja sintetične energetske dinamike.

W3bstream in boj za napredek IoT MachineFi Lab, glavni razvijalec skupnosti IoTeX – projekta, ki si prizadeva združiti veščine veriženja blokov z internetom stvari – ni več predolgo napovedal uvedbo popolnoma novega izdelka, imenovanega W3bstream. W3bstream je verižni agnostični stroj, ki je bil razvit za prekinitev monopola, ki se je oblikoval okoli datotek določenih oseb in urejenih naprav.

Projekt je prevzel prvo vlogo v nastajajočem nadomestku MachineFi, ki se je pojavilo, ko je vloženih več prizadevanj za decentralizacijo strojnega finančnega sistema. Key to MachineFi vnaša smernice Web3 v internet stvari, tako da bodo stranke pripravljene braniti nadzor nad svojimi datotekami in ponuditi zaščito svoje zasebnosti, medtem ko bodo mirno uživale v prednostih gorskega medsebojno povezanega omrežja naprav, storitev in izdelkov.

Poleg kaznivega dejanja obdržanja določene osebe, bo W3bstream strankam dal možnost, da se poučijo iz svojih zelo zadovoljnih datotek, s čimer preoblikuje žgočo dostavo sintetike. Ključ do popolne pripravljenosti prav tukaj je decentralizirana metodologija platforme, ki prevzema možnosti lastništva, ki jih odpirajo veščine veriženja blokov, in jih uporablja za širok spekter IoT.

Tehnološke podlage brez primere omogoča prodor v vse industrije, ki izčrpavajo in gradijo urejene naprave. Ogromna raznolikost naprav, ki bi verjetno morda dobro delovale na W3bstream, vključuje senzorje, urejene televizorje, urejene domove, samouporabne avtomobile in celo urejena mesta. S platformo se tehnologija Web3 izvaja tudi s povezovalnimi storitvami in izdelki, operaterji verige, ponudniki zdravstvenih storitev, proizvodna podjetja in podjetja za okoljsko varnost, med mnogimi drugimi.

Prednosti brez kompromisov Spodbuda za uvedbo paradigem Web3 v te sektorje je znotraj koristi, ki jih lahko to prinese tudi milijardam nas. Pravilno cenimo v žgoči ponovitvi interneta stvari, bomo pripravljeni izčrpati njihove naprave, da odkrijemo in poostrimo ključna dejanja in vidike njihovih življenj. Ne glede na to si lahko v modelu Web3 poleg tega zagotovimo nagrado za prevzem dodelitve znotraj zaporedja informacij, pri čemer smo vsi pripravljeni braniti njihovo zasebnost.

Metodologija, ki to deluje, je prek bazenov datotek h kateremu lahko ljudje prispevajo, ne da bi morali razkriti svoja imena ali druge podatke, ki jih imajo, da bi ostali najgloblji. Znotraj zdravstvenega sektorja, lahko to tudi znatno poveča prizadevanja za pregled, pri čemer morajo naši ljudje odstopiti nesmiselne najgloblje informacije tretjim osebam, ki lahko tudi izčrpajo dejstva, ki jih je treba naučiti. Kot nadomestek bi bila tehnika precej bolj demokratična in poenostavljena, da bi se osredotočila na znanstvene vzorce in skupno pomoč, namesto da bi ohranjala tokove zaslužka za podjetja, ki so zadovoljna, da so si pridobila obsežen nadzor nad različnimi vidiki sodobnega življenjskega sloga.

Poleg prednosti, ki jih ta paket platforme ponuja uporabnikom, ki prenehajo uporabljati storitev, je W3bstream poleg tega odličen tudi zaradi koristi, ki jih je uvedel v strategijo gradnje aplikacij. Edinstvena računalniška infrastruktura za datoteke MachineFi Lab omogoča graditeljem, izdelovalcem urejenih sistemov in podjetjem, da ustvarijo aplikacije Web3 v manj kot 50 % časa – in v polovici strošek — potreben je za ustvarjanje analogne aplikacije z drugimi povezanimi sistemi.

Trenutno obstaja približno 42 milijard urejenih naprav v izpuh po okolju. Ne glede na to, kako velika je to številka, je prav tukaj miroljuben zločin temelj strojnega finančnega sistema; z 75, nas bo veselilo približno 75 milijarde urejenih naprav in strojev. Bolj ko bo ta nadomestek razvit, bolj rafiniran bo vnos gorskih prilagoditev. W3bstream in drugi projekti MachineFi si prizadevajo postaviti temelje za demokratiziran IoT zdaj, medtem ko je to mogoče mirno zamisliti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -