18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain NFT fotografije, ki je navdihnila Dogecoin, je bila pravkar prodana za 4...

NFT fotografije, ki je navdihnila Dogecoin, je bila pravkar prodana za 4 milijone dolarjev

Tista slika psa, ki v formalni drži strmi v kamero .. veste, tista, ki je sprožila Dogeov meme? Nekdo ga je pravkar prodal za milijone v Eterju.

2839 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

An NFT of the photo that inspired Dogecoin just sold for $4M

Dogecoin je v 2021 opazil veliko pozornosti v tandemu z dramatičnim dvigom cen. Z izkoriščanjem tega porasta pozornosti je nekdo prodal nezamenljiv žeton (NFT) slike, na kateri je temeljila kriptovaluta Dogecoin (DOGE).

»Izvirna slika, ki je vse začela,« je napisan v opisu NFT, ki se prodaja na very.auction. “To fotografijo Shiba Inu” Kabosu “je februarja posnela njena lastnica Atsuko Sato 13 th, 2010, “pojasnjuje opis in dodaja:

” Potem, ko ga je skupaj s serijo delil s svojim osebnim blogom od drugih znanih slik pod naslovom “Sprehod s Kabosu-chanom” so te fotografije nadaljevale Doge meme in od takrat krožijo po spletu – nič bolj ikonično od te slike. “

NFT je maja koval uporabnik z imenom @kabosumama 31, piše na mestu dražbe. Prva ponudba je prispela 8. junija od uporabnika, ki je za kos želel plačati 6,5 Ethereum (ETH). Ponudbe so se od tam stopnjevale. Zmagovalna ponudba 1, 696. 90 ETH – več kot 4 milijone USD v času objave – je bilo stavljeno junija .

Povezano: Nifty News: Doge NFT-ji zelo vau, Paris Hilton je svetovalka za NFT, igra NFT zbere 3 milijone dolarjev

Vrh nad 0 USD. 70 na kovanec, cena Dogecoin-a se je znatno povečala leta 2021. Sredstvo pa je od takrat občutno upadlo, v skladu z ostalim kripto trgom v zadnjem času, ko je trgovalo po približno 0 USD. 31 v času objave.

Elon Musk, samooklicani izvršni direktor podjetja Dogecoin, je v zadnjih mesecih objavil številne tweetove, povezane z Dogecoinom. Jackson Palmer in Billy Markus sta sredstvo ustvarila v 2013 kot kripto parodija na osnovi memov .

Prejšnji članekMoški in njegova prevara: Solo dev 'Dreesus' o tem, kako narediti memecoin zakonit
Naslednji članekTajska SEC prepoveduje izmenjavo nekaterih vrst žetonov, vključno z NFT-ji

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments