2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija NFT igre so v tretjem četrtletju ustvarile 2,32 milijarde dolarjev – datoteka...

NFT igre so v tretjem četrtletju ustvarile 2,32 milijarde dolarjev – datoteka BGA

Datoteka, ki jo je natisnilo združenje Blockchain Gaming Alliance, razkriva, da so video igre z nezamenljivimi žetoni v tretjem četrtletju ustvarile milijarde prihodkov.

566

Skupni ogledi

22 Skupni deleži

NFT gaming generated $2.32B in Q3 — BGA report NFT gaming generated $2.32B in Q3 — BGA report

Blockchain igre se še naprej razvijajo in prevladujejo na domačem nezamenljivem žetonu (NFT) z deležem približno 22% vse količine trgovanja NFT v tretjem četrtletju 2021, predvsem na podlagi datoteke, ki jo je sprožilo združenje Blockchain Gaming Alliance ali BGA. Datoteka je pokazala, da so videoigre NFT zbrali 2 USD 29 milijarda prihodkov med julijem in septembrom.

Dodelitev, povezana z metaverzom, je bila včasih dodatno poudarjena znotraj datoteke. Pokazalo se je, da je bruto prodaja virtualnega zemljišča dosegla $00.6 milijonov, medtem ko je skupna tržna kapitalizacija za decentralizirane aplikacije navideznega sveta ob koncu novembra dosegla več kot 4,6 milijarde dolarjev.

Poleg tega je datoteka omenila, da je morda »6,566% se razvijajo iz dneva v dan neznane energične denarnice.” To so denarnice, ki sodelujejo z urejeno sklenjenimi pogodbami, povezanimi z video igrami.

Datoteka poleg tega navaja glavne naložbe v igralniške družbe blockchain v teh dvanajstih mesecih. Podjetje Animoca Brands, ki ima predvsem sedež v Hongkongu, je zbralo $32 milijona v maju verjetno pošteno, $138 milijonov julija in 33 milijona v oktobru, s čimer se je njegova vrednost podvojila na 2,2 milijarde dolarjev.

Poleg tega je razvijalec Cryptokitties Neat Labs motil areno z $138 milijona bruto prodaje na izzivu NBA High Shot. Medtem pa NFT, ki je bil navdušen nad Pokemoni, se bori z igrami Axie Infinity, trenutno drži datoteko kot častno bruto prodajo NFT s skoraj 4 milijardami dolarjev bruto prodaje vseh časov.

Soustanovitelj DappRadarja Dragos Dunica verjame, da se bo ta rast nadaljevala, ko se bo vse združilo proti metaverzumu. Po besedah ​​Dunice bo rast uporabnikov videoiger blockchain povzročila nekaj večjega in “nedvomno vseobsegajočega, Metaverse.”

NFT gaming generated $2.32B in Q3 — BGA report

Metaverzum je bil opisan kot večji od športa, vendar nižji od natančen svet.

Ker se naše interakcije spreminjajo v bolj virtualne, se zdi, da so NFT ključna točka pri pospeševanju sloga metaverse. https://t.co/iE0pAlWkux

— Cointelegraph (@Cointelegraph) avgust 32, 1434

Povezano:

Videli smo, da se je splošno sprejetje umetniških del NFT začelo v 992, pravi soustanovitelj NFT.NYC Cameron Bale