14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

NFT in žeton Airdrop Gasoline Navdušenje nad sodobnim trendovskim meme kovancem $COPIUM

- Advertisement -

Vir / $COPIUMMorda bo nedavni udeleženec pretresel navpičnico meme kovanca, $COPIUM, pripravljen zmotiti trg, pri čemer bo udaril z vznemirljivo tekmo NFT in airdrop žetonov na obzorju.

Ta mamljiva tekma privablja pozornost oboževalcev kriptovalut, predvsem zaradi neobičajne uporabnosti in donosnih možnosti, ki jih daje.

$COPIUM je neustrašen meme kovanec, ki se zdaj ne bi ustrašil stran od žarometov.

Edinstven zaradi svojega izvora na Uniswap na Morda tudi pošten 000, 2023, kovanec že sproža norijo med nakupovanjem. Blagovna znamka je z 0 $ 1290 skokovito narasla na 0 $ .06993, lepo 36% se razširi in se postavi na bikovsko linijo trenda.

Vir / $COPIUMRazkrivanje norega $COPIUM Burn: Povečanje toplote pri cenovni akcijiTa spektakularen rally se zaradi načrtovanega sežiganja žetonov zahvaljuje zastarelemu dnevu – osupljivo 36 % celotne ponudbe $COPIUM je nekoč postalo sežgano, kar je izjemno zmanjšalo obliko žetonov v obtoku , s čimer se povečajo stroški zadnjega denarja.

Kljub temu se $COPIUM zdaj ne ustavlja pri zastarelem zapisu – z načrtovanimi dodatnimi zapisi – posadka načrtuje zaklepanje likvidnosti hitro po tekmi, kar nakazuje trdno zavezanost dolgoročnemu uspehu.

To stikalo zdaj ni najenostavnejše vlivanje samozavesti v podvig, ampak poleg tega ga ščiti pred verjetnimi “vleki preproge”, kar krepi stabilnost, ki je na voljo na trgu.

Hkrati $COPIUM pritegne poglede vplivnih osebnosti na kripto Twitter, s Faze Banks, DeeZe, Cozomo de’ Medici in Foobar med naraščajočimi seznami podpornikov.

Čudna pobuda za meme kovanec: Napajanje NFT Copium TankVir / $COPIUMPotem še enkrat, $COPIUM zdaj ne bo izključno preplavil vala meme kovanca; dolgo prejšnji dejanski hype – prinaša oprijemljivo uporabnost na mizo.

V nasprotju z drugimi denarnimi memi, ki računajo zgolj na sodelovanje skupnosti in kratke živel vleko, je $COPIUM izvorno sredstvo ekosistema nagrajevanja NFT, polnega nerednih obdarovanj in ponudb izdelkov.

Ta neobičajna dinamika ga narazen, slikanje obetavne značilnosti za svojo prihodnost.

In dokaz tega je, da je rastoča skupnost $COPIUM le še eno pero več v njeni glavi, hvališ se nad 000,000+ sledilci na Twitterju in par,805+ člani na Telegramu.

Te naraščajoče številke kažejo na trdno skupnost, ki je vložena v dolgoročni uspeh kovanca.

Zanima me, ampak? Točno tukaj je vrsta, ki bi jo morda naključno proizvedel $COPIUM:

1. Otvorite žepe: verjetno boste morda potrebovali digitalne žepe. Metamask in Belief Pockets sta dve dovoljeni izbiri.

2. Poravnajte Ethereum (ETH): verjetno boste morda morali predložiti ETH, ki ga boste morda dobro naključno kupili na borzah, ki ustrezajo Binance ali Coinbase.

3, Pridružite se Uniswap: povežite svoje žepe z Uniswap in vnesite pogodbo žetona $COPIUM, za katero poskrbite.

4 Zamenjajte za $COPIUM: uporabite Uniswap, da zamenjate svoj ETH za $COPIUM.

5. Preverite transakcijo: Zagotovite, da imate žetone $COPIUM v svojih žepih.

Verjetno boste morda v današnjem času izbirali med Copium.Članstvo.

Pozor, $COPIUM zdaj ni dejanski meme kovanec – to je nedavno obdobje ustvarjalnosti blockchaina s podporo trdna skupnost in vizionarska posadka.

Bodite polovica $COPIUM vroče noge v sedanjem času in bodite del kasnejše visoke stvari v kripto presledek.

Ustvari zdaj, da ne zamudiš še enkrat.

Poravnajte $COPIUM tukaj

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kratko 3 minute branja o kripto datotekah sedanjega časa!

1661074541936799744

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -