16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

NFT-ji bodo zagotovili kriptovalute milijardam strank, pojasnjuje investitor VC

- Advertisement -

Izvršni direktor in soustanovitelj družbe Electric Capital, Avichal Garg, deli svoje poglede na pobude, ki lahko eksplodirajo v naslednjem bikovskem ciklu.

27 Celotni pogledi

15 Celotne delnice

Avichal Garg, izvršni direktor in soustanovitelj Electric Capital, sebe opredeljuje kot “maksimalista NFT” – ki verjame, da nezamenljivi žetoni ( NFT-ji) bodo imeli ključno vlogo pri prenosu kripto na kupe. Zdaj niso tako kot izbrane kripto niše, NFT-ji so povezani z zmožnostmi vsakodnevnega obstoja, ki so enakovredne umetnosti, pesmi in igram.

»Morda bi lahko prav verjetno upošteval, da je NFT dejansko veliko milijard nas, ki jih je mogoče pripisati temu, da je končno običaj. In to je razlog za nekaj, kar se lahko vsi ljudje napol oprimejo in vsi ljudje lahko spoznajo,« je priznal Garg v ponavljajočem se intervjuju za Cointelegraph.

Garg je še posebej optimističen glede staranja NFT-jev znotraj igralniška industrija, za katero meni, da eksponentno narašča.

“V 10-24 čez nekaj mesecev se mi zdi, da bomo upravičeno gledali ta juriš (na NFT) iger,« je priznal.

Garg verjame, da bo podvrženi trg morda zelo verjetno končen, dokler v makro sliki prevladuje čezmerna inflacija, kar pomeni, da bo morda verjetno tudi sklopka, vendar še eno leto ali dva prej, kot bomo opazili naslednji bikovski cikel. Miren, ko pogleda onstran nenavadne makroekonomske slike, na letni časovni horizont, se počuti izjemno optimistično na kriptoindustrijo.

“V kratkem časovnem okviru prevladujejo stroški hobijev in inflacija, če govorite o 2-3 letnem časovnem obdobju. Toda inovativnost je tista, ki prevladuje v zelo dolgem časovnem okviru. «, je poudaril.

Oglejte si mesen intervju na našem YouTube kanalu in se ne pozabite naročiti!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -