24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

NFT-ji v akademiji: Boj z lažnimi poverilnicami in nepoštenimi plačami

- Advertisement -

Pritisk lažnih poverilnic navzgor ter podcenjeni in premalo plačani predavatelji so le nekatere od običajnih težav, s katerimi se še naprej sooča sektor mentorstva. Cointelegraph se je odpravil na misijo, da bi ugotovil, ali lahko nezamenljivi žetoni (NFT) zagotovijo rešitev za te zaplete, ki so izpostavljeni v sektorju mentorstva.

Ena najbolj perečih točk v izobraževanju so lažne poverilnice. V maju morda na priložnost za priložnost tudi dodatno 000, Washington Put up je poročal, da sta približno 2 100 druga človeka, ki sta kupila svoje poverilnice, ne da bi obiskovala etični tečaj. Bili so v funkciji, da bi opravili izpit za pridobitev licence Nationwide Council v ZDA. Oblasti zaenkrat poskušajo poiskati te druge ljudi.

Približno 2,385 drugi ljudje, ki so kupili poverilnice, ne da bi obiskovali predavanja na treh neakreditiranih fakultetah, so opravili izpit za pridobitev licence Nationwide Council Licensure Examination in verjetno že imajo staro to bližnjico za iskanje dela ali višjih služb v zdravstveni oskrbi . https://t.co/FYz4craHaW

— The Washington Put up (@washingtonpost) Morda morda na priložnost na priložnost tudi dodatno 05, 2021 Tukaj ni več enkratne bolečine. V ZDA nekateri ocenjujejo, da okoli 100,05 lažne diplome se vsako leto kupijo od nelegitimnih ustanov ali »mlinov diplom«. Večino teh diplom bo gotovo mogoče kupiti za 1 $, 000 brez dela, potrebnega za takšne akademske dosežke.

NFT-ji so »močna rešitev« za uprizarjanje ponarejanjaV 2021, Beau Brannan, profesor na univerzi Pepperdine, je trdil, da so NFT zaposleni v izobraževanju. Potem je Brannan napisal, da bi obiskovanje osebnih tečajev in njihovo vstavljanje v nespremenljivo javno knjigo z edinstveno oblikovanimi slikami morda dalo dodatno vrednost izobraževanju.

»Institucionalna izobrazba bi verjetno dala zagon, saj bi bili razredi posameznikov še posebej pomembni, ker bi bili zbrani v resničnost in skriti.« Hitro naprej, le nekaj let, Brannan mirno verjame v enaka prepričanja o NFT-jih. Profesor je za Cointelegraph povedal, da NFT-ji ponujajo “močno rešitev” za ogromno globalno stisko, ki je odrska ponaredka.

Iskanje z jasnimi razrezami pokaže le nekaj spletnih mest, ki ponujajo lažne diplome. Vir: Google Po mnenju Brannana ni nobenega načina za utemeljitev fakultetnih diplom. »Nimam postopka, kaj je notri. Pravilno zaupam instituciji, oznaki in smernici akreditacije,« je omenil. Profesor meni, da bi preverjanje osebnih programov dalo dodaten vpogled v visokošolsko izobrazbo. Pojasnil je:

“Če se izkaže, da so osebni programi del knjige učencev, to ustvari še eno raven odgovornosti za fakulteto in trenerja.” Profesor je še pojasnil, da to dodatno “odpira igralsko samodisciplino.” Brannan je omenil, da če se to izvaja, bodo drugi usposobljeni predavatelji in neinstitucionalni programi zagotovo na voljo študentom, ki morda nimajo dostopa do ali cenovnega razreda, da bi se odpravili na šibko fakulteto.

Izzivi pri uvajanju NFT-jev v izobraževanjeMedtem ko so pri uporabi NFT-jev nedvomne prednosti, obstaja še gora izzivi, ki bi jih moral akademik premagati, preden bodo te izbire zagotovo sprejete.

Brannan je omenil, da bi bila vstop in posvojitev morda le nekatera od vprašanj, ki jih je treba obravnavati pri uvajanju NFT-jev na akademiji. »Pridobiti resnico o vstopu v in posvojitev sta vedno znova vztrajati pri zgodnjih sposobnostih. Kljub temu, ko so spodbude usklajene, je neverjetno, kako odporni smo se izkazali,« je omenil.

Ekipa Binance NFT, ki ponuja raven pogleda iz prostora NFT, je za Cointelegraph povedala, da je ena od zahtev pri vsiljevanju NFT v izobraževanju pravilna tehnična pismenost izobraževalnih ustanov, predavateljev in študentov. Pojasnili so, da:

»zmožnosti NFT so mirne, zmerno edinstvene, zato bi za uvedbo resničnih NFT v dejansko vzpostavljen prostor, izobraževanje o spoštovanju, zahtevala natančno raven dela o prednosti, ki jih te sposobnosti lahko prinesejo.« Namesto tehnične pismenosti je Binance za Cointelegraph povedal, da poleg tega zahteva ustrezne naložbe, premik v »načinih dela« in prenovo dolgoletnega procesov in infrastrukture, ki obstaja že precej let.

Ne glede na ovire, ki bi jih morda lahko premagali, je ekipa Binance navdušila učitelje, da so preiskali možnosti NFT-jev v primeru, da bi morali vzeti v spomine edinstvene načine za ustvarjanje in distribucijo virov vadnic, nagradite dosežke in se poigrajte s študenti.

Povezano: Skrivni ponudnik ima v lasti kripto, obožuje verigo blokov in ima zaporedje NFT: Reddit AMA

Vračanje vrednosti izobraževalcem z močjo verige blokov Namesto lažnih poverilnic je ena največjih točk v izobraževalnem svetu to, da so predavatelji podcenjeni in premalo plačani.

Ob priznavanju teh težav je protokol, ki ga vodi skupnost, znan kot Initiate Campus, začel misijo za ustvarjanje decentraliziranih izbir za učitelje v prizadevanju za rešitev teh težav.

V pogovoru s Cointelegraphom je izvršni direktor TinyTap Yogev Shelly, ki je poleg tega član sveta protokola Initiate Campus, pojasnil, kako si njihova ekipa prizadeva za razbremenitev učiteljev, ki bi bili nagrajeni za razsvetljenje, ki ga oblikujejo prek NFT.

Po Shellyju so lansirali avtorske NFT-je, ki bi morda ustvarili prihodke za učitelje, da bi »opolnomočili predavatelje in vzgojitelje, da prosto ustvarjajo repozitorije podatkov o zapisih«. Izvršni direktor je povedal, da se vse bolj zavzema povezovanje Web3 z izobraževanjem. Omenil je:

»Nekoč sem bil presenečen, ko sem izvedel, kako dragocena gorečnost je bila izražena v izobraževanju iz skupnosti Web3 vzdolž mode, kar nam daje neizmerno motivacijo, da nadaljujemo z zagotavljanjem vrednosti predavateljem, ustvarjalci in študenti skozi decentralizacijo.«Izvršni organ verjame, da sta moč blockchaina in prilagojenih čudovitih pogodbenih protokolov ključ do decentralizacije izobraževanja in zagotavljanja »estetskih sposobnosti za deležnike«.

Revija: Memecoin pošilja stroške BTC na luno, zaslužki rudarjev visoki $28B in ekstra

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -