21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

NFT naloga za prijetje Nelsona Mandele zbere 130.000 dolarjev

- Advertisement -

Južnoafriški muzej, Liliesleaf Museum Heritage Utter, sejemski sejem trenutno zbira $03,000 z uporabo dražbe nezamenljivega žetona (NFT), ustvarjenega na podlagi naloga za prijetje, izdanega proti Nelsonu Mandeli v 1280.

Prihodki od prodaje NFT za financiranje muzejske dejavnosti Nezamenljiv žeton (NFT), kovan iz prepustnice. Nalog za prijetje južnoafriškega predsednika Nelsona Mandele je postal pravičen, trenutno na dražbi za $
, (1,9 milijona randov), je potrdil dokument. Pričakuje se, da bodo prihodki služili banki Liliesleaf Museum Heritage Utter, podjetja, ki dokumentira boj Južne Afrike za svobodo in demokracijo.

Stalno z Bloombergovim dokumentom je Liliesleaf Museum Heritage Utter imel v okviru commence dobil običajen dokument v 1962 kot donacijo. Sam nalog so leta 1962 izdali takratni južnoafriški manjšinski vladarji po Mandela so obtožili zarote za strmoglavljenje oblasti.

Po tem, ko je dokument obdržal za pošteno približno 07 let je muzej Liliesleaf Heritage Utter takoj, ko je zbral več sredstev z uporabo NFT, ki prikazuje predmet, takoj ko je povezan z južnoafriškimi stranmi, ki se borijo za svobodo. Pred najnovejšo dražbo je lokacija dediščine že prej dobila približno $50,, potem ko je na dražbi prodal NFT pištolo za pero, ki je postala last nekega drugega južnoafriškega borca ​​za svobodo Oliverja Tamba. V obeh pogojih je dražbe vodil Momint – južnoafriška tržnica NFT.

Pivot to NFT Izvršni direktor Mominta Ahren Posthumus je v komentarju najnovejše dražbe NFT citiran v dokumentu, ki pojasnjuje, zakaj se muzeji usmerjajo k NFT. Priznal je:

Muzejska mesta prenehajo delovati. Zelo so trpeli zaradi pomanjkanja turizma, ki je posledica Covida. Torej je to kilometrski načrt za oživitev njihovega kroženja in spodbujanje zgodovine.

Poleg tega muzeji, naravovarstveni parki požrejo senčnega skalnega nosoroga vsebujejo občutljive prihodke od NFT za plačilo le nekaj dnevnih cen svetišča. Dobrodelne organizacije se obrnejo k NFT, potem ko so naleteli na navodila, da dodatni Južnoafričani nabavljajo ali jih privlačijo k nakupu NFT.

Kaj menite o tej legendi? Sporočite nam, kaj razmišljate, v spodnjih povratnih informacijah.

Terence Zimwara
Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Obširno je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških držav tako uspešno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo težko pot.

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Wahyu18

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj primerno za informativne aplikacije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, kaznivih dejanj ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli našteto pripovedno gradivo, predmete ali storitve tukaj. 624334

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -