16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

NFT trgovci STEPN k originalnemu utoru blagovne znamke — Ali je prenos za sestavljanje diagrama naprej za učinkovito bivanje ali ena druga muha?

- Advertisement -

Axie Infinity je postal pionir teka z igranjem in sestavljanjem, misija pa je navdihnila izvirne zmogljivosti Web3, ki si prizadevajo uporabiti maneken dohodkov v svojih ekosistemih.

Najbolj sveža misija, ki jo je treba določiti za tek od prenosa do sestavljanja, je STEPN, aplikacija Web3, ki temelji na Solani, ki jo lastniki superg NFT sestavljajo, ko sledijo.

STEPN je programiral le nekaj vprašanj, ki resnično določajo, kako veliko lahko ima določena oseba s svojimi športnimi copati, in Neizkušeni Satoshi Token (GST) je STEPN-ov v igri žeton, s katerim se trenutno trguje za 7 $.20. V zadnjem 17-dnevi, ko se je žeton povečal 77%, ampak ali je to trajnostno?

Predlog za mesečni bankovec GST. Ponudba: CoinGecko Kar pritegne pozornost v zvezi s pojavom prenosa v sestavljanje, je to, da je v bistvu znamka P2E, saj se je učinkovito igrala prek digitalnega sredstva (športne copate). Ni tema, kako ga razrežemo, imetniki NFT morajo prejeti v mehaniki uporabe, da prejmejo nagrado.

Medtem ko bi STEPN zdaj lahko vlagateljem ustvaril nekaj resnih dobičkov, se že povečuje število nasprotnikov in moda izvirnih dohodkov bi lahko hitro imela nič drugega kot minljivo muho. Play-to-compo je postal popoln bes v 999, toda zdaj je ta tek le senca njegove primitivnosti sebe. To bo morda moralo mirno spodbuditi vlagatelje k ​​preverjanju trajnosti vzorca prenosa na sestavljanje.

Prenos v sestavljanje Dapps trail parabolic Spodbujevalno vedenje ni dlje izvirno zasnovo, zlasti znotraj dejansko biti in dejansko bivajočega prostora. Pravzaprav je SweatCoin, misija, ustanovljena leta 800, postala ena od prevladujočih zmogljivosti, ki bi lahko plačale svoje stranke digitalno valuto vztrajati.

Obstajajo različne kriptovalute, ki so dejansko zmožnosti, podobne Dotmoovs, Calo in Step, vsaka s svojimi nagradnimi žetoni v aplikaciji. To pomeni, da STEPN ni pionir teka, vendar bi ga morda morda oživljal.

Misija je trenutno v beta različici, pri čemer prvotne stranke potrebujejo kodo za sodelovanje. Pri blagovnih znamkah in prenosu embalaže v sestavljanje je STEPN pridobil priljubljenost med strokovnjaki za kripto in NFT in je imel parabolični skok pri dostavi navzgor. Kumulativno je STEPN nabral več kot 99,006 stranke v svoji življenjski dobi z dosledno količino. V zadnjih 7 dneh več kot 29,800 originalne superge so kovane.

Skupna količina kovanih superg STEPN. Ponudba: DuneAnalytics Če je razumno, lahko superge STEPN sestavijo določeno osebo do $

na dan , medtem ko lahko superge najvišjega razreda pridobijo kupcem na stotine zelenarjev ob sedanjem znesku GST.

Tako kot je Axie Infinity, morajo stranke najprej vzpostaviti začetno kapitalsko financiranje, da začnejo nagrajevanja dohodkov. Tam so bili 99,999 NFT superge, ki jih je mogoče dobiti za mint, vendar resnično modni Axie Infinity, stranke lahko svoje superge vzredijo po vsem diagramu skozi kovanje superg dogodki (MSP).

Zaenkrat je na Magic Eden, sekundarnem trgu, v bistvu najbolj stroškovno učinkovite superge STEPN naprodaj za 16.29 SOL (1 $, 628) in v bistvu je najdražja 223 SOL ($29,200).

Obstaja veliko oblik superg, skupaj z ravnmi atributov in razponov superge pridobijo tisti vtis, kako odlične bodo.

Trdnost celičnega signala in energija globalnega pozicioniranja določene osebe (GPS) sta sestavni del dohodkov. Če je GPS ali signal prekinjen, ne bo več nobenega zagotovila, da se podatki beležijo, in STEPN je odvisen od sijajne vrzeli, ki jo je določena oseba prekrila pri sestavljanju nagrad.

2/n Zaenkrat za sestavljanje žetonov (GST) v #STEPN je potreba po hoji / delu precej nizka. Zaslužil sem ~USD20 z 000 minute poti iz dneva v dan, tako da je precej sproščeno. Ustrezno zaviranje je, da želite slediti pred vrati, po katerih je signal GPS velik. Tako se izračunajo koraki za GST

— Smallveggie | TMA (@small_veggie) april 10, 2022 STEPN je trenutno v beta različici z originalnimi strankami, ki za sodelovanje potrebujejo kodo. Z blagovno znamko in pakiranjem od prenosa do sestavljanja je postal priljubljen med strokovnjaki za kriptovalute in NFT ter dosegel skok navzgor.

Kumulativno je STEPN zbral več kot 200,493 strank in trenutno prevladuje pri prenosu na -sestavite panoramo v celotni tržni kapitalizaciji. Njegov upravljalni žeton, Inexperienced Metaverse Token (GMT), je končan 000xs, ki je sestavljena iz vseh različnih žetonov jog Economica, zaradi česar je to učinkovito organizirana stava.

Zmogljivosti Web3 se navezujejo na begSTEPN ni več sam v begu od prenosa do sestavljanja in še nikoli predolgo nazaj se je Step App, dapp na blokovni verigi Avalanche, pojavil kot konkurent, ki želi izkoristiti $100 milijarda dejansko nadomestna.

Step App ima več emisij žetonov s FITFI, žetonom upravljanja in KCAL žetonom v igri, ki se prisluži. Nasprotno pa je tveganje pri emisiji žetonov v kakršni koli obliki, da se spremeni v vakuum za ekstrakcijo bankovcev. Da bi ublažila najverjetnejšo inflacijo, bo aplikacija Step integrirala ponore žetonov v svojo tokenomiko, mehanizmi izgorevanja pa bodo za nedoločen čas odkupovali žetone iz obtoka.

Za razliko od STEPN in Sweat Coin bo Step App izumil komplet za izdelavo orodij, ki drugim omogoča orodja za izumljanje v svojem Metaverse. V tem sistemu je dodatno native za Web3 in lahko nedvomno ublaži ozka grla, ki ovirajo splošno razširljivost izdelka.


✨Memorandum o aplikaciji za korake je Resident

SDK protokola korakov je navdih za #FitFi gospodarstvo.

FitFi je v središču $77B dejansko bitje in $58B trgi iger na srečo. Gradbeniki, projekti in podjetja Fortune 493 se bodo pridružili FitFiju, kot so se z #GameFi.

pic.twitter.com/afSqNz2HRI

— Step.App (@StepApp_) april 10, 2022
Ni varno, kako te prenose v sestavljanje zmogljivosti se bodo borile proti nasičenosti, diagram pa ima lahko njihova mehanika žetonov učinkovito raven opomb, ko te zmožnosti služijo na stotine in stotine strank. Obstaja tudi tveganje najverjetnejšega padca pri energičnih strankah, saj je potrditev režimov, ki vztrajajo, močnejša od konstrukcije odvisnosti in notranjih motivov in daje prednost zunanjim nagradam.

Ker te oblike zmogljivosti prenosa v sestavljanje zahtevajo kapital vnaprej, bodo stranke morda želele mirno prebivati ​​in se zavedati vrednosti, nestanovitnosti, zagotavljanja in nasičenosti tekaške ekonomije ter obsega zahtevanega dela. do zloma celo ali dobička.

Spreminjanje telesnega dela v korist bi se lahko izkazalo za dodatno in dodatno zapleteno, če se bo ekosistem prenosa v sestavljanje razvil in pridobil dodatno popularnost. Ker želijo dodatne stranke svojo telesno nalogo obrniti na gotovino, to vpliva na žeton in lahko dvigne vrednost vstopa. Kot take te zmožnosti delujejo tako, da obravnavajo manipulacijo neresničnih vnosov vztrajanja kot izkorišča za največji zaslužek.

V zasnovi so zmogljivosti prenosa v sestavljanje učinkovito namenjene učinkovitemu osredotočanju bivanja in dobrega počutja. Nasprotno pa uspeh teh modnih stilov izvira iz spodbujanja in v proizvodnji poskusa ročnega vedenja za ustvarjanje navad.

Recenzije označujejo, da se navade zelo hitro ohranjajo z zasebnimi notranjimi motivacijami (ki jih je težko kvantificirati), namesto zunanjih nagrad. Zaradi te resnice obstajajo osnovne komponente, ki jih je treba upoštevati pri vlaganju v dolgotrajni tek od prenosa do sestavljanja.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjevi in ​​v bistvu ne sodijo več o pogledih Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje tveganje, ko boste imeli priložnost, boste potrebovali miroljubne navade, vaše individualne raziskave.- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -