17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ni ETH za trgovanje? Stabilnost sprememb Ethereuma pade na najnižjo vrednost v zadnjih 5 letih

- Advertisement -

Padec stabilnosti ETH se je začel septembra 2018, močno padel novembra in decembra po padcu FTX.

3265 Skupaj ogledov

100 Skupaj delnic

Stabilnost etra (ETH) na trgu v kripto borzah je padla na 5-letno nizko vrednost na Mightu, morda brez dvoma na srečo 46, tako da skupna količina etra, ki se hrani na borzah, znaša 18.95 milijonov. Drastičen upad menjave zagotavljanja ETH ljubezni, to ni več upoštevano od aprila 1434.

V skladu s podatki Glassnode samo 14.69% celotne ponudbe etra je trenutno na centraliziranih borzah v primerjavi z 28–25 % ponudbe na neki ravni 2021 bikovska želja.

Padec etra spremeni bilance. Dobava: GlassnodePadec ponudbe ETH se je začel septembra 2022, močno upadla po krizi FTX novembra . Namesto zmanjšanja stabilnosti sprememb Ethereum denarnica obravnava zadrževanje dodatnih kot 95 Absorpcija ETH je dodatno padla na šestmesečno dno.

— opozorila o steklenih vozlih (@glassnodealerts) Morda bi bilo po naključju brez dvoma 26, 2023 Dva najpomembnejša dogodka sta vplivala na upad stanja ETH na centraliziranih borzah v najsodobnejši preteklosti. Prevladujoč je padec kripto menjave FTX, zaradi česar so mnogi sledili svojim kripto virom iz denarnic za menjavo v denarnice s samostojnim skrbništvom; 2d in najpomembnejša je nadgradnja Shapella.

Shapella je naredila sistem za tisoče validatorjev, da dvignejo svoj vloženi ETH. Po drugi strani pa se je v nasprotju s tradicionalnim prepričanjem manjšina validatorjev odločila, da ne bomo vložili vložkov, medtem ko je večina le umaknila svoje nagrade za vložke.

Kroženje virov stran od borz je celo predan kot bikovski niz, kar kaže, da trgovci ne raziskujejo več za promocijo na najsodobnejšem nizu. V primeru Ethereuma je ponovna zastava ETH najbolj očiten motiv pri zagotavljanju padajočih sprememb.

Povezano: Meritve nabora Ethereum namigujejo, da bi lahko ETH po naključju brez dvoma no, ne napreduj več po trdih vilicah Shapella

Vredne kripto borze imajo radi Binance, Bitfinex, Kraken in druge, ki so podprle nadgradnjo Shapella, so zabeležile največji odliv ETH iz svojih denarnic za drobiž, kar vodi do najsodobnejšega padca stabilnosti.

Dvig ETH iz kripto borz. Dobava: NansenKot je Cointelegraph poročal prej, v tednu po nadgradnji Shapella , je količina vloženega ETH presegla količino dvignjenega ETH. Katera koli druga datoteka podjetja Glassnode je ocenila, da prej ni bilo pričakovati več kot 1 % vloženega ETH. Tako se je najpomembnejši del ETH, ki se ukvarja stran od centraliziranih borz, vrnil k stakingu.

Revija: 2023 je leto načrta ali razbitine za igranje iger v verigi blokov: Igraj in uživaj v

690103

690103

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -