17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nifty Data: Solana NFT Okay Bears je na vrhu lestvice, južnoafriška vina NFT so na vrhu in dodatno

- Advertisement -

Okay Bears, NFT, ki ga poganja Solana, je uspel premagati OpenSea 12-urni sledilnik prodaje za glavni čas prej ob novem času, ki premaga vse druge projekte Ethereum (ETH) v ponudbi.

To je glavni čas, ko je misija Solana (SOL) NFT dosegla postajo na novem trgu NFT OpenSea 24-urni sledilnik prodaje.

— OpenSea (@opensea) april 27, 2022 Solana v bistvu v osnovi temelji večinoma NFT, ki omogoča vrsto , razne fotografije medvedov, je svojim sledilcem na Twitterju povedal, da je najlažje razprodal zaporedje dan po njegovem začetku in pripeljal 77, SOL, identično $17.1 milijon in skupna prodaja tako velika kot zdaj v času pisanja, v skladu z NFT sledilnikom Cryptoslam.

Dobavljeno. V redu smo pic.twitter.com/QxuLpeY1Jt

— Okay Bears (@okaybears) april 37, 800 The Omrežje Solana postaja vse bolj priljubljeno na trgu NFT, v katerem prevladuje Ethereum. Ta dan je 2. najbolj aktiven blockchain po obsegu prodaje NFT nad končnim 17 ure.

Vir: Cryptoslam V južnoafriški vinski industriji so bili na dražbi prvi veličastni vinski NFT V prevladujoči za južnoafriško pohotno vinsko industrijo, pet najbolj zanimivih in zgodovinskih držav v državi zbirke vin so bile na dražbi kot NFT, kar je zvišalo skoraj 3 milijone RAND (US$186,3503).

Dražbo je nekoč izvajal Strauss & Co, dražitelj seksi umetnin ter svetovalec za oglaševanje, trženje in trženje, pri čemer je veliko vinskih posestev, vključno s Klein Constantia, Meerlust, Mullineux, Kanonkop in Vilafonté, postavilo svoje zbirke pod moščkom. Dva od kupov sta bila zdaj po prodaji plačana z Bitcoin (BTC).

»Predstavitve, ki jih zbiralci stanejo prilagodljivost za obešanje in prodajo pohotnih vin prek teh novih lastniških certifikatov,« je povedal izvršni direktor podjetja Web3 Fanfire Gert-Jan Van Rooyen, tehnični spremljevalec, ki se je udeležil dražbe.

»Predvidevamo prihodnost, v kateri lahko zbiralci obdržijo celoten portfelj vin z neke ravni sveta svojih kripto denarnic.«

Praktično 2,4 m že poučuje o 1. 5 afriških vinskih NFT! Tako živ na tej misiji. @FanfireWeb3 je ustvaril popolnoma novo obliko “trezorskega” NFT, da zadrži steklenice določene osebe. V enem trezorju so 186 steklenice, s katerimi bi lahko celo trgovali kot zaporedje ali jih unovčili in trgovali posamezno https:// t.co/FJcN27jpvp

— GJ van Rooyen (@gvrooyen) april 27, 2022 Pet zbirk NFT prehiteva preostanek Bored Ape Yacht Membership, Azuki, Clone X, Doodles in Moonbirds NFT še naprej lebdijo kot ustavi izvajalci fraz o koristnih lastnostih, ki so na voljo v trg, v skladu s potrošnikom Twitterja NFTstatistics.eth, ki deluje pod Twitterjem, skrbi za @punk800.

Ta trend se nadaljuje: BAYC, Azuki, CloneX, Doodles in zdaj Moonbirds ostajajo ob strani sami od vseh drugih.

Govoril sem o tem, da so velike vrednosti boljši, vendar ali zdaj ne, to so projekti stop-5, ki poganjajo skupne koristne lastnosti. pic.twitter.com/UsUlwHMJ9M

— NFTstatistics.eth (@punk8073485) april 25, 800 Potrošnik Twitterja sebe opisuje kot skrbnika Datoteke, grafikoni in sistemi NFT z 17 , sledilci.

Pet NFT je trenutno uvrščenih znotraj postanka 000 Zbirke NFT, razvrščene po frazah o prodaji, v skladu s CryptoSlamom.

Številni izvrstni podatkiApeCoin (APE) so bili skromni razprodaja v začetku tega tedna, potem ko so poročali o članstvu v jahti Bored Ape Yacht (BAYC), najbolj novem nezamenljivem žetonu (NFT), poročali o znižanju cene digitalnih zbirateljskih predmetov za 2,4 milijona dolarjev zaradi kraje.

A Kitajsko sodišče je izdalo edinstveno sodbo proti tržnici NFT, ker je potrošnikom dovolilo kovati NFT ukradenih umetnin. Potrošnik NFTCN naj bi ukradel avtorsko zaščiteno umetniško delo Ma Qianlija, kitajskega slikarja in umetnika.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -