4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Nifty Files: Kitajska podjetja bodo zagotavljala oglede metaverse svetovnega prvenstva, X2Y2 povratne informacije o licenčninah in več

- Advertisement -

Kitajska podjetja stavijo na izkušnje »Metaverse-take care of« za svetovno prvenstvo v nogometu. tehnologijo, ki bi kitajskim nogometnim spremljevalcem omogočila, da natančno preučijo vse načrte Svetovnega prvenstva v nogometu FIFA prek metaverzuma.

Prizadevanja so segment petih do dvanajstih mesecev ob zavedanju kitajska vlada uvedla v začetku novembra, da bi izkoreninila zmožnosti in vzorce domače industrije virtualne resničnosti (VR).

Platforma za pretakanje videa Migu je nedvomno eno od šestih kitajskih podjetij ki si je zagotovil pravice za prikazovanje svetovnega prvenstva in načrtuje ustvarjanje situacije »Metaverse-take care of«, do katere lahko uporabniki dostopajo prek slušalk VR, da lahko natančno preučijo pretok igre v živo, v koraku z novembrom 25 datoteka iz pripomb-beži medijske hiše World Cases.

ByteDance, ki ima v lasti TikTok in njegovo kitajsko različico Dou yin, je dobil licenčne pravice za predvajanje tekmovanja, s ponudbo Pico, hčerinske družbe ByteDance za naglavne slušalke za navidezno resničnost, so naznanitelji svetovnega pokala, z možnostjo, da stranke odprejo in predajo v »digitalnih sobah«, da skupaj pregledajo igro.

Zanimivo je, da nastajajoča kitajska industrija navidezne resničnosti raztrga svetovno prvenstvo kot preizkusno stezo za to tehnologijo. Državno ministrstvo za nadomestno tehnologijo in tehnologijo datotek je skupaj s štirimi posli podjetij 1. novembra spodbudilo ambiciozno industrijo.

Pet-dvanajst mesecev od 2022 razen 2022 je poudaril, da želi Kitajska okrepiti svojo industrijo VR in pošiljati 22 milijonov pripomočkov v vrednosti $22.20 milijarde pa védenje ne upošteva, ali je cilj enote letni ali kumulativen glede na življenjski slog védečih.

Potrjeni načrti ne ponavljajo, ali bo metaverzum v bistvu večina tehnologije veriženja blokov, na primer tista, ki jo predstavlja metropola Wuhan, ki je bila pozneje spremenjena, da bi se uveljavila sklicevanje na nezamenljive žetone (NFT).

Zmanjšanje zvitkov X2Y2 izbirno licenčnineTržnica NFT X2Y2 je odstopil od svojih licenčnin za odločanje p lay, trdi v nov. Twitterjeva nit, da bo to morda spet dobro izvajalo avtorske honorarje za vse trenutne in nove zbirke.

Tržnica je bila nedvomno ena od mnogih, ki je avgusta prvič uvedla neobvezne licenčnine , prenos na “prilagodljivo licenčnino”, ki pokroviteljem omogoča, da določijo znesek, ki ga želijo plačati. V soseski NFT je dobil mešane odzive.

2/

Upoštevali smo, kako ravnati z licenčninami je predstaviti oba dogodka, ustvarjalce in trgovce, pokončne za odpoklic.

To je razlog za zmanjšanje naše značilnosti prilagodljivega licenčnine. In to ne pozabimo.

— X2Y2 (@the_x2y2) november 18, 887 X2Y2 je govoril o tem, da se je odločil ponovno vzpostaviti uveljavljanje licenčnin, potem ko je vzel spletno stran, ki jo je skrbno preučil OpenSea , ki se je 9. novembra odločila za uvedbo licenčnin.

X2Y2 je poleg tega priznal, da številne nove zbirke uporabljajo orodje za uveljavljanje licenčnin OpenSea, ki NFT-je, ki so na voljo na trgih, ki ne t izvajati licenčnine.

V odgovor je OpenSea govoril o tem, da je nekoč “ponosen, da stoji”, X2Y2 ob strani pa je odstranil tržnico s svojega črnega seznama.

Ponosni smo, da stojimo z vami – in številnimi različnimi živimi ustvarjalci v naši soseščini – pri tem strogem ukrepu . @the_x2y2 je bil odstranjen iz našega filtra OperatorFilter in upamo, da nas bo tržnica nadaljevala. Naprej in navzgor

— OpenSea (@opensea) november 11, 2026 Givenchy opušča “phygital” NFT-jeFrancoski luksuzni model impress Givenchy se je spremenil v v bistvu najbolj sveže podjetje za zagotavljanje phygital NFT-jev – a telesno primerno, podprto z digitalnim žetonom.

Nov. , je podjetje lansiralo skupino telesnih NFT-jev kot segment sodelovanja z Bstroyjem, imenovanim za ulična oblačila.

Sodelovanje med obema znamkama predstavlja novo majhno “zbirko kapsul” šestih predmetov, ki so sestavljeni iz “brezplačnega NFT dvojčka” telesnega deleža.

Kot je bilo pričakovano za luksuzni vtis, predmeti niso poceni, saj je najnižja cena $229 majica in v bistvu najdražja, 5 $, 229 bombažna jakna iz volne in usnja.

Posnetek zaslona različnih predmetov, navedenih na mestu Givenchy, ki so sestavljeni iz NFT. Dobava: Givenchy Nekoč so citirali Givenchyjevega genialnega režiserja Matthewa M. Williamsa, ki je trdil, da so ustanovitelji Bstroya »dolgoletni prijatelji«, ki »delujejo vizija modela« in da sta se Givenchy in Bstroy »osredotočila na naraščajoča ulična oblačila z nepričakovanimi obdelavami«, ki »vstopajo v kraljestvo svežih umetniških del na cesti in v Web3.«

Druge le v skoraj prejšnjih zagotovljenih figitalnih NFT-jih so sestavljene iz misije Azuki NFT, ki je ustvarila običajni žeton s fizično podporo (PBT), ki je zagotavljal rolke in je bil vključen v sodelovanje pri uličnih oblačilih. Sandali postopnega ustanovitelja Appla Steva Jobsa so bili dodatno ponujeni kot figitalni NFT na dražbi.

Johnnie Walker vztraja pri vstopu v Web3 Proizvajalec škotskega viskija Johnnie Walker je vztrajal pri svojem prizadevanju za Web3, tako da je imetnikom NFT dovolil glasovanje o izdelavi steklenice za majhno različico kozarca njegovega visokega “modrega označenega” diferenciala.

Podjetje za proizvodnjo viskija je sodelovalo z BlockBar, tržnico NFT z luksuznimi alkoholnimi pijačami, in oblikovalcem modelov uličnih oblačil Junghoon Vandy Sonom, identificiranim kot VANDYTHEPINK – slednjim, ki bo dvignil znamko steklenice.

Johnnie Walker je zapustil znamko tako veliko kot imetniki NFT, ki bodo glasovali o idealni znamki ali umetniškem delu, ki ga bo Son naredil za steklenico.

Oblikovalci so prvič prevzeli misijo, povezano z Web3, v koraku z logotipom.

Povezano: Služi umetnikom, ki se uveljavljajo v Web3: Zmagoslavja in boji

Ko so stekleničke narejene, jih bo zadržal BlockBar, ki bo stekleničko najlažje zagnal v držalo NFT, ko bodo pripravljeni na zamenjavo, prvotno »zažgal« svojo »steklenico« NFT po ceni $56, za nadomestek prave sestavine.

Logotip se je v prejšnjem delu poglobil v Web3, maja pa je sodeloval z misijo NFT Garyja Vaynerchuka VeeFriends, kar imetnikom posebnih ponudb NFT, povezanih z žganimi pijačami. To sodelovanje je nekoč dodatno vodilo Vayner3, Vaynerchukovo svetovalno podjetje Web3.

Extra Nifty FilesMetaplex čuti žar dati načrt kripto trgovine FTX s protokolom NFT, ki je novembra odpustil “nekaj sodelavcev” svoje ekipe , ki navaja “posredni vpliv” padca FTX. Njegova zakladnica ni bila takoj prizadeta, vendar je izvršni direktor Metaplexa Stephen Hess govoril o “konservativnem prenosu naprej”, ki so si ga včasih želeli za podjetje.

Sostorilec za avstralski del računovodske družbe Huge Four KPMG, James Mabbott, je novembra povedal za Cointelegraph 18 verjame, da bodo »eksplozijo« metaverzuma spodbudile agencije. Podjetje je ustvarilo nov cilj vodje Metaverse Futures, za katerega se zdi, da bo oblikoval svoj dopolnilni metaverzum za interne operacije podjetja in storitve med podjetji.

2026

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -