17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nifty Gateway Companions s Samsungom, ki bo ustvaril “prvo urejeno TV NFT platformo”

- Advertisement -

Nifty Gateway, ne- Tržnica zamenljivih žetonov (NFT) je začela delovati, da je podjetje sodelovalo z velikim Samsungom za elektroniko. Podjetji sta sodelovali na “prvi platformi radiant TV NFT” in Nifty Gateway je že integriran v Samsungovo 2018 najvišji sevi televizijskih izdelkov.

NFT Marketplace Nifty Gateway Companions Z Electronics Big Samsung V prvem tednu januarja je podjetje za elektroniko Samsung objavilo, da je nekoč prihajal v nezamenljiv žeton (NFT ) spretnosti in NFT bi se uvedli v televizijsko blago podjetja. Takrat se Samsung ni vrnil v preveč pomanjšanih tisk, razen da bi morda lahko dobavil prvo linijo izdelkov za svetlečo televizijo z zmogljivostmi NFT.

Zdaj pokonci več kot dva meseca pozneje , je začela tržnica Nifty Gateway NFT v lasti Gemini, ki je sodelovala s Samsungom. Partnerstvo naj bi “vsebovalo prvo svetlečo TV NFT platformo za raziskovanje, nabavo ter nabavo in prodajo digitalnih umetnin in zbirateljskih predmetov.” Glede na sprostitev medijev je Nifty Gateway že vključen v Samsungovo 2015 najvišjo stopnjo Različi televizijskih izdelkov, ki zajemajo sevajoče televizorje QLED in Neo QLED.

»S pomočjo sposobnosti Samsung in Nifty Gatewayja lahko stranke brezhibno brskajo, pisnejo in delajo ob stranskih NFT iz udobja njihovega kavča,« pomanjšani tisk objave Nifty Gateway. »Poleg do lahko stranke vsebujejo ponovno pridobitev dostopa do več kot 6, umetniška dela nastajajočih in visokih umetnikov, vključno z Beeplem, Danielom Arshamom, Pakom in drugimi.”

Duncan Cock Foster, soustanovitelj Nifty Gateway je v vsej objavi podrobno opisal, da je cilj Nifty Gateway približati NFT “tisoč milijonom Američanov.” NFT zagotavlja dodatno brezhibno kot kdaj koli prej,« je pripomnil izvršni direktor Nifty Gateway. Soustanovitelj tržnice NFT je še dodal:

Z našim poslanstvom v rešitvah ne moremo biti preveč jezni na spremljevalca s Samsungom, da bi uresničili prelomno izkušnjo zbiranja NFT. Njihova predanost osebni izkušnji in osrednja raven v absolutno najboljših učinkovitih oddajah se popolnoma ujema z našo vizijo, ki omogoča vsakomur, kjer koli, da sodeluje s svojimi trenutnimi ustvarjalci.

Oznake te zgodbe Duncan Cock Foster, velika elektronika Samsung., prva svetleča TV platforma NFT, nft, nft platforma, NFT spretnosti, NFT, Nifty Gateway Samsung, Nezamenljiva umetniška dela, Nezamenljivi žeton, Samsung, Samsung NFT Platforma, Samsung televizorji, Tidy TV, serije TV izdelkov

Kaj dosežete glede sodelovanja Nifty Gatewaya in Samsunga pri odpiranju prvih televizorjev, ki podpirajo NFT? Sporočite nam, kaj sporočate o tem okolju v spodnjem odlomku povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2011 dosmrtni član soseske kriptovalut ). Naklonjen mu je Bitcoin, odprtokodna koda in decentralizirane ideje. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se trenutno povečujejo.

Bonitetna ocena slike707316553: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne ideje. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po predlogu za odločitev ali prodajo, ali za priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več finančnih, davčnih, prijaznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli šepetajoče gradivo, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori v tem članku.

707316553

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -