18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nifty News: Doge NFT-ji zelo vau, Paris Hilton je svetovalka za NFT,...

Nifty News: Doge NFT-ji zelo vau, Paris Hilton je svetovalka za NFT, igra NFT zbere 3 milijone dolarjev

Billy Markus, soustanovitelj in inženir podjetja Dogecoin (DOGE), ki je prav tako prodal svojo zalogo DOGE za ekvivalent rabljene Honda Civic leta 2015, je vstopil na trg nefungibilnih žetonov (NFT).

9. junija je Markus predstavil padec NFT-jev, ki temeljijo na Doge-u, poimenovanih “Capped Dogecoin”, kar je opisal kot “Veliko omejevanje, zelo deflacija, veliko žetonov. Na voljo veliko. ”

– Shibetoshi Nakamoto (@ BillyM2k) 8. junija, 2021

NFT-ji so razdeljeni na tri stopnje in vsi prikazujejo predenje zlatega kovanca s sliko ikoničnega Shiba Inuja v baseball kapi Dogecoin – z zgornjimi dvotirnimi NFT-ji, ki imajo več podrobnosti, na primer barvna kapica, vesoljsko ozadje ali sijajni lak na kovancu.

Stopnja ena je odprta izdaja 420 kopij in lahko kupite na Rarible za 0. 081 zavit eter (WETH ) v vrednosti $ 208. 52 po trenutnih cenah.

Stopnja dva je že razprodana Rarible in je imel tri izvode, ki so se prodajali po 0,8 etra (ETH), vsak v vrednosti približno 2 USD, 063.

Tretji nivo je bil sestavljen iz enega, ki se je prodal za 1,5 ETH v vrednosti 3 USD, 866 na Fundaciji zgodaj danes, ko je uporabnik fundacije “swaggmire” kupil pravice do NFT.

Zanimivo je, da je “swaggmire” nadaljeval seznam NFT za 420. 69 ETH v vrednosti približno milijon dolarjev, vendar se je to zdelo šaljivo, saj so takoj spremenili ceno na 6 ETH v vrednosti približno $ 15, 500.

Paris Hilton postane svetovalka za NFT

Medtem ko so druge zvezdnice od takrat zapustile prostor NFT po ohladitvi cen na trgu, milijarderka in samoopisana “šefica” Paris Hilton se podvoji.

Paris crypto angel pic.twitter.com/l4EPuY8S4J

– BitIcon (@ BitIcon2) 9. junija, 2021

V skladu z 8. junij Srednja objava v spletnem dnevniku Origin – Paris Hilton se je ekipi pridružila kot vlagateljica in svetovalka, podjetje pa jo išče, da bi zagotovila strokovno znanje o tem, kako poskrbeti za višje družbene sloje.

Svetovno znana ikona za podjetja in medije @ParisHilton se pridružuje podjetju Origin kot svetovalec in vlagatelj v $ OGN.

Podpirala bo naše poslanstvo, da bomo NFT-je postavili v ospredje, svetovala pri zagotavljanju vrednosti vrhunskim zvezdnikom in še več.

Dobrodošli v Team Origin, Pariz! https://t.co/U50 lh3fwV1

– Protokol o izvoru (@OriginProtocol) 8. junija, 2021

“Pariz bo kot vlagatelj in svetovalec zagotovil strateški nasvet, kako najučinkoviteje doseči vrednost z NFT-ji za vrhunske ustvarjalce, kot so znane osebnosti, vplivneži in blagovne znamke.” objava v blogu prebrana.

Origin je protokol na osnovi Ethereuma, ki kupcem in prodajalcem pomaga pri transakcijah v decentraliziranem okolju.

Na spletni strani podjetja je navedeno, da želi projekt “NFT-je in DeFi-je prinesti množicam” tako, da bo uporabnikom omogočil gostovanje NFT-jev na lastnih domenah in ponudil donosne donose skupaj s svojim upravljanjem žeton in OUSD stablecoin.

Guild of Guardians

Nova mobilna igra NFT, imenovana Guild of Guardians, je zaključila prvi val svojega “ustanoviteljevega NFT prodaja, “je po objavi, ki jo je delil Cointelegraph, zbralo 3 milijone dolarjev prodaje.

Prodaja je bila namenjena zbirki uporabnih in” uporabnih “NFT-jev, ki bodo uvedeni v igro, cene pa se bodo gibale od $ 200 do $ 100, 000.

Ceh čuvajev

Kolektiv kripto igralništva s sedežem na Filipinih Yield Guide Games je kupil eno od 10 “Mitski ceh” NFT v vrednosti dolarjev 100, 000. Mitski ceh NFT omogoča do 50 igralcev za vstop v igro in lastniku ceha zagotovi 10% zmanjšanje zaslužka od cehovskih obrti v igri.

“Odziv skupnosti je bil neverjeten. Preko 50% celotne prodaje je prišlo prek napotitve – kar kaže na to, da je skupnost delila med seboj in da obstaja resničen vidik “zasluži”, “je dejal Derek Lau, vodja igre za Guild of Guardians.

igra sledi modelu za zaslužek, vendar je Lau tudi izrazil pomen razvijanja igre, ki je zabavna za igranje in ne le glede denarnih nagrad:

“Namesto” igraj, da zaslužiš , “želimo vcepiti idejo” igraj in zasluži “- zagotoviti, da igralci ne igrajo samo zato, da zaslužijo denar sami, ampak igrajo tudi za zabavo in odlično igro,” je dejal Lau

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments