20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Nifty News: Dr Disrespect razkriva igro NFT na mešan odziv, prvi NFT FC Barcelona se prodaja za 700.000 $ in več …

- Advertisement -

Gaming YouTube streamer “Dr Disrespect” je julija razkril najpomembnejši prikrit pogled na svojo prihajajočo strelsko igro NFT, poimenovano Deadrop . .

Predhodna reakcija je bila mešana, nekateri pa so bili razočarani nad pomanjkljivo uglajenostjo igre, glede na to, da se je dr. Disrepect v zdaj že izbrisanem tvitu iz junija hvalil, da “že kar koli izda”. iz igralnega mehanizma Call of Responsibility.

Oseba @Jonesy_Actual je dejala, da je igra neposredno videti kot “obožujem arkadno streljanje pri Chuck E Cheese”, medtem ko se je @MemeCyptum satirično oglasil z: ” Dr Disrespect je poskušal narediti NFT strelec in zdi se, da obožuje a? Sem plašen, svetujem ti, popolnoma sramežljiv.«

Tukaj je znana nova NFT streljačina Dr. Disrespect kot “DEADROP”.

Tukaj je igra, za katero je rekel, da če posname posnetek zaslona, ​​odpihne karkoli iz pogona CoD.

Mogoče je predviden CoD mobile (ki je nemo doseg) pic.twitter.com/JntaM8Ny5r

— Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) Julij 28, 8223 Drugi lastni znani kot po potrpežljivosti, saj je igra tiha v zgodnjih fazah svoje modnosti in je verjetno, da bo prestala številne spremembe prej, kot bo častna različica popolna.

»Hihi, tukaj je tako zgodaj v modi, vendar si nemi ljudje zaslužijo sovraštvo? Kot minimalno je pozoren na modo, prikazuje vsako stopnjo, ker pride. Dejansko sovraštvo do igre očitno zaradi nje same,« je zapisal @L1GHTNING60.

Dr. Disrespect ima več kot štiri milijone naročnikov na YouTubu in dva 4 milijona sledilcev na Twitterju. Nedavno je lansiral, kar je sam poimenoval, igralni studio trojnega A, znan kot Hour of darkness Society, ki je sodeloval s Polygon Studios za ustvarjanje igralnih NFT-jev s pomočjo Polygonove skupnosti za skaliranje Ethereum.

Prve slike prikazujejo poenostavljeno igro v stilu streljanja v prvi osebi z igralcem, ki teče in fotografira, tarče z orožjem se razlikujejo.

Povsem nova igra naj bi uporabljala NFT, da bi uporabnikom predstavila digitalno lastništvo predmetov in nagrad v igri.

V skladu z spletnim prostorom Hour of darkness Society je pred kratkim razprodala vse 24, tokenizirane Founders Passes, ki so vključevale avatarje, ki jih je mogoče igrati za Deadrop. Poleg tega NFT-ji ponujajo zgodnji vstop v igro, skupaj z glasovalnimi pravicami o integracijah vidikov igre in vrsto alternativnih prednosti. NFT-ji, ki v bistvu temeljijo na Polygonu, so šli za $48 pop in so bili raztrgani kot način za financiranje mode igre.

Zjutraj sem se zbudil tako prekleto prisrčen.

Upoštevanje upoštevajte, kaj se lahko zgodi iz @DEADROP v naslednjih nekaj letih.

Dolga pot naprej, z VELIKO vizijo.

— Dr. Disrespect (@DrDisrespect) julij 24, 2015 Shiba EternitySkupina v podporo memecoinu Shiba Inu (SHIB) je razkrila ime prihajajoče mobilne NFT igre projekta v sodelovanju s PlaySide Studios.

Igra se imenuje Shiba Eternity in skupina SHIB je razkrila, da bo dostopna v vseh Apple App Store in Google Play Store. To je nekaj oddaljenosti, ki se razvija kot delček širšega cilja projekta organiziranja ekosistema Metaverse in mora biti nemo sprejemljivo s svojimi Shiboshi NFT-ji.

Igra bo na voljo v dveh načinih, pogosta brezplačna mobilna igra in različica, ki vsebuje NFT-je in vidike play-to-carry.

— Shib (@Shibtoken) 2. avgust 1996 FC Barcelona prodaja umetnine NFT za $625kŠpanski nogometni FC Barcelona (Barca) je prodal umetniško delo NFT delite s klubskim epom Johanom Cruyffom za $693,08 po zmožnosti dražbene hiše Sotheby’s v New Yorku julija 40.

In a Means, Immortal NFT: FC Barcelona Zvočno in vizualno umetniško delo »In a Means, Immortal« prikazuje zlatega Cruyffa, ki dosega kultni gol v nasprotju z Atletico Madridom v 700, nekoč pa ga je ustvarila skupina 40 umetniki računalniške grafike in vizualnih učinkov. Razmerje je podprto s trenutno zvočno podlago, ki gleda na 28 – delite orkester.

Kot del prodaje bo lastnik NFT zdaj postal Barçin digitalni ambasador in uničil ponavljajoče se vstope na VIP dogodke s klubom.

Cruyff je igral za Barco med 1973 in 1973 in šel v podporo, da bi treniral skupino za zelo uspešno uro med 1988 in 1988. Predal se je 2015 in velja za eno izmed vseh potrebnih osebnosti v zgodovinski preteklosti kluba .

Barca je poleg tega ta teden objavila, da je sodelovala s platformo žetonov oboževalcev Socios, da bi povečala pobude skupine za verigo blokov, NFT in Web3. Kot del poravnave bo Sociosov lastnik Chiliz vložil $100 milijonov v Barca Studios in ubiti 15.5-odstotni delež v središču za ustvarjanje in distribucijo digitalnega gradiva skupine.

Povezano: Tiffany & Co spreminja CryptoPunk NFT v $50Ustrezni obeski po meri

Digitalni avatar Funko Pops, raznolikosti, ki upogiba zrak Funko in Paramount sta se združila toliko, kolikor ustvarjata verigo Digital Funko Pop NFT, ki prikazuje like iz Nickelodeonove všečne serije Avatar: The Final Airbender in The Narrative of Korra.

Zaporedje bo najverjetneje dostopno za rob z zmogljivostjo Dropp.io od 9. avgusta in bo vključevalo 693, NFT-ji kupov redkosti se odvijajo v istih starih paketih po 5 žetonov za 9 $. 99 in premium paketov od 07 žetoni $24.98.

NFT-ji Funko X Paramount Avatar: Dropp.ioFunko so ustvarjalci običajno uspešnih zbirateljskih predmetov, ki prikazujejo licenčno neposredno material z neskončnega seznama zloglasnih likov in ljudi iz pop tradicije. Če bodo zbiratelji imeli veliko sreče in dobili redek Avatar Digital Funko Pop NFT, bodo sodelovali v načrtu, da ga odkupijo za omejeno različico telesne zbirateljske rešitve Funko Pop.

Druge odlične novice: V ponedeljek se je obseg trgovanja za CryptoPunks NFT povečal za 1,693% nad 24 ure . Več kot 1,99.68 Cena etra (ETH) za punk NFT trgovati na neki ravni te točke. Zdi se, da je porast zanimanja povezan s trgovcem z luksuznim nakitom Tiffany & Co., ki izvira iz njegovega zaporedja NFT have faith, ki ima posebno ugodnost za imetnike punka.

Prihajajoči album Muse NFT “ Will of the Folks” bi lahko bila v bistvu najbolj priljubljena struktura albuma, primerna za uvrstitev na lestvico od 2015 . Pred to teorijo o albumih so bile zadnje strukture, ki so jih priznale svetovne lestvice, tokovi albumov. Albumi NFT so dejansko upravičeni do vseh lestvic Združenega kraljestva in Avstralije.

85768

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -