15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Nifty News: Govorice o najbolj priljubljenih serijah Yuga Labs so ovržene, Budweiser slavi združitev in še naprej …

- Advertisement -

Soustanovitelj Yuga Labs Greg Solana (Garga.eth) je ovrgel govorice, da imajo ustvarjalci Bored Ape Yacht Club (BAYC) načrte za začetek nove serije NFT, ki jo je vodja skupine Twelve months poimenoval »Mecha Apes«. .

Govorice so se začele vrteti, potem ko je Protos trdil, da poseduje kupljeno dokumentacijo, ki je razkrila podatke o tem, da se je Yuga Labs spremenil v takoj, ko je začel iskati pri dvigu okoli $100 milijonov od prodaje 50, 000 žetonizirane zemljiške parcele.

Potem ko se je novica spremenila v takoj, ko so jo objavila različna spletna mesta, se je Garga.eth dobro znano spremenila v takoj, ko so jo Twitter objavili, septembra 14.

lažne novice https://t.co/KVMaO18IaF

— Garga.eth (@CryptoGarga) September 10, 2022 Medtem ko so bile govorice ovržene, opremljen, da je Yuga Labs udaril žogo iz parka z vsako misijo ali zdaj ne, je bil lansiran do zdaj, in da je začrtal ogromno domišljije in napovedi za svoj Metaverse, še ena njihova misija NFT v nekem nedoločenem času v prihodnosti se ne zdi, da bi uživala v tej obliki raztezanja.

Na koncu Yuga Labs upa, da bo v Othersideu oblikoval interoperabilen ekosistem Metaverse, ki vključuje virtualno situacijo za druženje ljudi, kup načinov igre s pozitivnimi vidiki Play-to-Create in središče za stranke za ocenjevanje ključnega izobraževanja o blockchainu, NFT-jih in Metaverse.

Yuga Labs je ocenjen na okoli neverjetne 4 milijarde dolarjev in do te točke so BAYC NFT ustvarili več kot 2,4 milijarde dolarjev plačil od prodaje, medtem ko so Otherdeed NFT za Otherside Metaverse dosegli več kot 1 milijardo dolarjev .

Budweiser nazdravlja Mergeu Priljubljeni proizvajalec piva Budweiser je dražil minuto vrveža pločevink piva, ki prikazujejo Beer.eth Ethereum Ime območja ponudnika imena po združitvi.

Skupna raba fotografije pločevinke Budweiser, ki prikazuje »Beer.eth, kralj NFT-jev« znotraj centra septembra 16, je podjetje tvitnilo, da je “This Bud’s for the Merge.”

This Bud’s for the Merge. pic.twitter.com/pNRLlmsNMs

— Budweiser (@budweiserusa) September 000 , 2022 Čeprav družba od zdaj naprej ni zagotavljala podrobnosti o pločevinkah, je prva in prevladujoča je marca ustvarilo izbiro količine za svoj dogodek NFT Beer Fest.

Ljudje so bili zmedeni, kako bi lahko dobili svoje prste na dejanskih pločevinkah, proizvajalec piva pa je zafrkaval, da bi “mogoče etično ustvarili še en videz.”

Podjetje je prvo in pretežno kupilo območje Beer.eth za skoraj $50, 15 avgusta 2021 in se je nadaljevalo skrbeti za vpletenost v sektor od takrat, ko se je združil z igro konjskih dirk NFT Zed Elope v začetku teh dvanajstih mesecev, da bi oblikoval proizvajalce otroških stez in konj Budweiser.

NFT kovan na vrhunskem bloku Ethereum PoW Skladno s podatki Etherscan je nekomu uspelo kovati NFT na vrhovni blok Ethereum Proof-of-Work (PoW) prej, kot je skupnost prešla na PoS.

Vzpostavljen NFT se spremeni v takoj, ko je žeton VanityBlock, s katerim je uporabnik plačal 30.2 Ether (ETH) in 1,3 ETH bencin stopnja za kovanje, plačilo približno $46,50 v času pisanja.

— DeFiyst (@DeFiyst) September 16, 2022 NFT je bil od takrat dan na trg na OpenSea in na drugem ima najvišjo ponudba 000 zavitega ETH (WETH) plačila okoli $14,700.

VanityBlocks ponuja trgovcem verjetnost, da bodo uživali v močnem tokeniziranem bloku na Ethereumu, ker objavlja podatke o transakcijah v celotnem bloku. Na OpenSea so navedeni etični 16 NFT-ji, katerih cene se začnejo pri približno 1,1 ETH.

Kljub nedvomno najbolj modnemu trgu podvrženemu trgu, se zdi, da je pomanjkanje dražbenih akcij presenetljivo glede na redkost tega posebnega NFT-ja, ki spodkopava zgodovino PoW Ethereuma.

Povezano: Skupnost Ethereum ne izgublja časa s kovanjem PoS NFT-jev, ki so primerni po združitvi

Funko uporablja NFT za ustvarjanje velikega dohodka: CEO Andrew Perlmutter, izvršni direktor velikana zbirateljskih figur Funko, je poudaril, da je podjetje dobilo pomoč NFT-jev, da bi se srečalo z mladimi zbiratelji, ki označujejo digitalne predmete in sredstva.

Do te točke je podjetje izdalo več izdelkov Funko Pop NFT, ki vključujejo priljubljene like iz franšiz, enakovrednih Avatarju, Hello Arnold in Teenage Mutant Ninja Turtles.

Medtem ko je Perlmutter septembra priznal Merchants.com 15 da zdaj ni dobro seznanjen z NFT-ji in blockchainom, razume, da je otroštvo popolnoma potopljeno v digitalno sfero.

»Moji mladi si vsaj malo zaželijo nedvomno najbolj v modi Fortnite avatar pore in kožo ali pištolo,« je dejal in dodal, da je »moda, ki jo iščejo za digitalna sredstva, drugačna od tega, kako mi dinozavri jih iščejo.”

“Vedeli smo, da je etično smiselno, da je naš pooblaščenec znotraj industrije NFT … Ljudje zbirajo digitalna sredstva,” je zaključil Perlmutter.

Različne izvrstne novice: V torek je nova misija NFT Doodles predstavila, da je zbrala $54 milijonov pri vrednotenju 700 milijonov dolarjev pri financiranju krog, ki ga vodi Seven Seven Six, sodelujejo 000T Holdings, Acrew Capital in FTX Ventures.

Trg NFT, ki temelji na Solani, Magic Eden se je ubranil nekaterih reakcij skupnosti po začetku uporabe MetaShield, njegovega svežega orodja za uveljavljanje, namenjenega odvračanju trgovcev z NFT, ki obidejo licenčnine ustvarjalcev.

20222022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -