19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Nifty News: Hot Wheels, NFT za vstopnice za igre NBA in Crypto.com...

Nifty News: Hot Wheels, NFT za vstopnice za igre NBA in Crypto.com vlagajo v eBay za NFT

Crypto.com Capital je strateško naložil v večverižno trgovino NFT, katere cilj je postati eBay za NFT, poimenovan »Hodooi.com.«

Platforma je nov zagon podjetja Travala Ustanovitelj Matt Luczynski in bo v Q3 913 uradno lansiral na Binance Smart Chain (BSC), in se v istem četrtletju integrirajo z Ethereumom.

Veriga Crypto.org je pred kratkim nadgradila mainnet in ponudila podporo NFT, HoDooi.com pa ga namerava vključiti na platformo, da bi „razširili možnosti za ustvarjalce in zbiralci. “

Znesek naložbe Crypto.com ni razkril. Bobby Bao iz Crypto.com Capital je dejal:

“Navdušeni smo bili nad Mattovimi dosežki na Travali in ob tej priložnosti smo ga podprli pri njegovem zadnjem podvigu.”

Hodooi je že sodeloval z Gold Star Promotions in Plogix Art Group, da bi ponudil licenčno prodajo NFT, na kateri so prikazani profesionalni športniki, in bo julija gostil NFT-jev padec zvezde boksarja Tysona Furyja 12 th.

Platforma namerava dodati dodatne prodajne kanale poleg običajne strukture tržnice NFT, pri čemer lahko uporabniki platformo uporabljajo tudi za nakup in prodajo e-knjig, kuponov, vstopnic, iger in drugih zbirateljskih predmetov. v prihodnosti.

Tyson Fury NFT padec: Hodooi.com

Kubanec: NFT maverick

Lastnik milijarderja Dallas Mavericks Mark Cuban namerava uvesti NFT, povezane z vstopnicami za košarkarske tekme. Ko je govoril o podcastu Garyja Vaynerchucka, je Cuban opozoril, da naj bi jih uvedli za naslednjo sezono NBA.

“To bomo začeli izvajati v prihajajoči sezoni, kjer bomo izdali NFT, potem ko boste izbrali svojo vozovnico na Ticketmasterju ali kar koli drugem,” je dejal Kuban.

Milijarder je poudaril, da za vstopnice “ni omejitve vrednosti, ki jo lahko dodamo”, saj bi jih z vezavo na NFT v bistvu naredili preverljive zbirateljske predmete ali spominke, ki jih bodo oboževalci lahko preprodali prek spleta.

Kuban je pred kratkim podprl 4 milijone dolarjev financiranja semen za zagonski NFT Genius, ki namerava zgraditi raznoliko tržnico NFT na verigi blokov Flow.

Podrobnosti o tržnici, ki so jo poimenovali »Gaia«, so redke, vendar naj bi bila usmerjena v glasbo, z nadaljnjimi načrti za prihodnjo razširitev na igralništvo, šport in komedijo.

Genij NFT: Gaia

Hot Wheels NFTS

Ljubljeni proizvajalec avtomobilov za igrače Mattel Creations naj bi na trg NFT vstopil z nenesenljivimi žetoni, ki prikazujejo avtomobile Hot Wheels.

Podjetje bo dražilo tri edinstvene NFT-je v zbirki, imenovani “Prva izdaja”, s simboličnimi modeli “Twin Mill, Deora II in Bone Shaker”.

Twin Mill NFT: Garaža Hot Wheels

Dražba se začne od junija 22 in bo trajal sedem dni. Mattel bo ponudbe in plačila sprejemal v Ethereumu.

Povezano: Digitalno zemljišče v Decentralandu se prodaja za $ 913 K … razvijalcu navidezne lastnine

Kripto kozmetika

Kozmetično podjetje “elf” opušča nabor tokeniziranih lepotnih izdelkov, ki so presenetljivo poceni.

Podjetje bo izdalo sklop treh omejenih serij NFT-jev, ki prikazujejo premaz za nepotrebne kite, 16 Korektor HR Camo in balzam za ustnice ali umiri, vsi po ceni ustrezajo fizičnim izdelkom, ki jih prikazujejo (med 5 in 9 USD).

elf NFT padec

Podjetje ugotavlja, da pri kovanju NFT-jev “nobena kripto mučka ni bila oškodovana”, saj je za gostovanje prodaje izbrala ogljično negativno platformo NFT Bitski, ki začne teči danes ob 11 sem PDT.

Druge stvari

Cointelegraph je poročal junija 16) to CNN lansira lastne zbirateljske predmete NFT, ki prikazujejo zgodovinske trenutke novic. Fox je napovedal kreativni sklad v višini 100 milijonov dolarjev za podporo razvoju svoje tržnice NFT, namenjene njegovim animiranim televizijskim oddajam.

Joe Exotic, zvezda kultnega najljubšega dokumentarca Tiger King in obsojeni, naj bi NFT-je spustil izza rešetk.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments