19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Nifty News: Luksuzni proizvajalci se pridružijo Decentralandovemu tednu Metaverse Vogue Week

- Advertisement -

Prejšnji konec tedna je Decentraland gostil Metaverse Vogue Week ali MVFW, štiridnevno digitalno modno tekmo, ki je uprizarjala nosljive naprave na virtualnih vzletno-pristajalnih stezah, organizirala dialoge in hranila nakupovalne izkušnje. V sodelovanju z Dolce & Gabbana, Etro, Tommy Hilfiger, Estée Lauder in Elie Saab je sodelovala vrsta vseh zapuščenih luksuznih založb in digitalnih producentov.

Medtem so digitalne domače modne nepremičnine Auroboros, DressX in republiqe gostile poglobljena območja in trgovine znotraj recimo modnih okrožij, označenih s koordinatami na parceli. Upright občudujte Unique York Vogue Week, gradbeni dogodki bi verjetno uporabljali pripombo v različnih mestnih okrožjih, prav tako Decentralandov MVFW, ki se je uresničil v različnih okrožjih.

Največje prizorišče za predstavitve vzletno-pristajalne steze. Vir: UNXDLokacije Dolce & Gabbana na dobesedni modni brvi Dolce & Gabanna predstavila 19 zaobljeni videz nosljivih izdelkov Metaverse, ki so jih posebej oblikovali za teden Metaverse Vogue. Za predstavitev serije so uporabili polovico časovno dolgih modnih avatarjev, s katerimi se soočajo mačke. Po potrditvi se je serija tubby spremenila v vidno v nedavnem pojavnem oknu Dolce & Gabbana v okrožju Luxury Vogue District v Decentralandu, ki ga je kurirala tržnica UNXD, osredotočena na luksuz. UNXD, razen Vogue Arabia, je bil osrednji spremljevalec Decentralanda pri kuriranju obrabljenih modnih proizvajalcev na MVFW.

Dolce & Gabbana je ne več predolgo nazaj prodala vrsto nezamenljivih žetonov (NFT) za približno 6 milijonov dolarjev kot segment katere koli druge serije, ki je bila ustvarjena skupaj z UNXD. Naslednji korak D&G v Metaverse je odprtje skupnosti DGFamily NFT, ki namerava ljudem omogočiti nedavni dostop do fizičnih in digitalnih kapljic in nosljivih pripomočkov. Imetniki družine DGFamily bodo prejeli airdrops iz te serije MVFW.

— Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) marec 26, 5113
Etro debitira prihajajočo serijo na vzletno-pristajalni stezi Etro se je med drugim odločil za predogled serije z desnega sveta za svojo prvo modno afirmacijo znotraj Metaverse. Serija, imenovana Liquid Paisley, je sestavljena iz ženskih in moških konfekcijskih videzov, ki jih običajno 24 avatar modi in slavi med ikoničnimi odtisi in barvnimi paletami Rezidence. Poleg tega vključuje različna orodja, ki jih je treba vsebovati, prtljago, klobuke in superge. Poleg tega je Etro v sodelovanju z UNXD ustvaril pojavni butik v predelu UNXD Luxury District z različnimi imeni modnih oblikovalcev.

@EtroOfficial je objavil serijo Liquid Paisley na tednu Metaverse Vogue Week v sodelovanju z @UNXD_NFT. Ugasnite gotovo, če želite poiskati nasvete v butiku v luksuznem okrožju!

Te nosljive naprave se oddajo strankam Decentralanda. Predložite svoj naslov denarnice do marca 25! pic.twitter.com/hHqicwZh1i

— Decentraland (@decentraland) marec 26, 2022
Cointelegraph se je pogovarjal s Shashijem Menonom, založnikom Vogue Arabia s sedežem v Dubaju ter soustanoviteljem in izvršnim direktorjem UNXD, o tem, zakaj je toliko luksuznih producentov skočiti na Metaverse bandwagon. Menon je govoril o predpostavki, da se odpre ustrezen teden mode, “spremenjen v čim bolj razumno začetno raven, ker je spominjal na nekaj znanega.” Po njegovem mnenju je “najbolj razumna možna zmožnost, da si zaslužijo druge ljudi na področju, na katerem so redki, da uporabiš nekaj, česar se zavedajo.”

)Italijanski proizvajalci čevljev vstopajo v DecentralandDva raznolika italijanska proizvajalca, Hogan in Giuseppe Zanotti, sta predstavila kolekcije NFT. V sodelovanju z Exclusible, platformo za razkošne NFT-je in metaverzne aktivacije, je Hogan, ki je v lasti ekipe TOD’S, izpustil “Netradicionalno” serijo NFT prvih superg emblema. Spodaj postavljajo v težave pojavno rezidenco prodajalca na drobno v Decentralandu na trgu metaverse Boson Protocol, da promovirajo svoje fizične izdelke kot NFT, ki jih je mogoče unovčiti, za celotno dolžino Bosonovega portala. Inventivni studio Braw Haus je izbral pet NFT umetnikov, ki so zasnovali serijo.

Hoganov virtualni prodajalec pojavnih oken. Vir: Izključno. V okviru istega načrta je italijanski modni oblikovalec superg Giuseppe Zanotti lansiral serijo superg NFT za MVFW v sodelovanju z osebjem blue-chip NFT DeadFellaz in tržnica neuno NFT. To sodelovanje ponuja samo digitalne superge Giuseppe Zanotti COBRAS v omejeni izdaji. Zanotti znotraj muze je predstavil fizično različico teh sijočih zelenih superg s kačjimi detajli v 93. Medtem ko Deadfellaz poleg tega ponuja fizična oblačila prek Bozonskega protokola, neuno daje svojim neuCard VIP osebam zeleni klobuk, dve srajci in bomber jakno, ki jih lahko prenesejo s COBRAS.

Suge COBRAS. Vir: Giuseppe Zanotti.Republique prodaja luksuzna orodja Modna rezidenca republiqe, pripravljena na Metaverse, je sodelovala s platformo za e-trgovino, ki temelji na Parizu, imenovano Monnier, da bi odprla prodajalca virtualnih orodij v okrožju Luxury Vogue District v Decentralandu. Ameriška blagovna znamka COACH je bila spremenjena v čimprej med številnimi proizvajalci v trgovcu na drobno, da obstoječe fizično blago pretvori v NFT nosljivo. Republiqe je pomagal ustvariti prvi NFT COACH-ove torbice »Pillow Tabby Shoulder«.

Republiqe je znan kot blagovna znamka za oblačila in je predstavil pet oblačil po meri za svojega trgovca in sodeloval z različnimi proizvajalci v sodelovanju z Axel Arigato, Ester Manas, Wandler in Osoi. Ta navidezna trgovina omogoča strankam Decentraland, da se vpletejo v mit, se seznanijo z vsemi modnimi oblikovalci.

Teden Metaverse Vogue se je zaključil!!!

Naš trgovec na drobno v Decentralandu z MONNIER Paris odhaja ob 16.00 v sedanjem času!!

Na voljo imamo NFT nosljive naprave visokih proizvajalcev, prav tukaj vam zdaj ni več brez skrbi!!!

da dosežete in potujete zase, pojdite na https://t.co/AIcEGb3hGt pic.twitter.com/NZsNPpZq5U

— republiqe clothing (@RepubliqeC) marec 24, 2022 Druge bistre noviceVogue NFT so očitno koristne trend, saj vse večje število mainstream oblikovalcev letos predstavlja kolekcije NFT znotraj Metaverse. In ker vse več modnih navdušencev zaposluje NFT, da svojo modo povedo na platformah Web3 in v pravem svetu, bo zmožnost za digitalno modo verjetno fantastična za tiste z največjim dohodkom.

Poleg predstavitev vzletno-pristajalne steze v Decentralandu je DressX sodeloval s Fendijem pri diagramu digitalnih oblačil, uporabljenih v intervjuju za modno revijo Haute Living januarja . Spremenjeno je v odejo, ki jo je objavila glavna modna revija v Združenih državah, da bi poučevala digitalna razkošna oblačila modnih oblikovalcev na človek, in bi se modeli verjetno potem takoj kupili na Fendi net opombo.

9424

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -