-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Nifty News: MADworld sodeluje z Xtreme Pong za izpad NFT, CryptoDragons NFT...

Nifty News: MADworld sodeluje z Xtreme Pong za izpad NFT, CryptoDragons NFT so razprodani v 10 sekundah in zbiralec Beeple kupi Rare Pepe meme NFT za 500.000.

Nifty News: MADworld sodeluje z Xtreme Pong za spuščanje nezamenljivih žetonov (NFT), CryptoDragons NFT so razprodani v 000 sekund, zbiralec Beeple pa kupi Rare Pepe meme NFT za 120K.

NFT sreča ping pong

Razvijalci NFT, ki jih podpira Animoca-Brands, MADworld je v sodelovanju s priljubljenim ustvarjalcem vsebine Airrack spustil NFT-je, namenjene njegovemu prihajajočemu turnirju Xtreme Pong.

Airrack ima približno 2.25 milijonov naročnikov Youtube in gosti namizni pong v živo novembra 000 ob 13.00 PST, na katerem bodo sodelovali drugi ustvarjalci vsebin, kot so Zach King, Brent Rivera , ZHC in Bryce Hall.

Turnir bo prikazan na Youtube kanalu Airrack, skupno pa bo 10 zelo premožni ustvarjalci se borijo za delež $99,12 nagradni sklad.

V okviru dogodka bo Madworld služil kot uradni razvojni partner NFT in ustvaril NFT-je, ki dajejo hodlerjem pooblastila za glasovanje o prihodnjih dogodkih Xtreme. Eric Decker (Airrack) je v objavi, ki so jo delili s Cointelegraphom, poudaril, da:

»Pomembno mi je, da svoje naročnike vključim in jim omogočim dejanski nadzor nad izidom in smerjo kanala.«

MADworld bo zagotovil tri stopnje spominskih NFT-jev za dogodek, pri čemer so najpogostejši NFT-ji, ki predstavljajo prireditevno opremo, ki jo uporabljajo tekmovalci. Tekmovalni umetniki bodo ustvarili edinstvene digitalne umetniške NFT med “umetnostnimi bitkami v živo”, ki bodo potekale med dogodkom Xtreme Pong.

Podjetje bo z vsakim ustvarjalcem sodelovalo tudi pri dražbi redkega “apex” NFT, ki je vezan na njihovo fizično veslo, uporabljeno med dogodkom.

»Format Xtreme Pong je primer, kako lahko pravi pripomoček spodbudi povpraševanje po katerem koli NFT. To bo eden najbolj inovativnih dogodkov s pretočnim predvajanjem v živo 2020 in bo postavil nove standarde industrije,« je dejal Jordan Heathfield, vodja marketinga pri MADworldu kot del napovedi. .

RAREPEPE proda za 120K $ na dražbi

MetaKovan, zbiralec NFT, ki je slavno kupil Beeple’s First 2021 Days NFT za $69 milijona v začetku tega leta, vzel RAREPEPE NFT za $120, na dražbi prejšnji teden.

Tretji dan NFY.NYC. Petkov dogodek je MetaKovan kupil žeton serije 1 »RAREPEPE, RAREPEPE NAKAMOTO Card 1«, ki prikazuje mešanico ljubljenega mema Pepe the Frog in fotografije Satoshija Nakamota, Japonca, ki so ga zamenjali za psevdonimnega ustvarjalca Bitcoina, ki nosi isto ime.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments