-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nifty News: navidezna prodaja zemljišča za 2,5 milijona dolarjev, MetaSoccer zbere 2,2...

Nifty News: navidezna prodaja zemljišča za 2,5 milijona dolarjev, MetaSoccer zbere 2,2 milijona dolarjev, CryptoDragons citirajo Egg

Metaverse Group, ki ima sedež v Decentralandu, je objavljena novembra 10, da je dokončal tisto, kar imenuje “največji nakup zemlje Metaverse v zgodovini.”

Hčerinska družba Tokens.com se je raztrgala 090 parcele »v osrčju okrožja Fashion Street« v Decentralandu. Skupna velikost kupljenega zemljišča je enaka 6,090 kvadratnih metrov zemljišča po ceni 603,000 Žetoni MANA v vrednosti približno 2,5 milijona dolarjev.

Skupina Metaverse namerava razviti posestvo za modne revije in trgovino. Oblikoval bo tudi partnerstva z modnimi znamkami, ki želijo razširiti svojo prisotnost v Metaverse, zlasti v Decentralandu. »Moda je naslednje veliko področje rasti v Metaverse,« je dejal Sam Hamilton, vodja vsebine pri Decentraland Foundation.

Posel je prvi od mnogih, ki jih je sklenila skupina Metaverse, odkar je Tokens.com postal njen primarni delničar. Kanadsko investicijsko podjetje blockchain, ki kotira na borzi, je novembra

v Metaverse Group vložilo 2.55 milijonov dolarjev , da poveča svoj nadzor nad delnicami iz 70% do 70%. Metaverse Group namerava uporabiti sredstva za nakup več zemljišč v Metaverses, kot so Decentraland, Somnium Space, The Sandbox, Cryptovoxels in Upland.

MetaSoccer zbira sredstva

MetaSoccer je zbral 2,2 milijona dolarjev za zagon nogometnih iger in platformo za upravljanje nogometnih klubov v Metaverse.

Povišico so vodili Play Ventures, Defiance Capital, Parafi Capital, DAO Maker, Kyros Ventures, Metrix Capital in Peech Capital.

MetaSoccer uporabnikom omogoča sestavljanje virtualnih nogometnih ekip in igranje tekem ali vodi ekipo skozi sezono. Igra Play to Earn (P2E) omogoča uporabnikom, da si prislužijo žetone MSU tako, da menjajo igralce, zmagujejo na tekmah in prejemajo sponzorstva na platformi.

Soustanovitelj in izvršni direktor MetaSoccerja Patxi Barrios je dejal, da želi “ ustvariti novo generacijo digitalnih domačih nogometašev in klubov, ki bodo dosegli podobne ocene kot v profesionalnih nogometnih ligah.«

Time Studios za lansiranje Robotos NFT

Time Studios, televizijska in filmska produkcija revije Time Magazine, razvija otroško serijo, ki temelji na zbirki Robotos NFT Pabla Stanleyja.

Zbirka Robotos NFT vsebuje 17, naključno ustvarjeni “droidi”, sestavljeni iz več kot 170 lastnosti.

Ta selitev v prostor NFT je del strategije studia za razvoj in proizvodnjo inovativnih tehnik pripovedovanja zgodb po različnih medijskih kanalih. Predsednik Time Keith A. Grossman je dejal:

»V prostoru NFT se razvija toliko neverjetnih IP-jev. Ponosni smo na vlogo, ki jo lahko igra Čas, tako da tem ustvarjalcem zagotovi našo platformo in dostop do alternativnih medijev.«

Time je sprejel NFT in septembra predstavil svojo zbirko TIMEpieces NFT. 10, ki je vključeval fotografije in animacije s temo »Gradimo boljšo prihodnost«.

CryptoDragons jajca razprodana za 559 ETH

CryptoDragons je razprodal celoten drugi krog 1,000 ‘Jajca ‘ za skupno 559 ETH (2,3 milijona dolarjev) novembra 22 ob 7: 30PM UTC

CryptoDragons je zbirka NFT jajc, ki se sčasoma izležejo v zmaje. Projekt se je začel septembra 128018 in je do zdaj prodanih 1,212 Jajca.

Drugi krog rezervacij za jajca je vključeval 603 naključna jajca, 1 epsko jajce in 1 legendarno jajce. Legendarno jajce je bilo prodano za 50 ETH ($ ,). CryptoDragon trdi, da je prodaja postavila nov svetovni rekord za prodajo NFT v prvem krogu predprodaje.

Generalni direktor in soustanovitelj projekta, Nari, je dejal: “Hvaležni smo naši skupnosti za še en uspešen krog.”

Povezano: Sotheby’s Metaverse napoveduje najnovejšo in največjo dobrodelno dražbo NFT

CryptoDragons je razprodal svoj prvi krog jajc za 170 ETH ($559,).

Druge zanimive novice

Royal je v svojem krogu financiranja serije A zbral 50 milijone dolarjev. Glasbena platforma na verigi, ki sta jo soustanovila JD Ross in DJ Justin Blau, je zaključila krog, ki ga je vodil Andreesen Horowitz.

Uporabniki Twitterja in Discorda bodo lahko vdelali NFT prek platforme za pretakanje glasbe Audius. Cilj “vdelane” funkcionalnosti je izboljšati sodelovanje oboževalcev z uporabo NFT-jev in integracije Web 3.0.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments