19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Nifty News: Neprijetna napaka v 5,4 milijona dolarjev NFT spletne kode, Animoca...

Nifty News: Neprijetna napaka v 5,4 milijona dolarjev NFT spletne kode, Animoca zbere 50 milijonov dolarjev …

Prebivalci Crypto Twitterja z očmi Eagle so opazili napako v NFT izvorne kode spleta, ki je bila ta teden slavna na dražbi v Sotheby’s.

Dražba “This Changed Everything” junija 30 s prodajo v višini 5,4 milijona dolarjev, ponudil pa jo je njegov izumitelj Sir Tim Berners-Lee.

NFT, ki je bil sinhroniziran, je sestavljen iz štirih elementov: izvirne izvorne kode, animirane vizualizacije kode, pisma, ki ga je Sir Tim napisal v razmisleku o svojem ustvarjanju, in digitalnega plakata celotne kode.

Kljub prodaji, ki je imela neposredno povezavo s Sirom Timom, je kdorkoli že pretvoril izvirno besedilno datoteko v jezik za kodiranje HTML, naredil napako, pri čemer je tvegani vlagatelj “Beanie”, usmerjen v DeFi in NFT, na Twitterju opozoril da:

NFT “internetna izvorna koda”, ki se je včeraj prodala za 5,5 milijona dolarjev pri Sotheby’s, niti nima prave izvorne kode kot pretvorba izvirne besedilne datoteke v html je bila narejena površno, zato je bil “<“ and “>” v videoposnetku napačno prikazan kot “<>“.

Nekako neprijetno za Sothebyjevo sliko .twitter.com / lqdvZ9CmI1

– Beanie (@beaniemaxi) 1. julija, 2021

Mark O’Neil, ustvarjalec spletnega mesta, je o napaki razpravljal z BBC-jem in po njegovem mnenju ugotovil, da “je kdo posnel video za spletno mesto je prvotno besedilno datoteko preneslo skozi nekaj, kar jo je pretvorilo v HTML. ”

Nekateri trdijo, da lahko NFT dejansko doda vrednost, podobno kot napaka pri tisku na zbirateljskih predmetih, kot so športne karte in znamke.

Decentralizirana avtonomna organizacija (DAO) „Pleasr“, ki je nameravala kupiti kos, vendar se je odločila, da se bo umaknila z dražbe, je ugotovila, da „se nam zdi, da to vseeno ne zmanjšuje dela , to bi lahko bil bikovski madež. “

Pleasr je tudi poudaril, da je napako mogoče odpraviti, saj se zdi, da se metapodatki še vedno lahko posodabljajo, in dejal, da je Sotheby’s nakazal, da bodo s kupci odpravili napako .

NFT, ki prikazuje napako, je trenutno na dražbi v Art Hausu, trenutna ponudba pa je nekaj več kot $ 1100.

Animoca Brands ne igra iger

NFT igra in razvijalec nepremičnin Animoca Brands je zaprl drugi trans svojega (139 milijona dokapitalizacije , ki temelji na „oceni v višini 1 milijarde ameriških dolarjev.“

Animoca je zavarila $ 89 milijonov nazaj maja med prvo tranšo in je zdaj potegnil dodatnih $ 50 milijonov v drugi tranši.

Druga tranša je vključevala podporo dolgega seznama vlagateljev, kot so Coinbase Ventures, Blue Pool Capital, Gobi Partners, Korea Investment Partners, Liberty City Ventures, Samsung Venture Investment.

Podjetje je to objavilo včeraj in opozorilo, da bodo sredstva namenjena za „strateške naložbe in prevzeme, razvoj izdelkov in licence za priljubljene intelektualne lastnine.“

Animoca je v preteklosti že izdal pomembne naslove, kot so The Sandbox, F1 Delta Time in MotoGP Ignition, hkrati pa podpira tudi vrhunska podjetja v prostoru NFT, kot so Dapper Labs, Open Sea in Axie Infinity.

Maja je podjetje sodelovalo tudi z omrežjem DLT Hedera Hashgraph za razvoj dveh igralniških projektov, ki temeljijo na DLT, vključno z igralno platformo, imenovano “Helix Warp”, in nogometno tekmo s sedežem v NFT.

“V spomin na doseganje vrednotenja samoroga bo Animoca Brands izdala NFT-je svojim vlagateljem in ključnim partnerjem,” je navedeno v sporočilu.

Omejeni aktivni zbiralci NFT na SuperRare

Glede na podatke Dune Analytics, aktivni mesečni zbiralci oz. Število ljudi, ki so kupili več NFT-jev na platformi SuperRare, je le sto.

Na vrhuncu bika NFT marca je bilo ravno 929 aktivni mesečni zbiralci na SuperRare, mesecu, v katerem je skupni primarni prihodek na platformi dosegel več kot 3,3 milijona dolarjev.

Število je prav tako nenehno upadalo, saj so v zadnjih mesecih hype in cene okoli NFT-jev začele padati. Aprila je bilo 503 aktivnih zbiralcev, 264 maja in zgolj 196 v juniju. Glede na zanimanje in potencial v prostoru nekateri to vidijo kot zelo bikovsko novico:

Na vrhuncu zgodnjega 2021 NFT boom, še vedno manj kot 1, 000 mesečni zbiralci na SuperRare.

Trivialno, da si predstavljamo, da bomo nekaj videli 10 – 100 x pred kratkim večji. pic.twitter.com/ofWBctewjB

— BΞN (@__DeFi__) 1. julij, 2021

POVEZANE : Enjinove mreže za prodajo žetonov EFI ($ milijonov NFT aspiracije rastejo

Dogodek NFT v Tokiu

Na Japonskem trenutno poteka CrypTokyo, ki ga je organizirala tržnica NFT Blockchain Art Exchange (BAE), s podporo največjega svetovnega investicijskega sklada NFT Metapurse, in skupnosti GrowYourBase NFT.

Plakat dogodka CrypTokyo

Dogodek, ki so ga poimenovali »prva japonska umetniška razstava umetniških blokov«, bo potekal tri tedne, obiskovalci dogodka pa si bodo lahko ogledali in kupili NFT-je, si ogledali pogovore uglednih japonskih umetnikov in se naučili, kako zgraditi lastno Portfelji NFT.

Dogodek vključuje tudi galerijo NFT, na kateri so predstavljena umetniška dela Beeple, + DA.YO.NE., Yasumasa Yonehara, Tetsuzo Okubo, Ichi Hatano, Maxim (Peodigy), Robness Cyberpop, Botchy-Botchy.

CrypTokyo gostuje v galeriji UltraSuperNew v Shibuyi in se konča julija 22.

Pregled

Platforma za kovanje Mintable nonfungible token (NFT) je zaključila krog financiranja serije A, ki vključevala podporo velikih igralcev, kot so Ripple, Animoca Brands in Metapurse.

Ripple je objavil tudi razkritje, da Mintable namerava integrirati lastno verigo blokov, XRP Ledger (XRPL), za katero trdi, da je ogljično nevtralna.

Cointelegraph je tudi poročal, da je Republika San Marino odobrila Vechainove potne liste za cepljenje na podlagi eNFT.

Certifikat San Marino Digital Covid vsebuje evidenco preteklih okužb, negativne rezultate testov in digitalno potrdilo o cepljenju z uporabo Vechainove javne verige blokov.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments