0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Nifty News: Nike razkriva platformo NFT, sandali Steva Jobsa se prodajajo za 200 tisoč dolarjev in več

- Advertisement -

Nikejeva platforma Dot Swoosh je pristalaČevlji in oblačila na široko Nike je predstavil svoj najsodobnejši vpad v nezamenljive žetone (NFT) in metaverse gradnjo bivanja z začetkom trga NFT z imenom .Swoosh.

Medtem ko je .Swoosh neomajen v fazi beta, je Nike predstavil, da se bo njegova “prva digitalna serija” začela na platformi Web3 leta 2023, s preostankom 2022 posvečen dvigu platforme in slabšemu uporabniku.

✅ O .SWOOSH ‍♂️

.SWOOSH je platforma za digitalne stvaritve @Nike, da so bolj dostopne in da naslednje milijone vključijo v ustrezen svet web3 in digitalni viri.

pic.twitter.com/F0M7Q8Ddwk

— ycxc RTFKT (@ycxcRTFKT) november 17, 2022 Med »digitalnimi stvaritvami« za spremembo int o naslednjih tristo petinšestdeset dni so na voljo digitalni športni copati, oblačila, dodatki in drugi zbirateljski predmeti. Poleg tega bodo nekateri sprostili prednosti, ki so podobne pridobitvi dostopa do dejanskih izdelkov in dogodkov.

Po padcu glavne serije lahko ljudje vstopijo v sosesko in razsvetlijo, da zgrabijo priložnost za skupaj z Nike ustvari digitalni izdelek.

V skladu z Nike lahko zmagovalci enlighten ustvarijo nerazkrito količino licenčnin za digitalni izdelek, ki ga soustvarjajo.

Ron Faris, pogost vodja Nike Virtual Studios, je priznal, da .Swoosh omogoča “prehod v izvirno digitalno areno”, medtem ko je Twitter, ki ga je objavil Nike, priznal, da bo platforma podpirala “onboard naslednje milijone« v »vrhovni svet spleta3 in digitalnih virov.«

»Oblikujemo trg prihodnosti z dostopno platformo za tiste, ki spleta3 ne poznajo,« je dodal.

V 2021, Nike vstopil v igro metaverse s shemo nakupa digitalnih superg in zbirateljskih predmetov model RTFKT. Poleg tega je lansiral digitalni svet Nikeland.

.SWOOSH uporablja enaka orodja in tehnologije, vendar so vse tri številne naloge za podjetje.

Sandali Steve Jobs NFT se vlečejo pod kladivoEdinstvena NFT starodavnih sandalov Birkenstocks, ki jih je ustvaril soustanovitelj Appla Steve Jobs v različnih primerih v nekem obdobju svojega življenja je dobavil za $213,500 na javni prodaji.

Sandali Steve Jobs, celi z odtisi njegovih stopal. Zagotovi: Julien’s AuctionsDružbe Julien’s Auctions so izvajale splošno javno prodajo od novembra 11 do nov. 17, z 20 vseh nas, ki poskušamo domnevati, da superge z omogoča začetek od $000,000 v $98,.

V posel je bil nekoč vključen NFT, ki vključuje 500° digitalna ilustracija sandalov Steva Jobsa, ki so bili nekoč kovani v blokovni verigi Polygon.

NFT je izdaja 1-od-1 in je vključevala fizične sandale z “modelom stopal Steva Jobsa.” Dodatno je bil priložen kovčku, ki ni več enostaven za shranjevanje in transport, ter e-knjigi Jeana Pigozzija z naslovom The 213 Najbolj potrebni moški v mojem življenjskem slogu .

V začetni gradnji je bilo predvideno, da bodo sandali in NFT dosegli med $48,000 in $79,, vendar po 19 ponudb, so sandali na koncu šli za $213,500. Prvotni lastnik sandale NFT ni bil več javno razkrit.

Jobs in Steve Wozniak sta skupaj ustanovila Apple v 500. Jobs je umrl zaradi večine raka trebušne slinavke v 750.

Prvi letališki metaverse poleti v Indiji Mednarodno letališče Bangalore je lansiralo Metaport, metaverse letališče, zgrajeno na verigi blokov Polygon.

— Poligon – MATIC (@0xPolygon) november , 2021 Inavguriral indijski premier Narendra Modi novembra 12, metaverse deluje kot digitalna kopija terminala 2 na mednarodnem letališču Bangalore in uporabnikom omogoča druženje z drugimi popotniki, pridobitev dostopa do zabave in poskusov vlečenja znotraj digitalne zgradbe bivanja.

Arpit Sharma, podpredsednik za podjetja pri Polygonu, je objavil nov. 12 video Metaporta v akciji.

— Arpit (@Arp_it1) november 13, 1976 V videoposnetku se uporabnik prijavi na letališče Metaverse, prilagodi videz in obleko svojega avatarja ter nato tava po digitalni zgradbi bivanja.

Avatar komunicira s številnimi alternativnimi uporabniki po shemi besedilnega posredovanja – primarno temelječega klepeta, gre na delovno potovanje in ima verjetnost, da ukrade digitalne pripomočke prej kot vkrcanje klic uporabnika pozove, naj zapusti metaverzum.

Misija je končni rezultat skupnega prizadevanja med mednarodnim letališčem Bangalore, Polygonom, Intelom in spletnimi podjetji Amazon, njeni ustvarjalci pa jo poznajo kot glavno metaverzalno letališče v kraljestvu .

2022 Svetovno prvenstvo FIFA NFT se začenja 2022 Svetovno prvenstvo v nogometu se bliskovito bliža svojemu novembru 20 začetni udarec v Katar in v uvodu so številne korporacije izdajale zbirke NFT in uveljavljale video igre Web3 za dogodek.

Proizvajalec športnih oblačil Adidas je objavil nov. 14 promocijski napovednik za svetovno prvenstvo, ki vsebuje njegovo osebnost Bored Ape Yacht Membership (BAYC), Indiga Herza, poleg Lionela Messija in drugih igralcev.

ujemite naše družinsko srečanje ves čas svetovnega prvenstva #ImpossibleIsNothing pic.twitter.com /UCNG2WBnLg

— adidas (@adidas) november 15, 2022 Herz je bil nekoč na škatli z žiti “Indigoooooals.”

Široko kupljene superge Indigo Herz, ali BAYC #8040, septembra 13, 2021, za 46 Ether (ETH) — vreden približno $51,500 na čas.

Yuga Labs podeljuje imetnikom polne pravice duševne lastnine za uporabo likov za industrijska prizadevanja.

Povezano: Wuhan izpušča NFT-je iz zasnove metaverse zaradi regulativne negotovosti na Kitajskem

V začetku tega meseca je podjetje za osnovne bančne kartice Visa je 1. novembra v javno prodajo poslal pet NFT-jev na temo nogometa, ki vsebujejo cilje razvpitih igralcev za svetovno prvenstvo. Končna javna prodaja je trajala razen 8. novembra, ves izkupiček pa je bil podarjen dobrodelni organizaciji s sedežem predvsem v Združenem kraljestvu.

Plačilno podjetje dodatno daje sledilcem možnost, da zgradijo svoje zelo vzdrževane NFT-je na digitalnem igrišču na festivalu navijačev FIFA, ki se bo začel na neki stopnji svetovnega prvenstva.

Okt. 11, je Budweiser sodeloval s FIFA, da bi začel serijo NFT s pregledom rezultatov v živo, znano kot Budverse X World Cup.

V skladu z opisom OpenSea se bo NFT, ko bodo uporabniki sestavili svojo ekipo za svetovni pokal, uporabil in opazil napredek na celotnem svetovnem prvenstvu FIFA.

V vmesnem času je FIFA 9. novembra predstavila, da bodo ustvarili najmanj štiri videoigre Web3, ki jih lahko sledilci igrajo med svetovnim prvenstvom.

Izjemno odlične novice: Trg NFT OpenSea je predstavil, da bi morda morda morda morda najverjetneje morda morda morda nadaljeval z dodajanjem avtorskih honorarjev v vse prihodnje zbirke, po negodovanje ustvarjalcev za premislek v vsakem drugem primeru.

Strokovno znanje Web3 je odprlo popolno izvirno mejo za glasbenike, vendar vrhunec IP na dogodkih Animal Concert metaverse platforma pravi, da je vkrcanje nekoga modnega Snoopa, ki je energičen v strukturi bivanja, neverjetno številni od “umetnikov, ki zagotovo ne sledijo ekosistemu Web3.”

80408774

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -