15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nifty News: olimpijski zatiči in igre, prvi inteligentni NFT na svetu in...

Nifty News: olimpijski zatiči in igre, prvi inteligentni NFT na svetu in še več

Playboy, blagovna znamka življenjskega sloga in zabave, znana po svojem prepoznavnem logotipu – je med drugim lansirala svojo prvo zbirko petih animiranih NFT-jev, na novi trg NFT, imenovan “Raretoshi”, ki ga podpira Blockstreamova Liquid sidechain.

NFT-ji so bili predstavljeni med pripravo 2021 Bitcoin Miami konference 3. junija :

Razglasitev ponovnega predstavljanja zajca: Miami, prva zbirka animiranih NFT-jev Playboya, v kateri je @aylaelmoussa @mbsjq @ rek0de @ JonNoorlander – debitiranje 6.3. 21 pri Bitcoin 2021 na tržnici Raretoshi. Video posnetek: Ayla El-Moussa. Več o tem na https://t.co/2JkHnyq3J9 pic.twitter.com/fUSCHuvYuS

— Playboy (@Playboy) 2. junija, 2021

Vse NFT-je so edinstvene izdaje in vključujejo tri animacije na temo Miamija, naslovnico animirane revije z logotipom zajčka, ki zajema model in tokenizirano “zajčjo vstopnico.”

Playboyeve NFT-je. Vir: Raretoshi

Zbiratelji lahko za NFT oddajo ponudbe z uporabo Liquid Bitcoin (L-BTC) – vrste sredstva na tekoči bočni verigi Blockstream, s ponudbo, ki je vezana na Bitcoin 1: 1.

Najvišja izklicna cena je 5 L-BTC v vrednosti približno $ 188 , 315 za “zajčji vstopni list” – ki vključuje bonus povratnega leta na Veliki Bunny jet, kjer koli v ZDA, za zbiratelje in 10 drugi gostje.

Zdi se, da ponudniške dejavnosti zaenkrat še ni, nobena ponudba za nobeno od petih umetniških del v času pisanja ni bila podana.

NFT olimpijskih standardov

Mednarodni olimpijski Committee (IOC) in nWay – hčerinsko podjetje razvijalca iger Animoca Brands – sta sodelovala pri odpravi nabora olimpijskih temenskih NFT zatičev in video igre.

Olimpijska tematska video igra se bo začela pred 2022 zimskimi olimpijskimi igrami v Pekingu igralci pa si bodo lahko prislužili brezplačne olimpijske zbirateljske predmete, če bodo še kako dobri.

Animirani 3D-zatiči spominjajo na zgodovinske dogodke iz zgodovine olimpijskih iger – in se razlikujejo po redkosti in vrednosti. Prvi nabor zatičev bo od junija na voljo na nWay 17 in z njimi se lahko trguje na enakovrednem trgu, ki se bo začel kmalu po prvem padcu.

Inteligentni NFT-ji

Sotherbyjeva umetniška dražbena hiša zahteva dražbo prve inteligentne NFT (iNFT), ponudbe pa se zaključijo junija 11.

En-in-iNFT, poimenovan “Alice”, prikazuje ERC – 721 tokenizirani ženski robot, ki ga je razvil Robert Alice v sodelovanju s podjetjem za robotiko Alethea AI.

Jutri ob 13.00 po srednjeevropskem času spoznajte Alice, prvi inteligentni NFT (iNFT) na svetu, ki ga je ustvaril @robertalice _ 21 x @real_alethea za našo #NarativeDigital NFT razprodajo. Kot samouk inteligenten avatar, ki ga poganjajo najmočnejši umetni inteligenci na svetu, bo Alice v živo odgovorila na VAŠA vprašanja. 1/3 pic.twitter.com/uoKHII27BH

– Sotheby’s (@Sothebys) 3. junija, 2021

“Prvi iNFT kdajkoli narejen, ta iNFT stoji na postanku novega medija. Zbiralec bo svoji zbirki dodal ta zgodovinski iNFT, ki ga bo izpopolnjeval in razvijal na podlagi njihovih vprašanj, «pravi opis Alice na spletni strani projekta” thefirstinft “.

Po navedbah na spletnem mestu lahko zbiralec dejansko stane vzdrževanja in posodabljanja iNFT s projektom, pri čemer ugotavlja, da “glede na načrte zbiralcev za iNFT povezani stroški gostovanja API zahtevajo GPT-X podjetja Alethea AI bo v celoti prešel v oskrbo in dolžnost zbiralca. “

Alethea AI pa ponuja enkratno brezplačno nastavitev za inteligentni NFT. Dražba ima še šest dni in trenutno ima najvišjo ponudbo v višini $ 35, 00 0.

NFTs zbirajo sredstva za otroško bolnišnico v Sydneyju

Digitalni umetnik s sedežem v Melbournu ki se na Twitterju imenuje vzdevek “Hipworth”, je ustvaril edinstveni NFT, ki bo na dražbi na zlati večerji junija 10 – z vsem prihodkom, namenjenim otroški bolnišnici v Sydneyu.

– Leah Callon-Butler (@leah_cb) 3. junija, 2021

NFT je kovan na trgu NFT Makersplace in prikazuje srebrni animirani kip kraljice, podprt z elektronsko glasbo. Ponudbe je mogoče oddati pred dogodkom in trenutno ponujajo visoko ceno 1 USD 00 0.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments