19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Nifty News: Porsche vstopa v sektor NFT, Mark Cuban še naprej vlaga,...

Nifty News: Porsche vstopa v sektor NFT, Mark Cuban še naprej vlaga, NFT-ji, ki jih poganja Chainlink


Porsche predstavil hčerinsko družbo NFT

Nemški velikan športnih avtomobilov Porsche se je oddaljil na trg nefungibilnih žetonov, z junijskim 14 obvestilom, ki razkriva začetek Zbirni zagon NFT, poimenovan Fanzone.

Vendar pa proizvajalec avtomobilov na tej stopnji ne bo želel tokenizirati svojih luksuznih vozil, temveč se bo odločil, da se bo osredotočil na zbirateljske predmete NFT z nogometno tematiko.

Fanzone, ki je bila zgrajena iz Porschejeve digitalne podružnice Forward 31, je že sklenil partnerstva z nemškimi nacionalnimi moškimi, ženskami in mlajšimi 21 nogometne ekipe. Fanzone ima tudi dogovor s tretjo stopnjo nemške lokalne profesionalne lige in namerava v prihodnosti razširiti podporo na dodatne nogometne lige in druge športne kode.

NFT-ji nemške reprezentance: Fanzone

NFT-ji bodo ERC – 20 žetoni, izdani prek verige blokov Lukso – ki jo je ustanovil nekdanji razvijalec Ethereuma in ustvarjalec ERC – 20 in ERC – 725 žetonski standardi, Fabian Vogelsteller.

“NFT-ji zagotavljajo redkost in identiteto zbirateljskih predmetov. Zahvaljujoč preverljivemu lastništvu lahko oboževalci izkoristijo povečanje vrednosti, na primer za omejene izdaje, «je zapisano v napovedi.

Podjetje je poudarilo tudi zaskrbljenost glede ekološkega odtisa sektorja NFT in izjavilo, da bo del transakcijskih stroškov Fanzone namenilo za “trajnostne športne in okoljske projekte”. Fanzone je dodal, da vsi njeni zaposleni trenutno na delo potujejo po metodah brez emisij.

Genshiro lansira nenesenljive snovi na verigo

Genshiro, parašain s sedežem v Kusami, velikega projekta Polkadot, Equilibrium, lansira omejeno izdajo zbirka NFT-jev, integriranih v Chainlink, ki praznujejo pet priljubljenih kripto sredstev.

NFT-ji s sedežem v Ethereumu prikazujejo risane muce, ki jih navdihujejo Bitcoin, Ether, Polkadot, Kusama in Genshiro, skupaj z Integracija oracle o cenah Chainlink, ki služi za odklepanje posebne funkcionalnosti, ko se dosežejo pomembni mejniki cen.

Na primer, zlate različice mačk na temo BTC bodo imetnikom NFT odklenjene, če cena Bitcoin križa nad $ 100, 000.

. @ GenshiroDeFi integrira #Chainlink Price Feeds v svojo zbirko mačk #NFT, pri čemer financira nakupe njihove dražbe za dražbo parašinov Kusama. Vsak dinamični NFT bo koval različico zlate mačke, če osnovno sredstvo, ki ga predstavlja, doseže določeno ceno. Http: //t.co/SZ3E2y2feR

– Chainlink – Uradni kanal (@chainlink) junij 14, 2021

Mark Cuban in Ashton Kutcher vračata genialna NFT-ja

Nefungično usmerjen zagon, NFT, Genius je zaprl začetno financiranje, ki ga podpira zvezdniška skupina vlagateljev, vključno z milijarderjem Markom Cubanom, izvršnim direktorjem podjetja Dapper Labs, Rohamom Gharegozloujem, zagovornikom Bitcoina in Morgan Creek Digital soustanovitelj Anthony Pompliano in igralec Ashton Kutcher.

Podrobnosti o tem, za kaj gre financiranje, so redke, vendar trenutno podjetje pripravlja tri projekte NFT, vključno z “Gaia” – tržnico, usmerjeno v glasbo. za lansiranje bloka Dapper’s Flow, zbirateljske predmete s temo konoplje, poimenovane “Cryptobuds” in “Sidekick” – NFT-ji, ki jih navdihuje strip, ki jih je oblikoval nagrajeni pisatelj stripov Paul Jenkins.

Podjetje načrtuje tudi razširitev trga Gaia, da bo v prihodnosti gostilo NFT-je iz športnih, igralnih in komičnih niš.

Kljub temu, da je NFT Genius uradno še v razvoju oktobra predstavil zbirateljsko serijo “Bitcoin Origins” 2020 – z žetonskimi zbirateljskimi predmeti, ki praznujejo pomembne trenutke v zgodovini Bitcoinov.

Glede na podatke iz Crypto Slam so žetoni Bitcoin Origins ustvarili več kot $ 440, v prodaji na sekundarnih trgih v preteklosti 30 dnevi.

To je tvoje življenje, tokenizirano

Skladatelj zadaj Mad Max: Fury Road in Zach Snyder’s Justice League, Tom Holkenborg draži NFT, ki ponudniku, ki najvišje ponudi, ponuja po meri 20 – minutna glasbena partitura, ki jo navdihuje njihova življenjska zgodba.

Dražba z naslovom “Soundtrack of Your Life” naj bi se junija začela predvajati na tržnici NFT AmplifyX, ki jo podpira Tezos 17 in bo imela izklicno ceno 1 USD, 000.

Na seznamu piše, da bo izvirna partitura obveščena iz “serije intervjujev, ki povzema edinstvene zmage, srčne utripe, spomine in čustva, ki sestavljajo njihovo življenje.”

Povezano: Nifty News: Doge NFT-ji zelo vau, Paris Hilton je svetovalka za NFT, igra NFT zbere 3 milijone dolarjev

AmplifyX bo gostil tudi Holkenborgov NFT-ov padec “Kljub vsemu, kar je bilo”, ki ponuja tri odprte digitalne umetniške slike, podobne NLP-jevim vesoljskim plovilom, ki jih je zasnoval psevdonimni vizualni umetnik “Space Renders” ob spremljavi avtorske glasbe iz Holkenborga.

Umetnine so cene od $ 100 in $ 300. Zbiratelji, ki dobijo vse tri NFT-je, bodo odklenili dodatno glasbo, ki jo je sestavil Holkenborg.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments