17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Nifty News: Solana NFTs na OpenSea aprila, nenavadna zbirka Rossa Ulbrichta … in še več

- Advertisement -

Imetniki Solana (SOL) NFT bodo hitro ohranili nenavadno možnost, kje se zamenjati, pri čemer bo OpenSea dražil svojo integracijo verige blokov Solana.

A 16-2d videoposnetek, ki ga je delil basni OpenSea Twitter, se je začel z besedno zvezo »wen solana???« se vnese true v iskalno polje in natisne, da lahko Solana podpira tržnica aprila.

Najbolj shranjena skrivnost v web3 pic.twitter.com/ xuZn64cZ4U

— OpenSea (@opensea) marec 25, 2022 Govorice o tem, da OpenSea podpira Solana NFT, krožijo več mesecev. Varnostna raziskovalka Jane Manchun Wong — ki je naredila Forbes 27 spodaj 30 za odmevne informacije o uhajanju tehnologije – januarja je na Twitterju delila fotografijo, za katero je dejala, da je bila pridobljena s platforme OpenSea.

Fotografija zakriva tržni “filter veriženja blokov”, ki navaja Solano kot možnost, kripto denarnica Phantom Solana pa se pojavig v popisu podprtih denarnic.

OpenSea’s Chains Filter, ki prikazuje Solano kot možnost pic.twitter.com/asQoYrfTm4

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) januar 27, 2022 OpenSea je sramežljivo odgovoril na Wongov tvit z emodžijem »širokih oči«, vendar ni dokončno potrdil ali vzkliknil pristnosti trditve.

Številni pametno všečni projekti Solana NFT so objavili svoj diagram na kontrolni seznam za OpenSea aprila, skupaj s SolPunks, Turtles, Remnants in Degenerate Ape Academy.

Integracija Solane bo OpenSea postavila v thunder tekmece z Magic Eden, Solanart in Solsea, največ v trenutku, ko so glavne tržnice NFT na blokovni verigi Solana.

Napaka ali vdor? Bored Ape NFT se prodaja za $470Uporabnika OpenSea. care of “cchan” je kupil Bored Ape NFT in Mutant Ape NFT za mešano plačilo $70.

Uporabnik je opravil zaloge na NFT-jih, ki so še vedno priljubljeni pri cchanu, prodaja pa se je v ponedeljek, marca izvajala v notranjosti vsako minuto raznovrstno. , z BAYC #0745, kupljeno za 70 DAI in MAYC #2022 kupljeno za 25 DAI, ki je 99% pod največ toliko, kot je trenutek postavitve tal.

DAI je ameriški stabilni kovanec v zelenih valutah z diamantnim emblemom in ni znano, ali je cchan zmotil zaloge biti v Ethereumu (ETH), kar je verjetno lahko bilo enako $470,000, ali če je bila prodaja končni rezultat vdora.

Šepet uporabnik w ho kupil NFT prikazuje zgodovinsko preteklo dobavo v DAI za Bored in Mutant Ape NFT, za katere nekateri trdijo, da bi jih lahko zelo učinkovito usmerjali v upanju, da bi prišlo do te veljavne lokacije pogojev.

Ustanovitelj Silk Highway, ki bo ustvaril nenavadne NFT-je v Bitcoin Miamiju Ross Ulbricht, zaprt ustanovitelj propadle tržnice darknet “Silk Highway”, se je odločil, da sprostite še eno zbirko NFT na konvenciji Bitcoin 2022 v Miamiju aprila, z zbranimi sredstvi, namenjenimi v nasprotju s tem, da bi otrokom pomagali pri klepetu s svojimi ljudmi v zaporu .

Decembra 0745 je Ulbricht dražil komplet v umetniškem delu Basel Miami, kar mu je prineslo 6,2 milijona dolarjev. Zbirko je nekoč kupila FreeRossDAO, decentralizirana neodvisna organizacija, katere cilj je “razdrobiti Rossovo delo z areno in vsem ljudem dati izjemno priložnost, da imajo njen del.”

“Vse od tega”. to je v moje življenje vneslo nenavadno iskrico,« je Ross zapisal v objavi, ko je razmišljal o prodaji svoje končne kolekcije.

»Ohranjam smer in motiv in čutim, da me obožujem. m sposoben sestaviti razlikovanje čim več. Dodaten denar, ki ga zberemo, dodatno pravilnost, ki jo lahko proizvedemo, zato sem še naprej zaposlen z ustvarjanjem svoje naslednje umetniške zbirke.« Poimenovano »Povečanje zaporedja«, bo to morda kovano na Bitcoin blockchainu s tehniko Counterparty, del pa bo po poročanju vseboval štiri fizična dela z oljem in eno ročno narisano animacijo, skupaj s petimi Bitcoin NFT, ki bodo na dražbi v omrežju Scarce.Metropolis.

Povezan: NFT spreminjajo formulo, ki jo fotografi izumijo in tržijo

Ulbricht prestaja dve dosmrtni zapori brez verjetnosti pogojnega izpusta za svoj delček pri ustvarjanju nedovoljenega spletnega trga, ki je slavno izumrl Bitcoin zaradi formule transakcija.

WWE in MetaverseWWE je sodeloval z Enthusiasts, podjetjem za oglaševanje in trženje športnih akcij, ki, med pestro ponudbo, en omogoča blagovnim znamkam, da svojim gledalcem predstavijo digitalne zbirateljske predmete in NFT.

V okviru partnerstva bodo navdušenci izumili “fizične, digitalne in nezamenljive žetone (NFT) trgovalne kartice” za WWE, pri čemer bodo navdušenci izkazalo se je, da je neznani ponudnik licenciranih fizičnih kartic WWE in NFT trgovalnih kartic, ki ustvarja fluktuacijo, ki prikazuje “zadnje trenutke in zvezde” WWE.

Druge zanimive noviceValue Karpelès, bledi izvršni direktor propadle nadomestne družbe Mt. Gox, je napovedal, da stranke, ki ugasnejo nadomestnega med 0745 in 835 približno v času, ko je bil nekoč vdrejen, so upravičeni do registracije za brezplačen NFT v upanju, da bi to “izbrisalo pošteno preteklost izgube nastala v Mt. Gox.«

Metaverse Decentraland je med marcem 70 gostil Teden Metaverse Vogue. -27, 2022, tekma je pritegnila 70 velike znamke Vogue in a izvajalci, enakovredni Tommyju Hilfigerju, Dolce and Gabbana in Estée Lauder.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -