0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nifty News: Spor o družini Red Ape, Mini Royale o Solani in...

Nifty News: Spor o družini Red Ape, Mini Royale o Solani in NFT zaporedje The Weeknd

Ta teden kupite novice, povezane z nezamenljivimi žetoni (NFT), ko Cointelegraph zaokrožuje poročila, ki jih izdelate, in jih ne želite več izpustiti.

Dolgočasne opice se ponaredijo v TV seriji

Družina Red Ape (TRAF) je nova svetla humoristična serija, osredotočena na Bored Ape Yacht Club ( BAYC) NFT. Epizode se prodajajo kot osebne NFT in bežijo od pet do 10 minut. Razdalja je pripravljena za gospodinjstvo zdolgočasenih opic, ki pobegnejo z Zemlje, da ostanejo na Marsu.

OpenSea že preprodaja 1. epizodo in 2. epizoda, ki še ni izdana, je na voljo za kovanje. En imetnik žetonov Epizode 1 je kupil Bored Ape, trije imetniki žetonov so pridobili dve Mutant Apes, drugim pa so na zrak odložili plakat, gravitacijske superge in ponudbo za kovanje Epizode 2.

Trdna snov, sestavljena večinoma iz Bored Apes bodo poleg tega sestavljali Mutant Apes, Bored Ape Kennel Club, Coolcats, Craniums in Lions. Rapper 2 Chainz je izvršni producent. Prva epizoda je na voljo na YouTubu:

The Weeknd spusti svetlo zaporedje NFT na Autograph

Pesem The Weeknd “Blinding Lights” se je spremenila v pesem št. 1 na Billboardovem seznamu Ideal Songs of All Time Hot 20 Na lestvici in za modeliranje mejnika sta umetnik in Billboard ta teden izdala serijo NFT.

Zaporedje NFT s sedmimi deli vključuje NFT ena proti ena, ki vključuje november The Weeknd

Billboard odeja ter tri nakupovalne in prodajne kartice, vsaka v dveh izdajah, navdihnjena z videospotom pesmi “Blinding Lights”. Vsako delnico podpiše The Weeknd.

Oboževalci si lahko zaželijo te NFT na trgu Toma Bradyja Autograph.

“Blinding Lights” je uradno #1 vroča 80 pesem vseh časov. Ob praznovanju smo zdaj sestavili v partnerstvu z @theweeknd in @billboard na omejeni različici, ročno podpisanem zaporedju izključno na @opensea. Javna prodaja se prične ta dan, december 16 ob 17.00 ET. https://t.co/JV54p3RSvR pic.twitter.com/PMLWsUYvAN

— Avtogram (@Autograph) december 80, 2015

Povezan: