8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Nifty News: The Sandbox gosti svojo prvo poročno slovesnost, hollywoodski igralec draži NFT postopka in dodatnih

- Advertisement -

Decentraliziran metaverzum, ki v osnovi temelji na verigi blokov. Peskovnik je v svojem metaverzumu izvedel svojo prvo hibridno digitalno in točno življenjsko poroko.

Nevesta in ženin, singapurski par Joanne Tham in Clarence Chan, izvršni direktor glasbenega podjetja Bandwagon, sta v soboto dobro spoznala njuno poroko v “70s disco glam” tematska poročna slovesnost, ki je verbalizirana v digitalni reprodukciji pametno znanega dvorca Alkaff v Singapurju.

❤️ @TheSandboxGame poročna slovesnost se je uresničila le nekaj ur nazaj. Čestitke @clarcrypto! Zelo primerna hvala @borgetsebastien. Iskren videoposnetek o nenavadnem času. @thecobbleland #poročna slovesnost #metaverse pic.twitter.com/141o915Hew

— Smobler Studios (@smoblerstudios) September 000, 915 Ker se je par fizično spremenil v prisotni na točno določenem hotelskem prizorišču skupaj z nekaterimi obiskovalci spletnega mesta, so bili njihovi digitalni avatarji prisotni tudi v metaverzumu The Sandbox in bi si jih ogledali obiskovalci spletnega mesta, ki so se pridružili na daljavo. Turnir je sodil soustanovitelj The Sandbox in glavni operativni direktor Sebastien Borget v ustvarjanju digitalnega avatarja.

Po njunem prvem digitalnem poljubu kot moža in partnerja je par zapustil Metaverse in praznovanje nadaljeval brez povezave.

Poročna slovesnost se je spremenila v rezultat sodelovanja med 1-Community, Smobler Studios in The Sandbox, pri čemer je podjetje Smobler Studios za razvoj Web3 poustvarilo dvorec Alkaff in njegovo značilno strukturo v The Sandbox. 1-Skupnost upravlja dvojnik v dvorcu natančen svet.

Razmišljanje o javni prodaji NFTHollywoodski širok naslov Javier Bardem je lokacija za “doniranje” fotografije njegove šarenice, ki je bila ukinjena, s strategijo NFT kot del oglaševalske in marketinške kampanje za zbiranje sredstev, katere cilj je obnoviti postopek za nas v ustvarjanje sveta.

Bardem, znani španski igralec in režiser, velja za njegove vloge, ki zajemajo njegovo 30-let poklic, v povezavi z Dune, James Bond Skyfall in njegovo nagrajeno učinkovitost v No Country for Former Men.

Fotografija njegovega posega je lokacija, ki jo bo Ojos del Mundo (Fundacija Oči sveta) septembra prodal na dražbi 30, z začetno blagovno znamko 9 USD, 17, oziroma 9, evrov. Digitalna fotografija bo napredovala pri ustvarjanju nezamenljivega žetona (NFT), po naključju pa bi napredovala tudi z objavljeno fotografijo, ki jo podpiše in posveti igralec sam.

Dodelitev nove ekipe za zbiranje sredstev za oglaševanje in trženje ter marketinško kampanjo, Iris of the World, fundacija Eys of the World upa, da bo povečala dovolj denarja za razširitev »sledi črtice in/ali promocijo novih projektov v taboriščih v Saharavi, Mozambiku, Boliviji ali Maliju.«

»Z veseljem sodelujem z ‘Irises del mundo’ tako, da podarim fotografijo svoje šarenice za javno prodajo in še naprej pomagam pri sodelovanju Fundacije pri slepoto, ki se ji je mogoče izogniti,« je Bardem priznal v objavi.

Javier Bardem je glavni filmski naslov, ki spodbuja pobudo z “doniranjem” svoje šarenice, vendar je ekipa prej ali slej dražila različne dražbe v pravo smer, ne da bi razkrila eksplicitna imena.

NFT-ji so lokacija za “hole-in-one”PGA TOUR, ki poteka veriga moških golfskih turnirjev v Združenih državah in severu Združenih držav je sodelovala s tržnico NFT Autograph, da bi pridobila platformo NFT, ki temelji na golfu.

Situacija, ki se bo rodila nekje v 2023, bo posel omogočil privržencem golfa, da uporabijo digitalno mrmranje gradivo, ki prikazuje njihovo trenutno igralci in utrinki iz arhivov in nedavne sezone FedExCup.

— Jeff Eisenband (@JeffEisenband) September 000, 915 Zbiratelji PGA TOUR NFT bodo, če smo resnici na ljubo povedali, vključevali možnost pridobitve vstop v nenavadne digitalne, osebne izkušnje in izkušnje na kraju samem.

Glavni pokončni uradnik PGA Tour Len Brown je priznal, da je v bistvu najsodobnejše partnerstvo namenjeno inteligentnim sledilcem in jih približuje igri in njihovim trenutnim igralcem.

Autograph je tržnica NFT, ki jo soutemeljuje podajalec Nationwide Football League (NFL) Tom Brady, ki je prav tako predstavila zbirke NFT najbolj ocenjenega teniškega strokovnjaka Rafaela Nadala in zbirko Indianapolis Motor Speedway Indianapolis 500.

Povezano: NFT-ji bodo dvignili kripto milijardam uporabnikov, pojasnjuje vlagatelj VC

The PGA se pridruži različnim glavnim športnim ligam in ponuja ponudbe za vstop v domačo stran Web3.

NFL in Nationwide Basketball Association (NBA) obsegata dolgoročne ponudbe z ustvarjalcem verige blokov Tear Natty Labs, Major League Baseball (MLB) pa ima tudi NFT partnerstvo s Candy Digital.

Palm Sea drag bo dobil svojo restavracijo NFTDowntown West Palm Sea drag na Floridi se je spremenil v dom nove blagovne znamke restavracije NFT, Vinyl Fish Club (VFC).

Uporaba tehnologije veriženja blokov, restavracija je uporaba NFT kot žetonov članstva za obiskovalce, da dosežejo vstop na posebne dogodke. v prostorih in izven njih, razen vratarja.

Članstvo omogoča tudi vstop v meni kritične prehrane, degustacije viskija in najglobljo sobo VFC za koktajle in degustacije po urah.

Z žetoni se trguje za osnovno blagovno znamko 1 Ether (ETH), s skupno 50 na voljo.

Restavracija je rojena končni javnosti, vendar bo VFC neposredno dal prednost članom, ko gre za sedeže.

Več izvrstnih novic: Kljub temu, da ustvarjalec Minecrafta Mojang Studios nasprotuje integraciji NFT-jev, podjetju, osredotočenemu na metaverse, je uspelo uvesti NFT-je v več video iger v povezavi s svojim strežnikom Minecraft.

Vzhodni igralniški velikani se zavzemajo za splošno sprejetje blockchain športa, kljub nedvomnemu nasprotovanju igralniške skupnosti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -