15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nifty News: Trg NFT GameStop-a, zvezdnik NBA LaMelo "kuje kariero" na NFT-jih...

Nifty News: Trg NFT GameStop-a, zvezdnik NBA LaMelo “kuje kariero” na NFT-jih … in še več

Zdi se, da je priljubljena mem delniška družba GameStop “r / wallstreetbets” v procesu razvoja lastne tržnice NFT.

Joj, @GameStop začenja platformo NFT https://t.co/3lkqgJTiwS pic.twitter.com/3BT1Szo9qJ

— Brad Michelson (@BradMichelson) maj 25, 2021

Medtem ko uradno obvestilo ni bilo objavljeno, se igralski gigant prikaže da je odprl spletno mesto z imenom „nft.gamestop“ – in je trenutno v iskanju nabornikov:

„Pozdravljamo izjemne inženirje (solidnost, reakcija, python), oblikovalce, igralce, tržnike in voditelji skupnosti. Če se želite pridružiti naši ekipi, pošljite svoj profil ali nekaj, kar ste zgradili na: nfteam@gamestop.com. «

Informacije na spletnem mestu golih kosti so redke. Poleg seznama delovnih mest je na vrhu na voljo igralna konzola, podobna Nintendo Game-Boyu, s kartušo GameStop. Zaslon konzole ima zeleno besedilo, ki se glasi “moč igralcev, moč ustvarjalcev, moč zbiralcev.” Izgleda, da je bil proračun spletnega mesta pod $ 20 .

Zanimivo je, da je pod konzolo povezava do naslova Ethereum. Ob iskanju naslova na Etherscanu se zdi, da bo podjetje uporabljalo Ethereumov ERC 721 standard, s pregledom, ki prikazuje “žeton GME”, čeprav je do zdaj v obtoku nič.

V oddelku za komentarje o Etherscanu je nekaj članov »r / wsb« že prišlo, da bi pokazali podporo, več ljudi pa je komentiralo z »Všeč mi je smrad« – priljubljen mem v skupnosti.

LaMelo ima tokenizirano žogo

Zvezdica Charlotte Hornets LaMelo Ball naj bi spustila zbirko 500 Dinamični NFT-ji – nestatični in posodobljivi NFT-ji – pred razglasitvijo novinca leta NBA v juniju. Zbirka bo odstranjena na lameloball.io.

“Ko izvem več o verigi blokov, se zavedam, da je to najmočnejši in edinstven način, da svoje oboževalce pritegnem na način, ki je poseben zanje,” je Ball maja za ESPN .

Ball je eden od treh novincev leta in se spušča 500 »Dinamični NFT-ji«, ki se bodo samodejno posodobili tako, da bodo vključili nagrado (če jo bo dobil).

Za razliko od statičnih NFT-jev, ki se ne morejo spremeniti, je mogoče dinamične NFT-je posodabljati z novimi podatki, saj se zanašajo na “trajne pametne pogodbe, ki z orakli komunicirajo z zunanjimi podatki in sistemi ter se odzivajo nanje”, Chainlink Labs.

Dynamic NFT Framework, Chainlink Labs

Uporaba Dynamic NFT-jev, Ball namerava posodobiti ali “izenačiti” NFT-je glede na dogodke iz svoje kariere v NBA. 20 – letnik tudi načrtuje ponudbo loterije, ki bodo zbiralcem NFT-jev omogočile, da jih “zažgejo” v zameno za to priložnost, da si prislužijo obrabljene spominke.

“LaMelo bo postal prvi športnik, ki je svojo kariero koval na verigi blokov,” je za ESPN povedal Sher Chaudhary, soustanovitelj Playgrounda, oblikovalskega studia NFT s sedežem v Južni Kaliforniji, ki sodeluje z Ballom.

V skladu z ESPN, skupaj z 500 dinamičnim NFT, novinec leta kandidat namerava izdati nadaljnjih 9, 500 standard NFT je na Ethereum Blockchain.

NFT-ji so Gucci

Christie’s art dražbena hiša je napovedala začetek novega Dražba NFT, imenovana “Dokaz suverenosti”, ki vključuje tokenizirani modni film iz Guccija.

Dražba je že v teku in naj bi se zaključila 3. junija, kurator pa je soustanovitelj umetnosti in svetovalno podjetje za kripto medije Universe Contemporary, “Lady PheOnix.”

Dražba bo sestavljena iz umetniških del iz 19 različnih umetnikov in vključuje prvi NFT modnega velikana Guccija – tokenizirani modni film, ki sta ga režirala Alessandro Michele in priznana fotografinja in režiserka Floria Sigismondi.

Film raziskuje teme “univerzalne želje po prenovi; hrepenenje po cvetenju in razcvetu, ko mine senca zime,” in ima začetno ponudbo v višini $ 20, .

Ves izkupiček od prodaje Guccijeve NFT bo namenjen UNICEF-u iz ZDA, ki podpira vlogo UNICEF-a v COVAX-u – „pobuda, namenjena zagotavljanju globalnega pravičnega dostopa do COVID – 19 cepiva. “

Animoca Brands in Hedera

NFT igra razvijalec Animoca Brands je sklenil partnerstvo z javno razdeljeno knjigo ali DLT, mrežo Hedera Hashgraph za razvoj dveh baz DLT d igralni projekti.

Hedera Hashgraph je razkrila, da je prvi projekt nogometna tekma, ki temelji na NFT in bo vključevala trgovalne tokenizirane igralce NFT, ki jih podpira Hederin žeton HBAR.

NFT-ji bodo unovčljivi za HBAR po nerazkritem “obdobju ohlajevanja”, pri čemer podjetje trdi, da bo to “prvič, da bo NFT mogoče unovčiti za določen in zajamčen znesek osnovno kripto sredstvo. “

Drugi projekt, imenovan” Helix Warp “, bo neodvisna spletna igralna platforma, ki temelji na DLT, osredotočena na odstranjevanje goljufov.

Kmalu – Helix Warp

“Helix Warp bo preprečil goljufanje z ustvarjanjem simulacijskega okolja na strani strežnika in s pomočjo storitve soglasja Hedera za beleženje rezultatov. Razvijalci iger se bodo lahko vključili v Helix Warp in v svojih igrah razporedili lestvice odpornih proti vdorom. “

” Helix Warp bo za začetek ciljal na igre HTML5 in uporabil žeton Helix Warp za podporo ekosistem, «je dodala objava v blogu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments