15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Nifty News: Zaslužite NFT-je, ki gledajo televizijo, DAO plača milijon dolarjev za...

Nifty News: Zaslužite NFT-je, ki gledajo televizijo, DAO plača milijon dolarjev za skladbe Aoki in 3LAU … in še več

Storitev pretakanja na osnovi blokchainov Sator je razvil decentralizirano aplikacijo, ki bo uporabnikom omogočala zaslužek NFT-jev, žetonov in drugih nagrad z gledanjem televizije in igranjem iger.

Čeprav so podrobnosti redke natančen znesek nagrad, ki jih lahko prejmejo uporabniki, je po navedbah na spletni strani dodeljenih NFT-jev neposredno vezan na število ogledanih oddaj in čas, porabljen za sodelovanje z ugankami in televizijskimi zanimivostmi v aplikaciji.

Izvršna direktorica podjetja Sator Isla Perfito je dejala, da je podjetje ustvarilo: “Preprosta in zmogljiva rešitev za televizijske producente, ki na ključ nudijo edinstveno NFT izkušnjo svojih oddaj, medtem ko so gledalci naravnani.”

Dodal je, da bodo “NFT-ji prinesli veliko aktivnosti na platformo, kar je fantastično izhodišče za uporabnike, ki se želijo potopiti v tehnologijo veriženja blokov.”

Čeprav še ni razkrito, katere pravice za televizijske oddaje namerava pridobiti aplikacija, je podjetje sporočilo, da je pred kratkim zaključilo krog semen v višini 2 milijona dolarjev, ki je vključeval naložbo fakultete Capital, Genesis Block Ventures , Digitalne strategije in PetRock Capital.

Jenny iz verige blokov

Jenny DAO je plačala milijon dolarjev za enkratno skladbo NFT, ki sta jo producirala DJ-ja Steve Aoki in 3LAU.

– Jenny Metaverse DAO (@JennyMetaverse) maj 16, 2021

Enkraten NFT je tokenizirana skladba z imenom “Jenny” in je bil naročen za praznovanje nedavnega lansiranja Jenny Metaverse DAO ali Decentralizirane avtonomne organizacije na Unicly. NFT vsebuje neobjavljeno skladbo Aokija in 3LAU, spremlja pa jo vizualna umetnost Pieterja Hergerta.

NFT je na OpenSea koval 3LAU, znan tudi kot Justin Blau, nato pa ga je prenesel v trezor, ki ga nadzoruje pametna pogodba na protokolu Unicly, ki uporabnikom omogoča združitev, frakcionalizacijo in trgovanje z njihovimi zbirkami NFT. .

– Andrew Steinwold (@AndrewSteinwold) maj 17, 2021

Metaverse DAO je pred kratkim zbral 7 milijonov dolarjev za financiranje nakupa NFT za deljeno lastništvo med imetniki upravljalnih žetonov – Aoki in 3LAU NFT sta bila prva izbira za njegovo zbirko, potem ko je skupnost zanj glasovala v začetku tega meseca.

Organizacija paif Aoki in 3LAU $ 499, 000 za izdelavo skladbe, pri čemer se transakcije izvajajo zunaj OpenSea, da se izognejo pristojbinam.

NFT bo verjetno nekaj časa zaklenjen. Jenny pravi, da je NFT-je, shranjene v trezorju Unicly, “mogoče sprostiti le, če soglasni imetniki Jenny Token dosežejo določen prag in pametni pogodbi naročijo, da odklene trezor.”

Komik Steve Harvey NFT-ji niso šala

Medtem ko se je veliko zvezdnikov zgrinjalo na NFT-je v upanju, da bodo hitro zaslužili, se zdi, da je komik Steve Havery v igro vstopil zaradi bolj nesebičnih namenov.

Vedno se prilagajam, učim in rastem. Klasični Steve Harvey NFT DOPUST DANES, petek 5 / 14 ob 12 pm est na @rariblecom. Ves izkupiček doniram @thesmhf. Povezava za več informacij: https://t.co/GgbDB9JNeR pic.twitter.com/v 96 MJzDBWQ

– Steve Harvey (@IAmSteveHarvey) May 14, 2021

Komik je maja prek Rarible spustil vrsto NFT-jev 14 za zbiranje sredstev za svojo neprofitno “Fundacijo Steve in Marjorie Harvey”, ki zagotavlja ozaveščanje za prikrajšane mlade.

Serija vključuje odprto izdajo z 112 kovanimi žetoni, ki prikazujejo GIF s Harveyjeve stojnice up komedija in omejena izdaja treh kovanih žetonov, ki prikazujejo avtografski portret, in edinstvena izdaja. En-of-one je tokenizirani GIF, ki prikazuje Harveyjevo zmedeno reakcijo, ko je prvič slišal o NFT-jih na svoji televiziji in je na dražbi do maja 21.

Harvey NFT-ji – Rarible

Dražbe pa so bile počasne, dražba se je začela pred tremi dnevi, trenutno najvišja ponudba pa je 2,2 zaviti ETH ali WETH v vrednosti približno 6 USD 770.

WAX napoveduje več partnerstev za padce NFT

Decentralizirano zabaviščno omrežje WAX ​​je napovedalo več partnerstev z zabavnimi blagovnimi znamkami za izdajo licenčnih NFT-jev.

Nova partnerstva vključujejo kultno priljubljeno anime franšizo Robotech iz Funimation in Harmony Gold, film Pet noči pri Freddyju iz ScottGames, igra s kartami Bears vs Babies iz Exploding Kittens in film Princess Bride iz Act III.

Nova partnerstva dodajajo že tako impresiven seznam partnerjev, kot so Major League Baseball, Capcom, Atari, Reebok in DeadMau5.

Junija letos se je ustvarjalec priljubljenih zbirateljskih predmetov Funko Pops pridružil WAX-u, da je spustil pakete, ki so bili tokenizirani zbirateljski predmeti Funk Pop.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments