2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nigerijske banke spremljajo račune strank za trgovanje s kriptovalutami

Nigerijske banke spremljajo račune strank za trgovanje s kriptovalutami

Osebne račune z velikimi večdnevnimi prilivi in ​​odlivi spremljamo po naročilu centralne banke države.

1652
Skupaj ogledov

7

Skupni deleži

Nigerian banks tracking customer accounts for crypto tradingNigerian banks tracking customer accounts for crypto tradingNigerian banks tracking customer accounts for crypto tradingNigerian banks tracking customer accounts for crypto trading

V Nigeriji so poslovne banke začele spremljati račune, za katere se zdi, da se uporabljajo za trgovanje s kriptovalutami.

Akcija je odgovor na ukaz Centralne banke Nigerije (CBN), ki zahteva, da vse poslovne banke zamrznejo račune, ki pripadajo vsaj dvema posameznikoma, ki se ukvarjata s trgovanjem s kriptovalutami.

V skladu s poročilom lokalne publikacije Leadership je interni zapisnik v eni od bank naročil zaposlenim, naj začnejo spremljati račune s precejšnjim obsegom transakcij ali tistimi, za katere se domneva, da se uporabljajo za trgovanje s kriptovalutami. . Po navedbah vodstva se v dopisu glasi:

“Ponovno želimo poudariti, da CBN strogo spremlja neskladnost z direktivo o zaprtju vseh računov, povezanih s kriptovalutami, zaradi močnih regulativnih sankcij. Glede na zgoraj navedeno svetujemo vsem osebjem, naj identificirajo subjekte, ki v svojih sistemih opravljajo transakcije ali upravljajo z menjalnicami kriptovalut, in zagotovijo, da se takšni računi takoj zaprejo.«

V dokumentu je poudarjeno, da bodo zaposleni, ki namerno zanemarijo razkritje vpletenosti računa v trgovanje s kriptovalutami, kaznovani. Vsi delavci morajo zdaj sodelovati pri spremljanju računov, transakcij in strank, da bi zagotovili, da je banka v celoti skladna z zahtevami CBN v skladu z interno komunikacijo.

Računi, ki bi jih lahko označili, vključujejo račune fintech podjetij z velikim obsegom dnevnih transakcij brez licence za plačila ali račune, ki vsebujejo kriptovalute v svojih memorandumu ali izkazu poslovanja.

Prav tako je treba označiti osebne račune z velikimi večdnevnimi prilivi in ​​odlivi ter mala podjetja, katerih dnevna prodaja je več, kot bi morala biti. Poleg tega bodo pod sumom tudi računi, ki prejemajo veliko denarja od več prejemnikov plačil in izvajajo številna plačila več upravičencem.

E-Naira je umrla ob prihodu, zdaj napadajo mlade ljudi, ki verjamejo v kripto!
Žalostno, da je moj račun Naira, ki ga uporabljam za podporo družini v Nigeriji, včeraj blokiral Confused CBN.
Ko bodo podjetja začela sprejemati kriptovalute, je zanje končano.

— BitcoinChief (TATCOIN TRADER) (@gaiuschibueze) november , 2021

CBN v pismu, ki je začelo krožiti po družbenih medijih manj kot teden dni po začetku eNaire, trdi, da se računi uporabljajo za trgovanje s kriptovalutami in tako kršijo odredba centralne banke z dne 5. februarja.

V sporočilu na Twitterju je senator Ihenyen, ki vodi združenje deležnikov v združenju za tehnologijo veriženja blokov Nigerije, odločitev CBN označil za nezakonito in nepravično . Po mnenju Ihenyena je samo nigerijski zakonodajalec pooblaščen za nadzor predpisov o Bitcoin (BTC).

To je neupravičeno diskriminatorno in protiustavno. To ni regulacija, ampak zatiranje. Kje je @nassnigeria? Akcija @cenbank je ultra vires. To se mora ustaviti. Nismo v brezpravni državi. Samo državni zbor lahko nezakonito kriptovalute.#endcbnoppression pic.twitter.com/VjxmhjR6g6

— Senator Ihenyen (@SenatorIhenyen) 8. november 75911

128018

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments