4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Nike lansira platformo Web3, ki ponuja virtualna oblačila in druge izdelke, ki v celoti temeljijo na NFT

- Advertisement -

Dobava slike: NikeOgromen športnih oblačil Nike je lansiral .SWOOSH, svežo platformo Web3, ki bo stara za dostavo virtualnih oblačil za občudovanje majic in superg za avatarje.

Nike je postal eden izmed mnogih največjih igralcev iger v svetu modelov v Web3 sredi decembra zadnjih tristo petinšestdeset dni, ko je podjetje kupilo RTFKT, podjetje za virtualne superge, ki ustvarja NFT in digitalne superge za metaverse.

V darilu za okrepitev svojih prizadevanj Web3 je velikan oblačil napovedal dogodek .SWOOSH, novo misijo, ki je namenjena osvetljevanju NFT-jev znamke in pobude za virtualna oblačila, ob strani prihodnjih načinov za rast možnosti, da postanejo soustvarjalci in del licenčnin za digitalne izdelke.

Poslanstvo sedi pod Nike Virtual Studios, ki ga vodi podpredsednik Ron Faris, dotrajani vodja Nikejeve aplikacije Snkrs, kot pravi modrec iz Vogue Industry. To je lahko dom Nikejevih virtualnih kreacij in predvideva se, da bo manevriral do tega petka.

»Če se spomnite virtualnega izdelka, občudujete virtualni čevelj, je zdaj zdaj ne le čevelj; gre za izdelek in veščine, ponudnika ali uporabnost,« je po poročanju priznal Ron Faris, podpredsednik družbe Nike.

Kritično je, da bodo Nikeova oblačila NFT kovana na Polygonu, rešitvi za skaliranje plasti 2, ki deluje skupaj z verigo blokov Ethereum. V koraku z Fleet Trden 94757 pravi, Nike namerava prodajati digitalne superge za samo 50 $ par.

V temi na Twitterju je RTFKT pojasnil, da studio v bistvu pomaga Nikeu, ker se širi naprej v Web3. Podjetje je dodalo, da bo Nike dostavo digitalnih oblačil za avatarje RTFKT CloneX NFT, ki jih lahko ti lastniki hiš nato uporabljajo tudi v podprtih svetovih iger Web3 in metaverse.

“. SWOOSH je platforma za Nikeove virtualne stvaritve, da so še posebej dostopne in da se na tisoče in tisoče vključi v čudoviti svet web3 in digitalnih virov,” je priznal RTFKT.

Gre za pristojbino za milje, pri čemer upoštevamo, da je bil Nike najbolj uspešen s svojim prodorom v NFT. Nazadnje novembra je podjetje vložilo sedem patentov, ki so razkrili načrte za umore in prodajo virtualnih čevljev in oblačil. Nekaj ​​​​dni pozneje je lansiral Nikeland – vesolje Roblox, bogato s spletnimi igrami in virtualnim blagom.

V 5 mesecih po dostavi je Nikeland zbral sedemmilijonsko podjetje. Medtem se je Nikeju začela obrestovati interakcija RTFKT. Do septembra je podjetje pridobilo več kot 50 milijonov dolarjev s prodajo svojih NFT-jev in pridobilo več kot 93 milijonov avtorskih honorarjev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -