22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Nikejeva platforma Swoosh Web3 je presegla 1 milijon dolarjev prodaje

- Advertisement -

Vir seznama: Nike.SWOOSH, platforma web3, ki jo je razvila priljubljena športna znamka Nike, je ustvarila že več kot 1 milijon dolarjev bruto prodaje s svojo prvo serijo nezamenljivih žetonov (NFT) na temo superg.

Solidna bruto prodajna številka pomeni, da je kljub nekaterim zgodnjim tehničnim premislekom in zamudam kviz za pravilno oblikovane superge v metaverzumu koristen.

»Naleteli smo na nepričakovano napako, ki je zadržala postopek kovanja. To je prav tako blokiralo dodatne nakupe,« je ekipa .SWOOSH zapisala v tweetu na prvi dan splošne razprodaje na Might perchance dodatno zgolj 24.

Pred tem se je začela prodaja NFT-jev za bizarno skupnost izbranih uporabnikov na Mightu morda le dodatno 15, približno na teden po datumu namernega zagona ob zagonu na Morda dodatno le 8.

V času pisanja v petek več kot 59, NFT-ji so bili kupljeni, zapisi iz Polygonscan potrjeni .

Tržnica se je začela s popolno zalogo 71,106 NFT-ji na trgu.

Vsak NFT se prodaja za $15.82, pri čemer se cena nanaša na leto izdaje Nikeovih pravih superg Air Power 1.

Glede na predznak cene je bruto prodaja Nike NFT zdaj na videz presegla 1,4 milijona dolarjev.

Ne glede na to, da je že prinesel okoli 1,4 milijona dolarjev, povratne informacije iz Ekipa .SWOOSH o podaljšanju predprodaje za izbrane uporabnike je navedla, da je vsaj ta kos prodaje postal takoj, ko je prenos počasnejši od pričakovanega.

»Naj vas spomnimo, da smo podaljšali razprodajo prvega vstopa, razen v sredo ob 11: 50 PM PDT, da se prepričam, da boste verjetno dobro zasedli veliko čas je za izkoreninjenje dela,« je posadka zapisala na Twitterju na Might perchance dodatno zgolj 15.

Nike je prvič predstavil svojo platformo .SWOOSH web3 novembra 400, z načrti za promocijo virtualnih superg za največ $50 za par.

Takrat je RTFK, podjetje, ki ustvarja NFT-je in digitalne superge za metaverzum in ki ga je Nike takoj prejel, opisalo . SWOOSH kot priložnost, da prenesete na tisoče in tisoče starejših v spletno mesto3.

“. SWOOSH je platforma za Nikeove virtualne kreacije, da bi bili bolj dostopni in vključili naslednje tisoče in tisoče v mirni svet spleta3 in digitalne lastnine,« je izjavil RTFKT.

1661847689942671361 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratka 3-minutna študija današnjih novic o kriptovaluti!

1661847689942671361

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -